OK406 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Palubní počítač ti ukazuje šest funkcí na displeji: 1) venkovní teplotu 2) aktuální dojezd 3) aktuální spotřebu 4) průměrnou spotřebu 5) průměrnou rychlost 6) ujetou vzdálenost Citovat
MJSytic Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Hmm, tak to je trošku málo:(, na to že kolega má Vectru B 2.0 r.v. 96 a hlasí mu to i ty žárovky a kapalinu v ostřikovačích atd. No ale na druhou stranu lepší něco, než nic, jako mám já Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Hladinu ostřikovači ti hlásí kontrolka, pokud máš čidlo;) a žárovky poznáš, že ti nesvítí. Citovat
MJSytic Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Jasně, je to trošku snobárna, ale je to celkem zajímavý, když jedeš přes den a PC ti nahlásí "praskla pravá přední parkovačka" "Otevřete si okénka vaše mimčo si vzádu v autosedačce právě střelilo do plenek" ATD Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Tak to by si cítil a ani by tě na to nemusel počítač upozorňovat:D:D:D Citovat
Zbyňa1 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Pro mitch.mb: Děkuji za dobré zprávy,těď když vím, že by to šlo, si toto vlakno přečtu znovu a třeba tomu porozumím o něco více .Všimnul jsem si ,že ti je elektrikařina blízká ... Nezůstalo Ti náhodou nějaké nakreslené schéma zapojení ? Já jsem úplný laik přes elektriku. Když by náhodou zůstalo , mohl bys mi jej poslat na e-mail ? Citovat
ajsik Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: Ladaj ok406:jojo díky ale ted kdyz jsem jel z práce tak dojest mi žačal ukazovat jen pomlky...a přitom mě to ukazuje kolem 5,5-6,0l/100km z klimou.sice tam nafty moc nemám ted ale stejně by to mělo něco psát.. to je normalni, jakmile dojdes na rezervu nebo se ji blizis (sepne se kontrolka) tak uz dojezd prestava byt po case pocitan. Od pipnuti rezervy dle prirucky je napr. u 206tky zaruceno ze dojedes nejmene 50km . Citovat
Ladaj Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 kontrolka mě eště nezačne svítit a hned mi tam zkočej pomlky a naposled me to ukazovalo kolem 70km.a nádrž mě ukazuje slabě pod 1/4. Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Takto je to u našeho pp 406 starší model : Citovat
Ladaj Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 ale u mě odhadem mám v nádrži eště tak 15l protože 1/4 je 18L a poku to vynuluju tak se nic neděje ale pokud ten displej vytáhnu vypojím a zase zapojím tak mě to zase ukazuje dojest.Mě to tak příde že je bud špatně nastaven na můj plovák a nebo je špatnej displej.Mám taky starej model. Citovat
mitch.mb Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Neni nic jednodussiho jak zjistit jestli ti to pude nebo ne. Rozdelej kryt pod volantem a vytahni konektor na pravy pacce a vem kus dratku a kratce propoj kontakty na obrazku (musis mit zapnutej klicek v zapalovani aby ti svitil displej) a na displeji by ti mely zacit preskakovat tim jak budes kratce propojovat udaje. Pokud jo tak jen udelat tlacitko ktery napojis na tyto dva kontakty viz obrazek a pak to nechat aktivovat v RJ a hotovo... Jen podotykam ze aktualni spotreba se zobrazuje az pri prekroceni 30km/h Původně zaslal: Zbyňa1 Pro mitch.mb: Děkuji za dobré zprávy,těď když vím, že by to šlo, si toto vlakno přečtu znovu a třeba tomu porozumím o něco více .Všimnul jsem si ,že ti je elektrikařina blízká ... Nezůstalo Ti náhodou nějaké nakreslené schéma zapojení ? Já jsem úplný laik přes elektriku. Když by náhodou zůstalo , mohl bys mi jej poslat na e-mail ? Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: Ladaj ale u mě odhadem mám v nádrži eště tak 15l protože 1/4 je 18L a poku to vynuluju tak se nic neděje ale pokud ten displej vytáhnu vypojím a zase zapojím tak mě to zase ukazuje dojest.Mě to tak příde že je bud špatně nastaven na můj plovák a nebo je špatnej displej.Mám taky starej model. To mě dělá občas. Když natankuji, tak mi to ukazuje dost i 60 km i méně a svítí hladové oko. Citovat
