Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: švejk

to uz tady nekdo psal .... dokonce i s obrazkem to tu bylo, nejspis by stacilo procist si vlakno od zacatku (obrazky byly pro novej i starej model) :-)

Domluveno s Komisar, že se ti na to podívá u mě.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: švejk

to uz tady nekdo psal .... dokonce i s obrazkem to tu bylo, nejspis by stacilo procist si vlakno od zacatku (obrazky byly pro novej i starej model) :-)

Domluveno s Komisar, že se ti na to podívá u mě.

Takže jsme domluveni na pátek.

Odesláno

Tak jsem četl asi pětkrát celou tuhle debatu a napadá mě-nejde něco podobného u 806/1995? Páčka je také zaslepená a na přístrojovce mi to ukazuje jen teplotu-čtou to zde také majitelé 806tek? Díky za radu ať je skoro jakákoliv

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zjišťoval jsem, jestli se dá od pohledu zjistit, jestli displej ukazuje pouze teplotu a nebo ukazuje rádio-teplotu-pp. Dá se to poznat podle toho, že pokud ukazuje pouze teplotu, tak má jednu žárovku a pokud ukazuje vše, má dvě žárovky:

post-0-14109596764983_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Zjišťoval jsem, jestli se dá od pohledu zjistit, jestli displej ukazuje pouze teplotu a nebo ukazuje rádio-teplotu-pp. Dá se to poznat podle toho, že pokud ukazuje pouze teplotu, tak má jednu žárovku a pokud ukazuje vše, má dvě žárovky:

Taky jsem to teď dočetl a mám dojem, že se dají a hlavně mají odlišovat tím, jestli jen pro jeden, nebo dva konktory. Jestli si tedy dobře pamatuji, někdo psal, že i velký s jedním konektorem bude umět rádio, ale ne PP. Počet žárovek je taky vodítko, ale nejisté. Tohle vlákno jsem přečetl po svém dotazu na zapojení displeje v jiném vlákně. Taky by se mi to líbilo a moc, ale nemám ten potřebný displej a jak tak koukám, taky mít nebudu. Kde vzít a nekrást....:myslim

Edit: nebylo to nakonec obráceně, ten druhý konektor je pro rádio a pro PP stačí přidat nějaké fousy do stávajícího??:myslim

[upravil dne 22.10.07 Kdo]

Odesláno

jsou 3 DRUHY DISPLEJE. Jeden umí poze venkovní teplotu další umí venkovní teplotu a rádio a třetí umí teplotu,radio a PP musí to mít dvě řady pinů do tý vrchní přidáváte 2 dráty pokud tam nejsou a i do toho vrchního je zapojeno i radío a pak do toho spodního se zapojuje PP..

Odesláno

takhle vypadá dipslej co umí kompletně vše!!!Pokud nebude na chlup stejnej tak PP nebo Radio nepude musí to mít stejný čísla vylisovaný a stejný konektory jako jsou na obrázku...

post-0-14109596768313_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Ladaj

jsou 3 DRUHY DISPLEJE. Jeden umí poze venkovní teplotu další umí venkovní teplotu a rádio a třetí umí teplotu,radio a PP musí to mít dvě řady pinů do tý vrchní přidáváte 2 dráty pokud tam nejsou a i do toho vrchního je zapojeno i radío a pak do toho spodního se zapojuje PP..

Rozumím-li ti dobře, tak dva konektory jsou ty, které umí to co potřebujeme pro PP. Osobně nepotřebuju rádio, nemám origo.

Odesláno

Mám další otázku. Čelt jsem, že se upraví pravá páčka implantací mikrospínače, ale nikde jsem se nedočetl, jak. Koukal jsem na svoji a na konci páčky je ta krytka (stačítko) a nezdá se mi, že by byla nějak pohyblivá (zasouvací, jako u klaksonu). Jak ji vyndat a po instalaci mikrospínače se zase nějak nacvakne a funguje, nebo se musí použít jiná???

Odesláno

jo ale pozor na to některý páčky maj menší průměr pro dráty u mého auta jsemty drátky neprostrčil ale když jsem to dělal jednomu známímu z comu tak taam to místo měl.

Ten displem musí umět vše jinak PP nejde dá se to přepnout aby to ukazovalo PP a venkovní teplotu a nebo aby to ukazovalo vše jak radio tak teplotu i PP..

Odesláno

Georginho_cz406: Pokud máš auto na Plyn tak ti PP ukazovat nebude protože to snímá data z ŘJ a naplyn to je něco jiného už to tady taky bylo.

Odesláno
Původně zaslal: Ladaj

Georginho_cz406: Pokud máš auto na Plyn tak ti PP ukazovat nebude protože to snímá data z ŘJ a naplyn to je něco jiného už to tady taky bylo.

navic PPC krome signalu z RJ taky snima hladinu paliva v nadrzi, takze to je dalsi duvod proc to na aute s pohonem LPG fungovat nebude, jinak uz bych mel PPC davno zapojenej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...