Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Návod jak rozchodit páčku tady najdeš, de o to zda máš klobouček na pevno nebo je jen zacvaklý.. pak stačí povolit diagnostikou palubák a vše funguje :)

Odesláno

Páčka na rádio je samostatný díl a zastrkává se do COM modulu do konektoru stejně jako tempomat :)

Ovšem s tou páčkou funguje pouze origo rádio nebo neorigo, které je určené k dálkovému ovládání,ale musí bejt převodník v hodnotě cca 1000-2000Kč dle typu.

Odesláno

Na tu páčku jsem se už díval i na ten převodník pro mé v budoucnu koupené rádio Pioneer.

Teď mě štve to tlačítko pro PP, nejde vyměnit jen ta jedna páčka stěračů, nebo nějakým způsobem to tlačítko napojit do BSI a přidělat ho jinam?

Odesláno

Takle...

Páčka vyměnit jde... ale nekoupíš ji a ve výsledku ti to stejně nebude kvůli konektoru vevnitř pasovat do sebe...

Tlačítko by si musel napojit přímo právě do toho konektoru uvnitř modulu... ale to je hrozná alchymie a ve výsledku půjdeš stejně pro nové páčky :)

S tím rádiem :) Mám takovej převodník navrženej právě pro pioneery... obchází to uplně páčky a komunikuje to s rádiem po své lince. Pokud máš zájem o nějaké informace, tak mi písni SZ, tady se o tom bavit nebudeme :)

Odesláno

zobrazovane udaje se musi nakonfigurovat pres diagnostiku v konfiguraci displeje, stejne tak je nutne v konfiguraci BSI povolit nektere funkce, jako palubni PC atd. aby jednotka tyto udaje zpracovavala a posilala displeji k zobrazeni

Odesláno

Zdarec hoši,

když sem si nechal vyjet výbavu mého auto podle VIN, bohužel prý nemám palubní pc, je to vůbec možné? Na palubovce mám velký display, s informacema o otevřených dvěřích, času a rádiu. Bohužel mám tlačítko na páčce nemám a je to na pevno abych to vyzkoušel přepínat.

Díky za info

Odesláno

ze neni napsan ve vybave neznamena, ze nepujde aktivovat, jen bys musel vymenit blok pacek, za takove, ktere to tlacitko pro prepinani udaju maji a pak pres diag aktivovat zobrazovani udaju v BSI a v komfiguraci displeje

Odesláno

Zde jsem přihodil pár fotek mé jednotky BSI http://www.premomet.cz/peugeot/SAM_0961.JPG , dále zapojení kabelů do ní http://www.premomet.cz/peugeot/SAM_0955.JPG a http://www.premomet.cz/peugeot/SAM_0956.JPG ..

Mohl by mi někdo poradit, na kterém konektoru hledat příslušný vodič č.9 (http://cardamp.ru/image_mod_view.php?id_file=8044)?

Díky

[upravil dne 11/10/12 10:10 od lavka3]

Odesláno

zdravim, mohli byste mi prosim poradit. Po dodelani ppc do peugeot 406 old model se mi merena aktualni spotreba pohybuje v rozmezi 0,8 az 3,5l na km, coz se mi zda nerealne. vsechny potrebne kabely sem mel dotazene v hnedem konektoru pod volantem, take 1368. Jedna se o 1.8 8v, ECU MAGNETI MARELLI 1AP.40, bez BSI, cim to muze byt? diky

[upravil dne 22/10/12 11:31 od sarkimi]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Po dalsim zkoumani sem bohuzel neodhalil cim to muze byt zpusobeno. Zda se ze aktualni spotreba je tak 5 az 6krat mensi nez realna. Ale prumerna rychlost a delka trasy sedi. Ale nakolik je zla aktualni spotreba tak i prumerna spotreba je spatna a i dojezd. Kam by mnel byt zapojen drat 465/723 (speed interface) protoze ja sem se napojil na pin 21 zluteho konektoru na pristrojovce. Tento stejny kabel mi vede do hnedeho konektoru pod volant, ale tam konci. Nemohlo by to byt tim ze je tam spatna informace o rychlosti (5krat mensi?). Diky za rady

Odesláno

Teď Ti teda na pin 21 na přístrojovce vedou dráty 2? Jeden do PP a druhý do hnědýho konektoru?

Ten drát 1368 jsi měřil, že je průchozí od ŘJ až do kabiny?

Odesláno

jj ted na tom pinu 21 mam 2 draty tak jak si to popisoval. od ridici jednotky sem si tahal vlastni kabel (pin 4 na ECU MAGNETI MARELLI 1AP.40), pak sem si vsimnul ze je privedeny primo i kabel 1368 do hnedeneho konektoru pod volantem. tak sem si promeril dane draty a pipaji dokopy (0,7ohm). v 1368 podle mne chyba nebude, protoze ta hodnota co mi ted ukazuje ppc se pekne pohybuje podle toho jak moc na to slapu a jestli jedu do kopce nebo z kopce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...