Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Rada - koupě setrvačníku a spojky 407 2.0 HDI

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kluci. Tolikrát omývané téma - vím. :-) Chci si teď koupit spojkovou sadu a setrvák a mám v tom zmatek. Dle sevisboxu patří do mého auta setrvák s kódem 0532X8 a spojková sada 2052N1 nebo 2051P1. Nechal jsem si nacenit sadu v Peugeotu a na rozpočtovém listu mám kódy pro setrvák: 0532X7 a sada spojky: 2052P3. Chtěl jsem si v Peugeotu koupit jen setrvák (bylo možné tam udělat lepší cenu) a spojku jinde od LUK, ale v Peugeotu mi tvrdili, že tam ta spojka nebude sedět. Máte s tím někdo zkušenost? Zdá se mi to nesmysl.

VIN: VF36DRHRH21058568, vyzná se v tom někdo a poradí? :-)

Odesláno

jestli to bude dělat peugeot,doporučuju koupit vše od nich (záruka), spojka není žárovka--ty už ji asi nikdy měnit nebudeš...,jestli bude nějaký díl odjinud, nebudou chtít v případě případných pozdějších problémů se spojkou převzít záruku na celou opravu a budeš jen platit :myslim

Odesláno

V Peugeot mi to určitě dělat nebudou, není to raketoplán, tak to snad zvládne normální automechanik. :-) Jen je mi divný ten chaos v objednacích kódech. Podle všeho k sobě asi sedí setrvák 0532X8 a spojka 2052N1 a nebo varianta setrvák 0532X7 a spojka 2052P3. Obě sady zřejmě jde dát do mého auta? A to právě nevím jistě, proto jsem se zeptal, zda tomu někdo nerozumí?

M.

Odesláno

Hm, je to asi tedy, jak jsem výše napsal, člověk si tedy může vybrat ze dvou sad, kde v jedné je dražší setrvák a ve druhé spojková sada. :-)

Odesláno

a preco vlastne kupujes zotrvacnik v Peugeote?? ved na nete ho zozenies do 300eur, a v pgt stoji okolo 800eur :o

resp: cena 0532X8 je 400Eur v PGT...

[upravil dne 21/8/12 12:30 od dodo407sw]

Odesláno

to Přema : mam sice 307 ( v popisu) ale v pondeli jsem byl u nas u Domanskyho a technik mi sdelil uz po druhym pokusu ze na moje auto uz se neda dvouhmota objednat pouze nahrada jednohmota sada a ted se podrz cena s praci 35000kč z toho prej 3500kč je za praci :D tak nevim kde je zakopanej pes .... ty rikas dvouhmotu neeee ale oni to perou do aut aniz by treba kdejakej laik vedel co mu tam flaknou :grr

Odesláno

tak já mam v nákupu jednohmotu od valea na 407 za 4600kč tak proč bych dával dvouhmotu auto má jezdit a na nějaký pohodlí prdim a navíc u mě když za 406 taham platák to bych tech svouhmot musel mít na skladě pořád 10 takle sem si na 406 koupil za 4000kč jednohmotu a jezdim neřešim

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...