Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějak jsme se k tomu dostali v jiném vláknu, ale docela mě to zajímá. Kolik by měla být optimální teplota na procesoru AMD Turion X2 64 bit. Nemám problém ho při hře dostat na 100°C, teď jsem třeba jen na Opeře a mám na něm cca 70°. Je to normální? :myslim

Odesláno

To máš pěkný přímotop :D

Já mám ted 55°C, ale mám Intel Atom. Ale procesor by měl mít \"pojistku\" a v případě přehřátí vypnout PC :myslim

Odesláno

No tak to je asi jasný, ten musí být zahnojenej jak jetel. Vyfoukej to kompresorem, ale decentně ať silným proudem vzduchu nepoškodíš větrák. Budeš se hodně divit jak to pomůže.

Odesláno

Dá a je to samozřejmě nejlepší. V nouzi do těch větracích otvorů prostě silně foukni a uvidíš co se vyvalí. Ale to je jen tak na chvilku.

[upravil dne 21/8/12 19:35 od koblih69]

Odesláno

To nevím, to musíš vědět ty, já to dělám často tak mi to příjde jednoduché. Návody bývají na Youtube, je to tenhle?

Jenom doplním, že to vyfoukání zvenku občas nic neřeší - bývají tam chuchvalce, které přez mřížku ven neprojdou. Pak jedině chladič ven...

[upravil dne 21/8/12 19:41 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...