jul Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Ty dráty tam nemám taky takže jsme tři, přitom velký LCD mám všechno sedí až na ty dráty. Citovat
býv.hokejista Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: býv.hokejista Zdravím. Takse také snažím už nějaký pátek dobrat k palubnímu počítači podotýkám k tomuto vozu. Už jsem dost přečetl zde i u kolegů co mají 206. Nějaká schémata mi posla kolega z Opatovic(děkuji) a nějaké info mám i z Jihlavy(také děkuji). Chci si ověřit některé věci. Nemám přípravu v páčce, do konektoru pod volantem mi nevedou dráty z jednotky BSI. Display mám typ "B"-ten větší a auto klima. Vím že je potřeba zjistit zda mi jednotka BSI umožní spuštění PP pomocí diag.-díky Ferry a dále o to se mi hlavně jedná- natáhnout drátek z pozice 1 na hnědém konektoru vpravo nahoře na jednotce BSI-foto. A samozřejmě kostru. Poté samozřejmě znovu odblokovat na diag. a dodělat páčku nebo jen přepínač. Prosím o potvrzení a zkušenosti těch kteří to museli takto dodělat u HDi a ještě malý dotaz jestli se dá zjistit jen podle VIN zda je možno vůbec PP dodělat u tohoto vozu. Návštěva mě teprve čeká ale každé info se hodí. Zjistil jsem, že nějak moc toužím po PP. Takže moc díky chlapci. Chlapci je nás už pět. Už jsem prosil o radu a nic. Asi to nikdo ještě nedělal. Kámoš mi jen poradil ať si nechám udělat test na diag jestli to vůbec půjde nastavit v BSI. Pak by to mělo jít jak jsem psal výše u toho hnědého konektoru. Citovat
El-Chio Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Ok, takze nas je dost na to aby sme to spojazdnili aj pre 406 new model bez pripravy Ozaj nemate niekto kontakt na Milhaus65. Je z hodonina a zjavne ma s tym vela skusenosti(tusim robi v peugeote). Keby nam bol ochotny pomoct ja by som tam mohol zbehnut mam to 40 km. Ale nemam nanho kontakt [upravil dne 21.2.2008 El-Chio] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Napiš Milhausovi souk. zprávu a on se ti ozve! Je to opravdu machr. Já to mám bohužel do Hodonína krapet z ruky... Citovat
Guest servisman Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 Napiš Milhausovi souk. zprávu a on se ti ozve! Je to opravdu machr. Já to mám bohužel do Hodonína krapet z ruky... machr jo ale tady tvrdil že u Sagen SL 96 nelze zprovoznit a mne maká v pohodě Citovat
El-Chio Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Aj majster sa moze utat A co mu mam napisat??? Pisal som mu PM tu vo fore ale neozval sa nazad Ok uz sa mi podarilo dopatrat ku kontaktu na Milhausa, takze ked bude nieco aktualne dam vediet [upravil dne 21.2.2008 El-Chio] Citovat
Dave_k Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 machr jo ale tady tvrdil že u Sagen SL 96 nelze zprovoznit a mne maká v pohodě Jasně Ty jsi prostě jednička. Něco tady za.... . :super:super:super:super:super:super Nemohl jsem si to odpustit stejně jako Ty. [upravil dne 21/2/08 Dave_k] Citovat
Guest servisman Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 já jsem jen citoval takže klídek Georginho_cz406 Napiš Milhausovi souk. zprávu a on se ti ozve! Je to opravdu machr. Citovat
Dave_k Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 :xvul Původně zaslal: sarkomi já jsem jen citoval takže klídek Georginho_cz406 Napiš Milhausovi souk. zprávu a on se ti ozve! Je to opravdu machr. Však já taky netvrdím že je machr. Jen reaguju na celou větu jak je (na)myšlená. Neubírám Ti že jsi dokázal něco o čem jinej tvrdí že to nejde, ale opakuješ se jako ohraná deska. [upravil dne 21/2/08 Dave_k] Citovat
Guest servisman Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 já také ne a proto se vraťme k palubáku:potlesk Citovat
Zbyňa1 Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: sarkomi já také ne a proto se vraťme k palubáku:potlesk Nevím jestli je chyba na mém přijmači, ale nějak se mi nezobrazuje pokračování tohoto tématu ?!?!?! Citovat
Guest servisman Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Já už svoje napsal je už na jiných pokračovat v této debatě Citovat
Ferry Odesláno 27. únor 2008 Odesláno 27. únor 2008 nechci nic slibovat ale mozna budu pristi tyden ohledne noveho modelu chytrejsi, dam pak vedet Citovat
Ferry Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 tak jak jsem sliboval, zjistil jsem zapojeni displeje B, zapojeni teplotniho cidla venkovniho teplomeru k BSI a zapojeni tlacitka pro prepinani zobrazeni displeje k BSI takze teplotni cidlo je pripojene k BSI oranzove draty 721 a 722, BSI - modry konektor 26 pozic, pozice 20 a 24 tlacitko na prepinani zobrazovanych udaju na displeji - drat 7205, BSI - hnedy konektor 12 pozic, pozice 1 drat 1368 - udaje o vstrikovani z ridici jednotky, BSI - hnedy konektor 12 pozic, pozice 9 BSI komunikuje s displejem po dvou dratech 9004B a 9005B BSI - modry konektor 26 pozic, pozice 19 a 21, displej cerny konektor 18 pozic, pozice 4 a 18 komplet schema zapojeni prikladam v PDF Kdo by chtel tak mam i zapojeni displeje C - verze s GPS navigaci [upravil dne 29/2/08 Ferry] Disp-B.pdf Citovat
Guest servisman Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 tak to schéma mám taky delší dobu:super Citovat
Guest Voloda58 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Tak chlapci nemyslete si, že všichni kdo máte palubák, že my co ho nemáme vám dáme pokoj. Celé vlákno jsem pročítal, ale je v tom hrozný chaoz. Nemůže někdo polopatě vysvětlit stručně včetně fotodokumentace jak na to - P 406 r.v. 2000, 1.8, 16V - displej typu \"A\", funguje pouze datum a venkovní teplota. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 fotodokumentaci jsem nedělal bohužel protože jsem dělal zapojoval.Nehledě jsem dělal jen na starým modelu s novým modelem NEMÁM zkušenost Citovat
vitak Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Dobrý den, jsem tady nový a mám i 4 dny 407 2.0 HDI, r. v. 2004 Chtěl jsem se zeptat, jak docílit na palubním pc, aby mi ukazoval průměrnou spotřebu. Ukazuje mi jen dojezd a okamžitou spotřebu. Stáhl jsem si z netu i manuál k obsluze tohoto vozu, ale nikde jsem se tam nedočetl, jak tyto hodnoty nastavit, respektivě změnit. Děkuji za odpovědi. Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: Voloda58 Tak chlapci nemyslete si, že všichni kdo máte palubák, že my co ho nemáme vám dáme pokoj. Celé vlákno jsem pročítal, ale je v tom hrozný chaoz. Nemůže někdo polopatě vysvětlit stručně včetně fotodokumentace jak na to - P 406 r.v. 2000, 1.8, 16V - displej typu \"A\", funguje pouze datum a venkovní teplota. zajet na diagnostiku, kde ti reknou, zda je na tvem typu jednotky BSI mozne aktivovat PPC, pokud ano, sehnat displej typ B a pak uz je tu vse popsano, vcetne schemat zapojeni, ktere jsem sem pro novy model daval nedavno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.