Parc Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 tybyt: ak myslis problem s regeneraciou a naslednym startom tam pomozu jednoznacne dlhsie trasy a nepodtacat motor, osobne vlastnmi to auto ktore tu mal zakladatel tohto prispevku a v zivote (okrem jedneho problemu ktory mal ale inu pricinu podla vsetkeho - vid ine vlakno) sa mi nestalo ze by som startoval inak ako na prvy krat. Co sa tyka trhania tak to zasa zvyknu robit klapky ktore zabezpecuju obidenie IC-cka teda alebo to dat do poriadku co moze byt hadicka za par centov alebo fapoff vdaka comu auto regenerovat prestane takze vlastne sa ti sekundarne vytrati aj trhanie pri regeneracii. [upravil dne 18.2.13 21:54 od Parc] Citovat
ferinko2 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 tybyt,je to tu párkrár opísané,trhanie spôsobujú klapky,ktoré zatvoria intrecooler a otvoria jeho bypas,kvoli vyššej teplote nasávaného vzduchu pri regenerácii,ak niektorá sa neotvorí,motor sa dusí,večšinou chyba podtlakovaj hadičky. Citovat
Judes Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Zabudli ste na EGR ventil ktorý zapríčiňuje tak isto cukanie motora, je tu o tom aj vlákno. Ak by ti robil straki fapoff tak sa ti učite pozrie aj na to cukanie len mu to musíš pripomenúť. Citovat
tybyt Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 pred regeneraciou mam zvedca problemi so startom ale odkedy mi dakto poradil ze pod 1800 nepustat tak od vtedy ziaden problem so startom... tie hadicky co su pri alternatore som uz skontroloval a ziadna vada... ale je mozne ze dajaka podtlakova hadicka bo sem tam tak slabsie mi ide posilnovac brzd, a aj turbo ked slapnem tak nad 2000 normalne auto vyleti... z nicoho nic trhne a ide jak dabol... chcem odstranit fap a len cez strakyho ale dajak stale zabuda namna sorry za offtopic ale nechcem vytvarat nove vlakno, a je to len jednoducha otazka. silenblok nad rozvodmi motora sa sklada z dvoch casti jedna je taka velka guma co je pripevnena na karoseriu a druha je pripojena k nej a tak k motoru taka tic z dvoma gumami neviem to nikde zohnat na eshopoch...mam to docela vybite.. ci sa to nevyraba? len vlozky sa vtom menia? vopred diky. Citovat
pedro77 Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 zdravím. Dnes mi to nedalo a kontroloval som vizualne všetky podtlakove hadičky, pretože mám už skoro rok problemy s cukaním zahriateho motoru pri nízkych otáčkach v zábere. Hadičky vypadali v pohode, tak som demontoval oba elektromag. ventily pri alternátore a zistil som,že na spodnom,ktorý ovláda klapku vzduchu priamo od turba,je ulomena taká ako nádobka a ventil asi nedokáže udržat podtlak. Zatial som ich prehodil medzi sebou,takže ten zlý ovláda klapku vzduchu od intercooleru a tá je bez podtlaku otvorená,takže maximálne budú otvorené obidve. Zajtra to otestujem a objednám nový elmag ventil. Dúfam, že cukanie po roku prestane. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.