Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdo: co se ti na tom nezdá. Druhou svorkovnici nepotřebuješ. Stačí, když se to napojí přímo na pin a je přesto bužírka. Já to tak mám, jelikož jsem nesehnal druhou svorkovnici. Jestli se nepletu, tak to má udělaní každý, komu to Komisar dělal. A funguje to.

Odesláno
Původně zaslal: Zbyňa1

Zdravím , tak už jsem několikrat pročetl vše a nikde jsem nenašel, kam bych připojil ty dráty od udělanýho tlačítka ,když je nemám přivedeny k tomu konektoru co vede k páčce .

Ahoj. Tak už jsi zjistil kam to zapojit? Jsem na tom podobně a mám stejný vůz. Díky

Odesláno
Původně zaslal: býv.hokejista

Zdravím , tak už jsem několikrat pročetl vše a nikde jsem nenašel, kam bych připojil ty dráty od udělanýho tlačítka ,když je nemám přivedeny k tomu konektoru co vede k páčce .

Ahoj. Tak už jsi zjistil kam to zapojit? Jsem na tom podobně a mám stejný vůz. Díky

Taky nemám nic připravenýho, ale velký display i BSI mám:D

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Původně zaslal: býv.hokejista

Taky nemám nic připravenýho, ale velký display i BSI mám:D

Zatím jsem nic nezjistil a zdá se mi to dosti složitý zvládnout dodělat PP sám ! :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

to Ortík: musíš zajet k Peugeotům, tam ti to přihlásí

to pipko:

Schůdnější řešení je, že poprosíš někoho v Peugeotu jestli by Ti nedali pravou páčku z reklamace 307ky , COM2000, z auta který mělo pal. počítač

Na 406 2,1 TD (měla by mít velký display) na 99.9% ano

Co tím myslíš velký displej ?? Ale asi u mě to nepůjde,protože nemám klimu ani manual,ani digital,takže mám asi smůlu,bohužel !

Odesláno

Jo už mi to bliklo,já mám místo toho displeje schránku,takže se podívám po vrakovištích po tom displeji,tak pak by to mělo fachčit jo ?? Teda pokud se to dobře zapojí ! ?

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Jo už mi to bliklo,já mám místo toho displeje schránku,takže se podívám po vrakovištích po tom displeji,tak pak by to mělo fachčit jo ?? Teda pokud se to dobře zapojí ! ?

Obávám se, že ti to fachčit nebude. PP sbírá údaje i z ŘJ čerpadla a polohy plynového pedálu a obé jsi odstranil montáží mechanického Bosche. :(

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Obávám se, že ti to fachčit nebude. PP sbírá údaje i z ŘJ čerpadla a polohy plynového pedálu a obé jsi odstranil montáží mechanického Bosche. :(

PP bere data z ŘJ motoru, palubní desky (palivoměr, km apod.), případně ze speed interfacu uloženým pod palubkou u spolujezdce.

I když u TD je to možná trochu jinak. :myslim

[upravil dne 7/11/07 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

PP bere data z ŘJ motoru,

ŘJ motoru = ŘJ čerpadla

Pokud nemá údaje z ŘJ, dá mu PP jen údaje o teplotě :aut a ujeté vzdálenosti :aut:aut . Zbytek nedokáže spočítat. V podstatě je na tom jako 1.9TD s mech. čerpadlem.

Odesláno

No právě,teď jsem dočetl celé vlákno,a taky jsem dospěl ke stejnému názoru,že to sbírá data z čerpadla,které tam už dávno nemám,takže mám asi smůlu,ale kámoš co má to stejné ale má digital klimu,tak taky vyměnil čerpadlo jako já má stejného Bosche,tak jemu ten centrální displej vše okolo ukazuje,dojezd,aktual.spotřebu,atd.... co se tu píše,ale nevím jak to tam má,nějak jsem to nezkoumal. A nakonec,doteď jsem ho neměl tak mi to tak vadit nebude,ale pokud to půjde,tak budu rád,s mojí spotřebou 7,7 l na 100km po městě jsem celkem v klidu,spotřebu mám už tak nějak spočítanou :D , ale díky za info

[upravil dne 7/11/07 Burisek]

Odesláno

jinak tam mám tento konektor,do kterého by to eventuelně šlo zapojit ??

Tenhle komektor je pro teplotu (sedm vodičů zprava) a rádio 4050 - zobrazování údajů z rádia na displej (tři nalevo). Do tohoto konektoru bys musel ještě připojit dva vodiče ( vlevo před poslední) se signálem od palivoměru a druhý další takovýhle konektor s ostatními vodiči pro potřebu PP:

[upravil dne 8.11.07 Kdo]

Odesláno

Tak jsem to byl právě vyzkoušet, P406 Break 2.0HDI 80kW r.2000 a funguje to. Sundal jsem kryt, odpojil konektor od páčky stěračů a zkratoval dva dráty a už to jelo. Moh by mi někdo poradit, jak zabudovat mikrospínač přímo do té páčky, popřípadě dát nějaké foto? A nevěděl by někdo o někom, kdo by mi to odblokoval v ŘJ v okolí Strakonic?

Odesláno

jinak tam mám tento konektor,do kterého by to eventuelně šlo zapojit ??

Tenhle komektor je pro teplotu (sedm vodičů zprava) a rádio 4050 - zobrazování údajů z rádia na displej (tři nalevo). Do tohoto konektoru bys musel ještě připojit dva vodiče ( vlevo před poslední) se signálem od palivoměru a druhý další takovýhle konektor s ostatními vodiči pro potřebu PP:

[upravil dne 8.11.07 Kdo]

díky za info,stejně to řešit nebudu,protože jestli je k tomu potřeba Lucas,tak u mě je to pasé :roker

Odesláno
Původně zaslal: pacinka

Tak jsem to byl právě vyzkoušet, P406 Break 2.0HDI 80kW r.2000 a funguje to. Sundal jsem kryt, odpojil konektor od páčky stěračů a zkratoval dva dráty a už to jelo. Moh by mi někdo poradit, jak zabudovat mikrospínač přímo do té páčky, popřípadě dát nějaké foto? A nevěděl by někdo o někom, kdo by mi to odblokoval v ŘJ v okolí Strakonic?

Pokud máš nový model, tak musíš do servisu. Jak udělat páčku, je popsáno v příspěvku a je tam i fotka.

Odesláno

jestli je k tomu potřeba Lucas,tak u mě je to pasé :roker

Bohužel velmi podstatně. Z ŘJ to sbírá informace o stylu jízdy a přepočítává na údaje o spotřebě, potažmo dojezdu. Takže hlavní info podávané PP.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Zkus napsat Komisar. Jinak tady je ta páčka (rozebraná):

packu jsem rozebral, nebyl problem, ale chtel bych vedet jak tam nabastlit ten mikrospinac, aby to vypadalo nejak kulturne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...