Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus hoši...

dnes prošla moje 508čka ohněm... částí Kolína se dneska prohnala asi tak 3 minutová spoušť krup, bohužel jsem byl v tý části Kolína, kde to proběhlo...

Auto stálo na parkovišti u Tesca, jediný co mě v ten moment napadlo bylo zacouvat místo nákupních vozíku ale tam sem se bohužel nevešel tak sem to dal pod střechu na chodník ale to bylo jen tak provizorně. Stejně to schytala střecha, kapota a občas někde nějakej ďolík... tak až se vrátim z dovči, jedu k Domanskýmu, tak uvidíme, co s tím vymyslí... :(

Odesláno

Kapota se dá přinejhorším vyměnit, ale ta střecha :myslim Tahají to zpět například přes ty přísavky a závažíčka? U tebe předpokládám, že to máš pojištěný, ale i tak to zamrzí. :(

Odesláno

MilanF1: napočítal jsem na střeše asi 18 ďůlků a kapota cca 6 a nějaký drobnosti na blatníkách apod...

radim.1008: samozřejmě mám... s tou střechou jsem zvědav jak to dopadne, tak kapota jak řikáš, vyměněj kus za kus...

Odesláno

ozzy1: tys to taky schytal? Naštěstí okolo nás jenom hustý déšť, zrovna jsem v tom jel - kdyby byly kroupy, neměl bych se kam schovat (byl jsem mimo obec) ...

Odesláno

mno zjistili jsme, že s ozzym sme stáli na tom samém parkovišti u Tesca :-D teď sem zjistil, že mám normálně bouli v hlavě jak mě ta kroupa praštila, když sem běžel k autu...

jinak já sem teďko už pryč mimo Kolína, jestli mi vyjde čas v sobotu než pojedeme do toho Chorvatska nebo když pojedu okolo, tak se stavim mrknout...

nechtěl bych mít u auta panoramatickou střechu... hlavně průser je, že není pojišťovna, co já teda vim, která by to neměla ve výlukách, takže docela na prd a to taky není zrovna levá záležitost...

[upravil dne 22/8/12 23:17 od skuci]

Odesláno

tak tak, střecha je dolík vedle dolíku.Pojištěné to mám.Jak jsem již psal, cca 150 dolíků,čelní okno i plastové díly jsou v prdeli.

Odesláno

i čelní okno jo...? tak na to sem nekoukal to mě nenapadlo ani zadní... plastový díly ok a na těch oknech máš co jako prasklinu nebo vyštípnutý kus okna...? mno hele ještě že nejsme všichni u stejný pojišťovny, já, ty a taťka, škoda bude za 1/4 milionu, já 508, můj taťka 508, ty 5008... pojistnej podvod jak vyšitej... :D no to mě poser :D ale co se mluvil s taťkou tak to prej má taky hodně zajímavý tu střechu... :(

Odesláno

až takhle taky zajímavý... sem si řikal, jak mám tu folii na střeše tak si řikám, třeba to ochránila a trošku zbrzdila... jako možný to je ale i tak je to hrozný... :( njn co naděláme

Odesláno

Páni ja som chytil krupec z týždeň novým autom na ceste kde sa nedalo nikde schovať. Skoro som plakal keď to padalo na auto., Ale našťastie to boli asi len tak do 1 cm guľôčky, takže našťastie nič nepoškodili. Teda aspoň nie viditeľne. Takže vám držím palce, aby sa vám to podarilo opraviť.

Ale zasa som v sobotu pri umývaní auta zistil, že mi nejaký dobrák asi niekde na parkovisku oškrel zadný nárazník.:grr

Odesláno

Ty bláho, tak to je pěkný.:fnuk:(

U nás to začalo padat jen tak lehce a ne moc velký. Koukal jsem na to z balkonu a modlil se, aby to přešlo. Než bych sjel dolů a někam s tím zajel, měl bych smolíka. Naštěstí pro mě nás to chytlo jen krajem a nic se nestalo.

Jak velký ty kroupy byly? Pro představu.

Hlavně ať se to podaří opravit co nejlíp a bez viditelnejch následků.:super

Odesláno

pkr- kroupy měly 3 cm a dnes jsem zjistil , že je potlučená i střecha na hale , kde jsou plechy silné cca 1,5 mm.

Odesláno

tybrdo chlapi to cumim teda :o nevim,jestli to v praze nebylo vubec, nebo jen nekde, nicmene mymu se to vyhnulo - a to by byl velkej pruser kdyby ne jelikoz pojisteny nemam ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...