Guest servisman Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 co jsem dával foto/konektory/ bylo z mého auta rok 99 starý model taky jsem hledal černou a nenašel.Chce to jen proměřit a pak snad najdeš. Citovat
Miku Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 POZOR na toto zapojení ŘJ ! Wiring Diagrams for: Peugeot 406 RGX (XU10J2CTE) Engine Bosch Multipoint Injection MP3.2F Je to pro ty co mají Bosch 3.2F (motor 2.0 Turbo benzín použitý u 605,406 a 806 !!!), vy máte většinou ŘJ Bosch 5.1 nebo Sagem (Komisar). Při mém zprovozňení PP mě toto "vyškolilo" a až tento plánek mi pomohl Citovat
Guest servisman Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Miku to jo ŘJ BOSCH 5.1 5.2 má zapojen jiný pin než SAGEN SL 96 .Takže ani ty dvě nejsou shodně zapojené Citovat
Miku Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Vždyť píšu,že frantíci dělali spoustu "legrácek" a co auto to originál :D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 a jak jsi spokojen s palubákem??Jezdíš podle něj/okamžitá spotřeba/ Citovat
Miku Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 při běžném popojíždění ve městě ani ne , ale mimo město a dálnice - tam dost pomáhá si uhlídat optimální práci s plynem (nemám tempomat ) Jinak jsem spokojen,jezdím ekonomičtěji,přitom však stejně rychle jak před zapojením PP Citovat
Kdo Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi páčku upravoval dosti jeden dotyčný zkusit na něho zda-li by byl ochoten foto jsem už jsem někde dával,bylo od něj Původně zaslal: sarkomi ten už není ani kontakt na něj Původně zaslal: sarkomi Komisar má taženo taky od řj Poslyš, nechceš si už najít jiného koníčka, než dělat z lidí voly?? Hodně tě baví oi sobě mluvit v 3. osobě?? BTW: ještě, že se za nové nicky neplatí, to by ti dost lezlo do rozpočtu. Citovat
Kdo Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi A důvod ??O sobě nerad píšu, Neodpověděl jsi. Ptal jsem se, proč si pořád měníš nicky a pak o sobě mluvíš ve smyslu - "on" udělal, napsal a pod. Tím z lidí děláš blbce. Když jsem dixii-mu napsal, že mluvím o jiném rádiu, než on, zmizel a najednou se objevil sarkomi. Je takovej problém si stát za svoji identitou?? Nechci tohle vlákno zapráskat OT, ale otázka zní: PROČ TO DĚLÁŠ?? Citovat
Kdo Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi .A to jako Sarkomi ale vidím že se to tu někomu nelíbí.Doma mám stále bloklou id adresu a tak jsem začínal ponovu........Zda-li zůstat a radit či skončit.Ale asi to druhé Naposled a pak už tě tady nehodlám řešit: Nic nechápeš. Ptal jsem se, proč o předešlých nickách mluvíš v třetí osobě a ne v první. Proč nenapíšeš: JÁ udělal, ale ON udělal. To máš fuk, neřeš to. Ale jedno všem zúčastněným nickům zůstalo......stačí jen brnknout a už jsou uražený. :roker:roker:roker Škoda, že nemůžeš mazat, co..... to by bylo pochutnáníčko. 2all: omlouvám se ta myslel jsem, že to po vysvětlení pochopím...nestalo se Původně zaslal: sarkomi komisar a dixii už nejsou... zmizeli..... finito. Tím se žádný problém asi nevyřešil [upravil dne 16.11.07 Kdo] Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 raději to smažu protože to bude stejně smazáno a nehledě se tu řeší palubák jak někteří napsali [upravil dne 16/11/07 sarkomi] Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Tak panove, mam dalsi zajimave zjisteni k funkci PPC, rozhodl jsem se, ze to vyzkousim u moji 406 1,8 16V, rocnik 96, ridici jednotka Bosch MP 5.1.1 + zarizeni LPG AG systems DGi s vlastni ridici jednotkou, jelikoz jezdim prave na to LPG, tak jsem chtel vedet jak se to bude chovat. Pujcil jsem si displej od KDO (timto mu chci velmi podekovat za velkou ochotu - DIKY - jakmile budes chtit, zapojime to i v tvem aute verejne prislibuji pomoc), jelikoz cerny konektor pod volantem jsem nenasel, vytahl jsem si drat