Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A půjde to písknout od jednotky k displeji s odpojenou baterkou? Nespíná se tam nic přes zapalování?

Nerad bych se hrabal u řj pod proudem :-)

[upravil dne 20/8/14 21:07 od Roman_C]

Odesláno

Tak problém asi odhalen ... 1368 vede od displeje až po ŘJ, ale dráty 465 (pin 10) a 4310 (pin 6) končí v hnedém konektoru a dál nevedou .... někde tady jsem se dočetl, že by měli vést na žlutý konektor v kapličce budíků

Kam je tam ale připojit?? Poradíte pls??

[upravil dne 21/8/14 19:38 od Roman_C]

Odesláno

drat 465 napojis na pin 21- zlteho konektora budikov a drat 4310napojis na 15 pin- zlteho konektora, tusim ze na tom 15 pine nebude kontakt (drat) tak ten bude treba zohnat a doplnit

[upravil dne 21/8/14 19:54 od krtek 2]

Odesláno

JJ, přesně jak říkáš, pin 15 je neosazený ... Když ho doplnim bude to fungovat? Já myslel že všechny dráty vedou data do budíků - ne, že i z budíků ven :-)

Díky moc

Guest servisman
Odesláno

Pin 15 je k rádiu :papa na palivoměr je pin 13 14 a ty jsou v PP propojený , jinak pin 14 č. 720 jde k plováku a pin 13 4315 jde k budíkům

Odesláno

Tak pánové zprovozněno :roker .... Moc všem děkuji za rady :super

Akorát nevím, jestli jsem to zapojil správně :-)

První jízda 74km a spotřeba 6.4l :-D

Fotku jsem pořídil, když ještě nesvítil displej, ale už svítí :-)

post-54539-14109639604284_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Prosím, umí někdo zjistit podle VIN VF33HRHRH83793376

OEM kód na displej palubního počítače? 

Na SB jsou jen jakýsi objednací kódy...a OEMka začínají na 92 nebo 96...

palubk.jpg

Upraveno uživatelem hardhouse.trip
Odesláno (upraveno)

Díky, tak přece jen to byly ty čísla, ale já myslel to deseti- nebo 12ti místný číslo pod čárovým kódem. Každopádně ceny šílený, takže dnes objednáno za 4k na ebay...ale to hledání dalo zabrat, mají tam tak 95% jen ty nejběžnější Bčka...

Odesláno z mého Vodafone 985N pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem hardhouse.trip
Odesláno

Ahoj, nezbylo někomu z ovladačů pod volantem COM, pravá páčka? Bohužel moje pravá páčka ovladače pod volantem nemá v sobě žádnou elektriku (nemám zadní stěrač) a nevím jak dopojit elektriku na přepínání palubního počítače. Pomohlo by mi jakákoliv třeba i nekompletní část páčky, nebo nějaká rozlomená část, která by měla konektor (plochý kabel), který se zapojuje do desky COMu. pokud někdo máte, pošlete prosím nabídku do SZ.

Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,neměl by někdo radu?Dodělal jsem si na P.406 2.1 PP,přes rok to šlapalo perfektně,ale ńyní,během 14 dní začal blbnout,nesmyslná spotřeba pak to začalo ukazovat 30 litrů momentální spotřebu at jsem jel nebo se ploužil a ted už to háže vše možné,nulu nebo 16.5 nebo 20 l.tak nevím co se děje.děkuju

Odesláno

Asi bych zkontroloval prvotně kábl od jednotky v autě jestli tam není nějakej špatnej spoj kterej by PP dával špatný hodnoty. :myslim

Případně na zkoušku vyměnit celej displej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...