Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dotaz ohledně mojí 406(new) r.v.2000, 1.8 16V, 8BLFYE, vůz má od výrobce kombinovaný originální pohon benzín/LPG.

Chtěl bych zjistit zda mi půjde aktivovat palubní počítač. Po přečtení téhle diskuze doufám, že by to snad mohlo jít. Mám velký typ displeje a ovládání na páčce jsem již doplnil(celou páčku jsem rozdělal, přidal dva chybějící konektorky, natáhl káblíky a dal spínač na konec páčky, tam kde v podstatě je u origo). V tuto chvíli mi na displeji při přepínání jednotlivých funkcí svítí místo čísel pouze pomlčky...tak jak to ostatně fungovalo všek kdo to zkoušeli.

Četla jsem tuhle diskuzi a nemám jistotu, zda to pude aktivovat. Jedním ukazatelem PRO je, že auto má senzor deště...Milhaus65 psal, že to je celkem dobré vodítko jestli to de.

Naopak mám ale jednotku Sagem, která může být problematická, ale i tak jsem tu četl nějakou rekci, že to přesto u Milhause šlo...

Nedávno jsem byl v jednom servise, kde sice měli diagnostiku peugeot, ale nebyli mi schopni to zapojit a čuměli na mě jak na...

Asi nejvíc by mi mohl poradit Milhaus65...please...:)

Odesláno
Původně zaslal: ajven

Původně zaslal: jardacek

Tak jsem sprovoznil palubní počítač 406 HDI novej model. Náklady 467 kč.

čaute dríči.

mám otázku: dá sa to aj do tohto modelu 406hdi,

mne ukazuje len otvorené dvere, hodiny ale kilometre a mile nie. prikladam aj foto. diky vopred za info.

caf, skusim ti odporucit pouzit velky LCD a a potom spojit tie dratky ale nekupoval by som to zbitocne najlepsie si to niekde vyskusat a ak to pojde potom to kupit :super

Odesláno
Původně zaslal: @re

já tam drátky mám, ale nepřepíná mi to :( si nevybereš :D

a co tak skocit do peugeotu a dat si to aktyvovat ak ti to teda uz prepina tie moznosti :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, chcel by som sa len tak nezavezne spytat, mam 306, r.93 a chcel by som palubny pocitac. Je mi jasne ze cely predny panel tachometer, otackomer atd, by sa musely vymenit z movsieho medelu kde je pre to display ale ide mi o to ze ci je to mozne potom zrealizovat teda pripojit na novy panel. ci to tento starsi model umoznuje. diki za rady

Odesláno
Původně zaslal: kuboSE

čaute dríči.

mne ukazuje len otvorené dvere, hodiny ale kilometre a mile nie. prikladam aj foto. diky vopred za info.

caf, skusim ti odporucit pouzit velky LCD a a potom spojit tie dratky ale nekupoval by som to zbitocne najlepsie si to niekde vyskusat a ak to pojde potom to kupit :super

Ahoj Kubo:

sorry za LATE ANSWER, ale tejto teme som sa uz nevenoval. teraz vidim, ze si mi nieco chcel poradit.

Myslis tym vymenit LCD display skocit niekde kde maju nove alebo pouzite displaye a vymenit to do panelu a sksuit spojit kabliky pod volantom ????

Ak sa ozves tak diky vopred.

Odesláno

Jsem funglový majitel P 406 2.0 HDI 80KW (RHZ) těsně před faceliftem. Pozorně jsem si přečetl celé vlákno a protože mám pouze malý display s teplotou a rád bych zkusil možnost plnohodnotného PP. Potřeboval bych ale sehnat starý (malý) vícefunkční display. Dotaz: kde? a kolik může přibližně stát. Poraďte.:mrk

Odesláno

Prosím vás kdo máte maléj dysplej na PP mohl by mi někdo říct kolik drátů do něho vedou a poslat mu foto zadní části dyspleje co se týče konektoru.

Díky za odpověd a za foto

Odesláno

Původně zaslal: kuboSE

čaute dríči.

Ahoj Kubo:

sorry za LATE ANSWER, ale tejto teme som sa uz nevenoval. teraz vidim, ze si mi nieco chcel poradit.

Myslis tym vymenit LCD display skocit niekde kde maju nove alebo pouzite displaye a vymenit to do panelu a sksuit spojit kabliky pod volantom ????

Ak sa ozves tak diky vopred.

som ti uz odpisal ale ten LCD je jedno ci das novy alebo stary ale musi to byt ten velky :super

Odesláno
Původně zaslal: Ladaj

Prosím vás kdo máte maléj dysplej na PP mohl by mi někdo říct kolik drátů do něho vedou a poslat mu foto zadní části dyspleje co se týče konektoru.

Myslíš ten displej co je ve starším modelu?

Odesláno

Ladaj shání, jak tuším přesně ten samý display jako já, tedy ten starý, který se montoval před faceliftem do cca půlky roku 99. Ten jednodušší umí zobrazit pouze teplotu a ten \"multifunkční\" umí ukazovat i údaje z PC (dojezd, spotřeba okamžitá, průměrná apod.). Ten sháním i já a pokud někdo ví kde a jaká je jeho přibližná cena budu vděčen.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: Ladaj

Prosím vás kdo máte maléj displej na PP mohl by mi někdo říct kolik drátů do něho vedou a poslat mi foto zadní části displeje co se týče konektoru.

Myslíš ten displej co je ve starším modelu?

Jojo přesně tak ve starším modelu.

Odesláno
Původně zaslal: Deff

Tak ten display sem taky shanel, sehnal jsem ho na vrakovisti.Cena 1000KC.Mam doma jeden castecne poskozeny mam.:papa

Zdravím.Mohl by si mi prosím tě vyfotit zadní část toho displeje co se týče konektoru a drátů co do něho vedou?Předem děkuju

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Já ho taky nedávno sehnal z jedný bouračky. A zjistil jsem že vlastně palubák je přímo u něj.

Divné, palubák přímo u něj? Display ti jenom zobrazuje údaje z řídící jednotky, žadnej palubák v displayi tam není.Nebo se pletu?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: klausik

Samé dobré zprávy - vydám se tedy na vrakáče, jen mám dotaz k Dave_k co je to že \"palubák je vlastně přímo u něj\"? :myslim

Právě že za displejem je plošňák s palubním počítačem. Jenom tam stačí dotáhnout dráty z určitých míst aby mohl spočítat a ukázat spotřebu. :roker

[upravil dne 20/2/07 Dave_k]

post-0-14109595292358_thumb.jpg

Odesláno

Oběhal jsem tři vrakáče, do sedmi volal a všude stejná písnička - není - takže taková sranda sehnat ten malý display zase nebude. Taky bych ho chtěl takhle fotit jako Dave_k a ještě radši bych ho měl v palubce a funkční. Dnes jsem si aspoň udělal malou radost tím, že jsem si dle návodu v jiném vlákně namontoval automatické rozsvěcení světel. Aspoň něco. Budete-li vědět o volném malém (do strarého typu) display dejte vědět. Jo ta cena cca 1000kč sedí. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...