Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Začal jsem mít problém v poslední době, že se mi při jízdě problikne pravý blinkr. Někdy i vícekrát po sobě. řekl bych, že je asi problém v páčce. Má s tím někdo zkušenost a dá se to opravit, nebo je nutná výměna páčky. Jak je složitá a jaké máte zkušenosti s páčkou z vrakoviště?

Odesláno

Už jsi tu nějaký pátek, takže:

Pravidla fóra:

1. Používat Hledání

Než položíte dotaz, použijte HLEDÁNÍ, případně Google Hledání - oboje naleznete v horní liště fóra

páčka 406

Odesláno

zkus počkat až se ochladí, může to vypadat směšně, ale dělalo mi to samé jen ve velkém horku...,po ochlazení byl klid

[upravil dne 22/8/12 09:42 od ozzy56]

Odesláno

Na XM r.v. 91 jsem ro rozebral a vyčistil, kouřilo se z toho:D. Ovšem v té chvíli už jsem měl 2 rezervní v šuplíku...:D

Není to problém, rozebrat a složit. Akorát rozebírat tu správnou stranu na přepínači - druhá strana ovládá světla.

Fotka jen pro info - je to opačná strana - světla. Jinou fotku bohužel nemám.

post-3499-14109626394532_thumb.jpg

Odesláno

Ještě doplním - máš r.v. 99, takže je to klasika - kontakty, žádný mkroprocesor, ani MUX.

A kdybys kupoval z vrakoviště, tak pozor na typ - jestli má mlhovky a jiné detaily.

[upravil dne 22.8.2012 09:48 od P607Olda]

Odesláno

jinak doplním Oldu, na 99% odejde takový přítlačný váleček, který jezdí přes kontakty (jak se obrušuje, uvolňují se z něj malé kovové pilinky a ty způsobují, skrat, čmoudíky a podobně :) ) Mě se nedařilo sehnat páčku v přijatelném stavu a novou se mi nechtělo kupovat. Rozdělal jsem páčku od stěračů (která se používá daleko méně a je jich více k sehnání na vraku) Vyndal jsem z ní ten váleček a dal do páčky blinkrů ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...