Zbyňa1 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 mitch.mb Děkuji za detailní snímek , hned zítra to zkusím rozdělat a najít ty drátky . Snad je najdu ? Když tam budou, tak to vyzkouším podle Tvého návodu. Citovat
mitch.mb Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 je to primo na pravy pacce ja kdyz to hledal tak nevim proc jsem to hledal na levy pacce a kdyz jsem to zadelal a myslel si ze mam smulu ze mi to nepude tak jsem si pak blbec uvedomil ze to asi melo bejt na pravy pacce :c) tak jsem to sel hned znova rozdelat a ono to maka :c) vytahni konektor od packy (bacha je tam takova pojistka kterou musis odmacknout) a pak to proste slusni a uvidis :c) Citovat
Zbyňa1 Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Tak jsem dnes oddělal kryt pod volantem a vysunul ten konektor co jsem viděl na obrázku. Mám asi velkou smůlu, ty dva drátky tam nemám... Díval jsem se opravdu na pravou stranu tam,kde se zapínají stěrače.Tak se nedá nic dělat... Citovat
marco.cz Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Původně zaslal: Zbyňa1 Ahojte, jsem nový člen tohoto klubu. Před nedávnem jsem pořídil 406-ku HDI 66kW nový model a nemám tam PP. Je nějaká možnost ho dodělat ? Displej tam mám velký a senzor deště taky.(někde tady jsem četl , že podle senzoru deště se dá poznat zda se dá PP dodělat). Měl jsem stejný problém a velice mi pomohl Milhaus65 zkus mu napsat vzkaz myslím,že je jedním z těch co poradí případně sám udělá Citovat
mitch.mb Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Původně zaslal: Zbyňa1 Tak jsem dnes oddělal kryt pod volantem a vysunul ten konektor co jsem viděl na obrázku. Mám asi velkou smůlu, ty dva drátky tam nemám... Díval jsem se opravdu na pravou stranu tam,kde se zapínají stěrače.Tak se nedá nic dělat... no pokud to tam nemas prohledej todle vlakno a budes si to muset nadratovat taky se to tu resilo Citovat
švejk Odesláno 31. srpen 2007 Odesláno 31. srpen 2007 tak jsem se dostal k tomu, ze jsem precetl cely vlakno ... zezacatku mi to bylo jasny a zdalo se to jednoduse, ale jak jsem si to precet az sem tak jste mi v tom udelali bordel ... ted totiz vubec nevim jestli je, nebo neni nutny vytahovat kabel od RJ nebo ne (nekomu to slo bez toho) najde se tu nejaka dobra duse, ktera by tady mohla krok za krokem a pro pomalejsi z nas (me napriklad) prilozit obrazky, nebo cisla kabelu? To vse na stary model 2.0i 16V XU10J4 s ridici jednotkou BOSCH? diky moc ... a gratuluji k uspechum nad PP Citovat
Dave_k Odesláno 31. srpen 2007 Odesláno 31. srpen 2007 Původně zaslal: švejk tak jsem se dostal k tomu, ze jsem precetl cely vlakno ... zezacatku mi to bylo jasny a zdalo se to jednoduse, ale jak jsem si to precet az sem tak jste mi v tom udelali bordel ... ted totiz vubec nevim jestli je, nebo neni nutny vytahovat kabel od RJ nebo ne (nekomu to slo bez toho) najde se tu nejaka dobra duse, ktera by tady mohla krok za krokem a pro pomalejsi z nas (me napriklad) prilozit obrazky, nebo cisla kabelu? To vse na stary model 2.0i 16V XU10J4 s ridici jednotkou BOSCH? diky moc ... a gratuluji k uspechum nad PP Prvotně zkontroluj ty konektory který mají jít do displeje. Pokud tam máš 2 (stejně jako má tady na fotkách @re) tak to bude vydrátovaný. Pokud ne tak to bude složitější. A ještě si zkontroluj jestli jdou 2 dráty do konektotu páčky stěračů jak je o něco výše vyfoceno. Dodělání mikrospínače už je tu myslím taky popsáno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.