Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

zrovna nedavno sem to řešil kmarádovy také na 307 hdi rok 2002 naštěstí mu odešly páčky pod volantem nešel airbag takže se měnily tak sem koupil rovnou za 5800 nové co měli už tlačítko na ppc namontoval sem aktivoval a airbaguje a měří spotřebu auto mělo BSI B3 ale ty páčky sou nutností maj v sobě přímo jednotku a nejde to obejít i když sem ji rozkuchl a na plošnáku spojil správné piny nepřepínalo a nešlo nakonfigurovat :)

Odesláno

starec007: je to jak u jakého auta, u nějakého stačí vyměnit páčku a aktivovat přes diag., u nějakého se musí ještě dotáhnout pár drátů a je-li třeba vyměnit i displej, záleží co máš za výbavu....

Odesláno

já si to ověřil tak že jsem si dal přez dia skutečné hodnoty a podival se zda BSi vydí aktuální spotřebu a hle vydělo měl sem vyhráno pak jen páčka... a maká do peugeotu nemá cenu mě tenkrát ze 406 poslaly do háje že nesměj navyšovat výbavu tak sem si koupil svoji diag a maká kdyžtak kdyby někdo potřeboval s dia sem dostupnej na kladně

Odesláno
starec007: je to jak u jakého auta, u nějakého stačí vyměnit páčku a aktivovat přes diag., u nějakého se musí ještě dotáhnout pár drátů a je-li třeba vyměnit i displej, záleží co máš za výbavu....

Mam B display a vybavu myslim ze jednu z tych vyssich. Ku stastiu mi chyba len ten palubak :-) Nepoznate niekoho zo Slovenska kto by mi s tym pomohol? Pripadne niekoho z okolia Hodonina? Diiik

Odesláno

jde o výrobce u jedno jde jen rozkuchnout a dorobyt spínač a u druhého nee u valea ta co se dá koupit jako nová např ELIT mi to jde ale u té druhé nevim výrobce ale je to origo 307 to nemaká dneska sem to raději zkoušel :D abych nemátl ....

• O 3 týdny později...
Odesláno

nazdar chlapi.. tak ja mam PPC od vyroby ukazoval vsetky texty ako zapnute autom. svetla aj stierace aj ine texty.. ten sa mi pokazil a zohnal som PPC z ineho peugeota z ineho rocnika.. sice ten isty ale neukazuje ziadne texty iba economy mode active.. ine nic.. kde sa to da nastavit aby to ukazovalo vsetko ako ten moj stary?

Odesláno

to byl asi starsi ze pod rok 2002? bud je tam nastavene informace po dratech - pak na diagnostiku. a nebo to je displej A coz by bylo blbe ale nejsem si jist jestli ho vubec do 406 davali

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...