Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: býv.hokejista

Zdravím. Takse také snažím už nějaký pátek dobrat k palubnímu počítači podotýkám k tomuto vozu. Už jsem dost přečetl zde i u kolegů co mají 206. Nějaká schémata mi posla kolega z Opatovic(děkuji) a nějaké info mám i z Jihlavy(také děkuji). Chci si ověřit některé věci. Nemám přípravu v páčce, do konektoru pod volantem mi nevedou dráty z jednotky BSI. Display mám typ "B"-ten větší a auto klima. Vím že je potřeba zjistit zda mi jednotka BSI umožní spuštění PP pomocí diag.-díky Ferry a dále o to se mi hlavně jedná- natáhnout drátek z pozice 1 na hnědém konektoru vpravo nahoře na jednotce BSI-foto. A samozřejmě kostru. Poté samozřejmě znovu odblokovat na diag. a dodělat páčku nebo jen přepínač. Prosím o potvrzení a zkušenosti těch kteří to museli takto dodělat u HDi a ještě malý dotaz jestli se dá zjistit jen podle VIN zda je možno vůbec PP dodělat u tohoto vozu. Návštěva mě teprve čeká ale každé info se hodí.

Zjistil jsem, že nějak moc toužím po PP. Takže moc díky chlapci.

Chlapci je nás už pět. Už jsem prosil o radu a nic. Asi to nikdo ještě nedělal. Kámoš mi jen poradil ať si nechám udělat test na diag jestli to vůbec půjde nastavit v BSI. Pak by to mělo jít jak jsem psal výše u toho hnědého konektoru.

Odesláno

Ok, takze nas je dost na to aby sme to spojazdnili aj pre 406 new model bez pripravy :roker

Ozaj nemate niekto kontakt na Milhaus65. Je z hodonina a zjavne ma s tym vela skusenosti(tusim robi v peugeote). Keby nam bol ochotny pomoct ja by som tam mohol zbehnut mam to 40 km.:aut Ale nemam nanho kontakt :(

[upravil dne 21.2.2008 El-Chio]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Napiš Milhausovi souk. zprávu a on se ti ozve! Je to opravdu machr. Já to mám bohužel do Hodonína krapet z ruky...:bojim

machr jo ale tady tvrdil že u Sagen SL 96 nelze zprovoznit a mne maká v pohodě

:super

Odesláno

Aj majster sa moze utat ;) A co mu mam napisat??? Pisal som mu PM tu vo fore ale neozval sa nazad :(

Ok uz sa mi podarilo dopatrat ku kontaktu na Milhausa, takze ked bude nieco aktualne dam vediet :aut

[upravil dne 21.2.2008 El-Chio]

Odesláno
machr jo ale tady tvrdil že u Sagen SL 96 nelze zprovoznit a mne maká v pohodě

:super

Jasně Ty jsi prostě jednička. Něco tady za.... . :super:super:super:super:super:super:super

:xvul Nemohl jsem si to odpustit stejně jako Ty. :papa

[upravil dne 21/2/08 Dave_k]

Guest servisman
Odesláno

já jsem jen citoval takže klídek

Georginho_cz406

Napiš Milhausovi souk. zprávu a on se ti ozve! Je to opravdu machr.

Odesláno

:xvul :xvul :xvul

Původně zaslal: sarkomi

já jsem jen citoval takže klídek

Georginho_cz406

Napiš Milhausovi souk. zprávu a on se ti ozve! Je to opravdu machr.

Však já taky netvrdím že je machr. Jen reaguju na celou větu jak je (na)myšlená. :D:aut

Neubírám Ti že jsi dokázal něco o čem jinej tvrdí že to nejde, ale opakuješ se jako ohraná deska. :papa

[upravil dne 21/2/08 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

já také ne a proto se vraťme k palubáku:potlesk

Nevím jestli je chyba na mém přijmači, ale nějak se mi nezobrazuje pokračování tohoto tématu ?!?!?! :(

Guest servisman
Odesláno

Já už svoje napsal je už na jiných pokračovat v této debatě

Odesláno

tak jak jsem sliboval, zjistil jsem zapojeni displeje B, zapojeni teplotniho cidla venkovniho teplomeru k BSI a zapojeni tlacitka pro prepinani zobrazeni displeje k BSI

takze teplotni cidlo je pripojene k BSI oranzove draty 721 a 722, BSI - modry konektor 26 pozic, pozice 20 a 24

tlacitko na prepinani zobrazovanych udaju na displeji - drat 7205, BSI - hnedy konektor 12 pozic, pozice 1

drat 1368 - udaje o vstrikovani z ridici jednotky, BSI - hnedy konektor 12 pozic, pozice 9

BSI komunikuje s displejem po dvou dratech 9004B a 9005B BSI - modry konektor 26 pozic, pozice 19 a 21, displej cerny konektor 18 pozic, pozice 4 a 18

komplet schema zapojeni prikladam v PDF

Kdo by chtel tak mam i zapojeni displeje C - verze s GPS navigaci

[upravil dne 29/2/08 Ferry]

Disp-B.pdf

Guest Voloda58
Odesláno

Tak chlapci nemyslete si, že všichni kdo máte palubák, že my co ho nemáme vám dáme pokoj. Celé vlákno jsem pročítal, ale je v tom hrozný chaoz. Nemůže někdo polopatě vysvětlit stručně včetně fotodokumentace jak na to - P 406 r.v. 2000, 1.8, 16V - displej typu \"A\", funguje pouze datum a venkovní teplota.

Guest servisman
Odesláno

fotodokumentaci jsem nedělal bohužel protože jsem dělal zapojoval.Nehledě jsem dělal jen na starým modelu s novým modelem NEMÁM zkušenost

Odesláno

Dobrý den, jsem tady nový a mám i 4 dny 407 2.0 HDI, r. v. 2004 Chtěl jsem se zeptat, jak docílit na palubním pc, aby mi ukazoval průměrnou spotřebu. Ukazuje mi jen dojezd a okamžitou spotřebu. Stáhl jsem si z netu i manuál k obsluze tohoto vozu, ale nikde jsem se tam nedočetl, jak tyto hodnoty nastavit, respektivě změnit. Děkuji za odpovědi.

Odesláno
Původně zaslal: Voloda58

Tak chlapci nemyslete si, že všichni kdo máte palubák, že my co ho nemáme vám dáme pokoj. Celé vlákno jsem pročítal, ale je v tom hrozný chaoz. Nemůže někdo polopatě vysvětlit stručně včetně fotodokumentace jak na to - P 406 r.v. 2000, 1.8, 16V - displej typu \"A\", funguje pouze datum a venkovní teplota.

zajet na diagnostiku, kde ti reknou, zda je na tvem typu jednotky BSI mozne aktivovat PPC, pokud ano, sehnat displej typ B a pak uz je tu vse popsano, vcetne schemat zapojeni, ktere jsem sem pro novy model daval nedavno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...