primo z konektoru ridici jednotky - signal vstrikovani drat 1368 a od budiku ze zluteho konektoru signal rychlosti - drat 465. Pak uz jen z diagnostickeho konektoru vedle pojistek pod volantem +12V a kostru, vse pripojil na displej, jako tlacitko pouzil reset tlacitko ze stareho pocitace a jel to projet. Aktualni spotreba se ukazala ihned jak jsem se rozjel a zacaly se nacitat i kilometry a prumerna rychlost a prumerna spotreba. Cekal jsem co se stane kdyz se motor prepne na LPG a kupodivu po prepnuti to ukazuje dal , takze pri vseobecne uvadene nepresnosti PPC, ktery ukazuje cca o 0,5l/100 vic, mi to v podstate bude sedet na to LPG ( u kteryho byva spotreba vetsi cca o tech 0,5-0,7l/100 nez na benzin ) Jinak jelikoz jsem prozatim nepripojoval draty od snimace palivomeru, ukazuje mi to sice nejaky vypocitany zbyvajici dojezd, ale tim si nejsem jist jestli je to realna hodnota, pro funkci PPC ovsem nemusi byt palivomer pripojen [upravil dne 30/11/07 Ferry] Citovat
Kdo Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Není zač. Rádo se stalo. Zaujaly mně dvě věci. Píšeš, žes natáhl plus, ale jediný stálý je na horním slotu - pozice 1 (B25B), ale ten tam už je i když máš jen teploměr (malý displej) a že s musel táhnout kostru(tedy na dolní slot pozice 2 (M431)). Zajímavé je, že ty kostřící piny (M431, dolní slot + M721 horní) jsou uvnitř displeje na tišťáku dle proměřování propojené. Stejně jako v horním slotu jsou vnitřně propojené pozice 13 (4315) a 14 (720) s údaji z nádrže. Ale tam bych předpokládal nějaké spřažení s např. kontrolkou min. zásoby, aby displej přepnul do modu zobrazování dojezdu. No hlavně, že ti to běhá. Teď mně napadlo...tys měl malý displej, nebo jen kaslík. Pak by ten stálý dával smysl. Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: Kdo Není zač. Rádo se stalo. Zaujaly mně dvě věci. Píšeš, žes natáhl plus, ale jediný stálý je na horním slotu - pozice 1 (B25B), ale ten tam už je i když máš jen teploměr (malý displej) a že s musel táhnout kostru(tedy na dolní slot pozice 2 (M431)). Zajímavé je, že ty kostřící piny (M431, dolní slot + M721 horní) jsou uvnitř displeje na tišťáku dle proměřování propojené. Stejně jako v horním slotu jsou vnitřně propojené pozice 13 (4315) a 14 (720) s údaji z nádrže. Ale tam bych předpokládal nějaké spřažení s např. kontrolkou min. zásoby, aby displej přepnul do modu zobrazování dojezdu. No hlavně, že ti to běhá. Teď mně napadlo...tys měl malý displej, nebo jen kaslík. Pak by ten stálý dával smysl. ja v aute nemel pripravu ani na maly displej, cili jak napajeci tak datove draty jsem musel dotahnout, a nejlepe pristupnych +12V spolu s kostrou je prave na diagnostickem konektoru a na vyzkouseni to staci. Je divny, ze minule kdyz mi to nic neukazovalo, jsem mel vse zapojene uplne stejne, jen jsem nemel pripojenou tu kostru na pinu 2 v druhe rade konektoru ( no i kdyz vlastne predtim jsem mel jeste napajeni +12V, ktere se prerusovalo pri startovani, tak to mozna byla taky chyba ) ale to uz je celkem jedno. Displej uz jsem sehnal svuj, takze ted dotahnu tech par dratu, tak jak to ma byt a bude hotovo Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Nemohl by někdo z Vás, kdo to už zprovoznil na novém modelu, ale i pro starý sjednotit všechny údaje a napsat návod. Myslím tím na vůz bez přípravy. Např. schema zapojení, foto, ale i text, kde se konkrétní vodiče připojili a tak.... Docela bych ho chtěl, ale nemám přípravu...Ani nevím jestli mám starý model nebo nový. Je těsně po restylingu :-) 5 / 99 Citovat
