Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj

prosím o pomoc nevím jaký olejový filtr do mého pažouta 407SW 1,6HDI - pomůžete někdo?A šlo by najít i ostatní filtry??

díky moc

VIN:VF36E9HZC21562889

u toho olejového netuším jaké má mít rozměry(((

[upravil dne 21/8/12 19:33 od fajdou]

• O 4 týdny později...
Odesláno
Mozem aj ja poprosit o informaciu, aky palivovy, vzduchovy a olejovy filter potrebujem na Peugeot 407, 2,2 HDI FAP - VIN: VF36D4HPH21672287

Diky

olejový - 1109 CL

vzduchový - 1444 QY

palivový - 1901 83

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím, mohla by mi nějaká dobrá duše napsat i na moje VIN VF36E9HZC21413521

V e-shopech to vždycky vysype tak 10-15 druhů podle výrobce, ale taky s různýma, dost odlišnýma rozměrama...

Díkes!!!

Odesláno
Zdravím, mohla by mi nějaká dobrá duše napsat i na moje VIN VF36E9HZC21413521

V e-shopech to vždycky vysype tak 10-15 druhů podle výrobce, ale taky s různýma, dost odlišnýma rozměrama...

Díkes!!!

ak zadas resp. vyberies v ponuke konkretny motor tak ti ponukne len vhodne pre teba...

Odesláno

@jojosavi Díky moc za pomoc!!!

@Marcel00 pro 407 SW, 1.6 HDI, 80kW ti to např. u AutoKellly, AutoŠtangl a další hodí různý rozměry pro palivák i olejovej. To ale není jen u Peugeotu, to platí z mých zkušeností i pro Renault, Citron i VW. Vždycky jsem potřeboval znát aspoň základní tvar, ideálně rozměry...

Odesláno

Třeba u Kelly je v tom chlívek velkej a podle auta a motoru tam neradím moc kupovat.Často se mi stalo, že měli zařazený filtr pro jiný motor, nebo úplně jiný ročník a třeba i modelovou řadu.

Takže opravdu vždycky když to jen trochu jde tak podle VIN :papa

Odesláno

Marcel00 spíš se zamysli nad tím co píšeš, sám víš že se ve stejné modelové řadě liší třeba systémy vstřikování a s tím související položky Drv počínaje a filtry konče... nicméně třebau Kelly je takovej chlív,že mají třeba u Pandy 1.1. 2005 fitry ze starý pandy, krerý tam prostě nikdy nepatřily, když jsem je na to upozornil tak mi řekli, že o tom vědí... ale to je zbytečná diskuse třeba dotaz na palivový filtr pro 406 a 307 Hdi je tu často a najdeš pod stejným motorem jak Siemens tak. BOSCH a zeměbit to nejde... ale to ty přece víš,ne?

Takže spolehlivě jedině podle Vin;)

[upravil dne 29/10/12 22:29 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...