zbynek.su Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Začal jsem mít problém v poslední době, že se mi při jízdě problikne pravý blinkr. Někdy i vícekrát po sobě. řekl bych, že je asi problém v páčce. Má s tím někdo zkušenost a dá se to opravit, nebo je nutná výměna páčky. Jak je složitá a jaké máte zkušenosti s páčkou z vrakoviště? Citovat
MJSytic Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Už jsi tu nějaký pátek, takže: Pravidla fóra: 1. Používat Hledání Než položíte dotaz, použijte HLEDÁNÍ, případně Google Hledání - oboje naleznete v horní liště fóra páčka 406 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 zkus počkat až se ochladí, může to vypadat směšně, ale dělalo mi to samé jen ve velkém horku...,po ochlazení byl klid [upravil dne 22/8/12 09:42 od ozzy56] Citovat
P607Olda Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Na XM r.v. 91 jsem ro rozebral a vyčistil, kouřilo se z toho:D. Ovšem v té chvíli už jsem měl 2 rezervní v šuplíku... Není to problém, rozebrat a složit. Akorát rozebírat tu správnou stranu na přepínači - druhá strana ovládá světla. Fotka jen pro info - je to opačná strana - světla. Jinou fotku bohužel nemám. Citovat
P607Olda Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Ještě doplním - máš r.v. 99, takže je to klasika - kontakty, žádný mkroprocesor, ani MUX. A kdybys kupoval z vrakoviště, tak pozor na typ - jestli má mlhovky a jiné detaily. [upravil dne 22.8.2012 09:48 od P607Olda] Citovat
punkac Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 jinak doplním Oldu, na 99% odejde takový přítlačný váleček, který jezdí přes kontakty (jak se obrušuje, uvolňují se z něj malé kovové pilinky a ty způsobují, skrat, čmoudíky a podobně ) Mě se nedařilo sehnat páčku v přijatelném stavu a novou se mi nechtělo kupovat. Rozdělal jsem páčku od stěračů (která se používá daleko méně a je jich více k sehnání na vraku) Vyndal jsem z ní ten váleček a dal do páčky blinkrů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.