MJSytic Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Teď mně napadlo...tys měl malý displej, nebo jen kaslík. Pak by ten stálý dával smysl. ja v aute nemel pripravu ani na maly displej, cili jak napajeci tak datove draty jsem musel dotahnout, a nejlepe pristupnych +12V spolu s kostrou je prave na diagnostickem konektoru a na vyzkouseni to staci. Je divny, ze minule kdyz mi to nic neukazovalo, jsem mel vse zapojene uplne stejne, jen jsem nemel pripojenou tu kostru na pinu 2 v druhe rade konektoru ( no i kdyz vlastne predtim jsem mel jeste napajeni +12V, ktere se prerusovalo pri startovani, tak to mozna byla taky chyba ) ale to uz je celkem jedno. Displej uz jsem sehnal svuj, takze ted dotahnu tech par dratu, tak jak to ma byt a bude hotovo Ferry, mi řekni, kde si ten display sehnal a za kolik? Mě ho nabízeli buď za 4000,- a nebo ho nemaj ... Mi neříkej, žes do toho vrazil takový prachy?! Citovat
Kdo Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: MJSytic Ferry, mi řekni, kde si ten display sehnal a za kolik? Mě ho nabízeli buď za 4000,- a nebo ho nemaj ... Mi neříkej, žes do toho vrazil takový prachy?! JJ, je to dítě štěstěny. Ráno mi psal, že mu mnou půjčený funguje a že jede shánět svůj. No a v poledne ho měl. BTW: já taky dlouho rozmýšlel, jestli se do PP mám pustit, když jsem viděl, jak se těžko shání a všichni obvolávají republiku. Pak jsem si řekl, zkusím to a zavolal na PRVNÍ inzerát o prodeji ND a měl jsem ho doma. Citovat
MJSytic Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Já se picnu:aut Jako nééé, že bych mu to nepřál, ale ... No ale jedno + to pro mne každopádně má. Vzhledem k tomu, že máme skoro stejný auta, tak to znamená, že mi PP taky půjde:super Ale teď musím hlavně zprovoznit auto jako takový Kucí, tak držím palce, aby jste to dotáhli do konce. A až se budete chystat k instalaci, tak dejte vědět, rád bych se též zůčastnil - čumilů není nikdy dost (případně mohu poskytnout poměrně prostornou dvougaráž, kdyby náhodou nebylo operaci kde provést;)) Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: MJSytic Ferry, mi řekni, kde si ten display sehnal a za kolik? Mě ho nabízeli buď za 4000,- a nebo ho nemaj ... Mi neříkej, žes do toho vrazil takový prachy?! JJ, je to dítě štěstěny. Ráno mi psal, že mu mnou půjčený funguje a že jede shánět svůj. No a v poledne ho měl. BTW: já taky dlouho rozmýšlel, jestli se do PP mám pustit, když jsem viděl, jak se těžko shání a všichni obvolávají republiku. Pak jsem si řekl, zkusím to a zavolal na PRVNÍ inzerát o prodeji ND a měl jsem ho doma. ja na tretim navstivenem vrakaci, nejdrive jsem byl v Jesenici, pak ve Zlatnikach, bud nemeli, nebo jen z anglickeho auta, no a pak jsem si jeste vzpomel na vrakac kousek od Jesenice - v Herinku, prijel jsem tam a tam stala cerstve dotazena 406 break z francie a displej jsem si vyloupnul puvodne chtel 1000Kc, jenze ja stejne nemel vic jak 600, tak jsem ho nakonec ukecal, jeste mi pak k tomu ustipnul i ty pripojovaci konektory Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: MJSytic Já se picnu:aut Jako nééé, že bych mu to nepřál, ale ... No ale jedno + to pro mne každopádně má. Vzhledem k tomu, že máme skoro stejný auta, tak to znamená, že mi PP taky půjde:super Ale teď musím hlavně zprovoznit auto jako takový Kucí, tak držím palce, aby jste to dotáhli do konce. A až se budete chystat k instalaci, tak dejte vědět, rád bych se též zůčastnil - čumilů není nikdy dost (případně mohu poskytnout poměrně prostornou dvougaráž, kdyby náhodou nebylo operaci kde provést;)) myslel jsem na tebe, kdyz jsem projizdel ty vrakace, koukal jsem po kapotach a blatnicich, je toho celkem dost, sice ne vzdy ve stejny barve a nevim jaky ceny, ale da se sehnat. Ta 406break byla bohuzel bouchla na predek a stejne mela tu svetlejsi cervenou barvu Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 já jsem tenkráte zavolal a byl za 500 takže ona jak mají a je v autě.Sice byla nevýhoda že ukazoval galony a míle ,tak jsem zajev hned v pondělí jak otevřeli a měli ještě jeden v km a litrech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.