Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MJsytic- No ty puvodní tam klidně nechat můžu, protože jak mužeš vidět na obrazkach vedle jsou tam další dvě zastrčky na ramky jen nevím zda by to to pc sneslo klidně bych tam přidal další 2gb a 1gb ramku to by mi davalo 6gb a byl bych spokojenej.. Ale na pc mam napsáno na štitku Memory 3gb DDR3 jinde řikaj DDR2 a ja nevim jestli to snaši oboje nebo co..

Odesláno

Ta deska s DDR 2 bude nejpiš jiná verze, taky ma sloty na RAM oranžový a fialový, u tebe by to mělo být vše na DDR 3, ale koukni třeba v everestu nebo v jiný utilitě která ti ukaže jaky sloty tam jsou.

Sekce zakladní deska (to je z moji desky!!!)

........................

......

Technické informace o základní desce

CPU Sokly/Sloty 1 LGA775

Rozšiřující sloty 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16

RAM Sloty 4 DDR2 DIMM

Integrovaná zařízení Audio, Gigabit LAN

Velikostní faktor (Form Factor) ATX

Velikost základní desky 210 mm x 300 mm

Čipová sada základní desky P35

[upravil dne 22/8/12 12:36 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Feelly:

Můžeš tam mít třeba 1000GB a bude ti to prd platný, když tam budeš mít desku, která zvládne max 4x 2GB a nebo pojedeš na W7 32bit :aut

Jinak ty starý ramky si tam nech a je velká pravděpodobnost, že ti to nepojede vůbec. Ty ramky mají totiž taky nějaký časování a rychlost. Takže pokud si chceš tamty nechat, tak nový musíš koupit podle nich - aby si to spolu rozumnělo ;)

Jinak gratulace k vyčištění PC - když jsi tam měl za rok a půl takovej sajrajt, tak doporučuju luxování každého 1/2 roku ;)

[upravil dne 22.8.12 12:41 od MJSytic]

Odesláno
Přátele vítězství! Nevím zda to bylo tim že včera, když jsem počitač luxoval byly na procesoru chuchvalce prachu a že se přehříval.. Nebo tomu PC jebe, ale nerachtá to.. Tím vam chci poděkovat za všechny vaše rady ! :) A teď jen dořešit tu ramku jdu změnit téma. :)

To si mal urobiť hneď ako som ti radil. Pre prehrievaní procesor vkladá prázdne takty aby znížil svoju teplotu, takže automaticky klesá výkon. To spôsobovalo trhanie.

Odesláno

No tak mam tam 4 patice s toho je využitá ta 0 a 2 podle toho... maximalní zatižení je 4Gb takže mohu akorat vyndat tu 1Gb a dat tam dvoj..

Jinak něco co vam možna pomuže mi pomoct.. Moc se v tom nevyznam :)

[upravil dne 22/8/12 12:46 od Feelly]

[upravil dne 22/8/12 12:46 od Feelly]

[upravil dne 22/8/12 12:53 od Feelly]

post-36664-14109626395281_thumb.png

Odesláno

MJSytic : Měla by 2x4GB pobrat, ale je to ACER takže bez vyzkoušení těžko říct, samozřejmě ty co tam jsou ted museji ven, byli by tam zbytečný, a piše už výše že má 64Bit widle

No tak mam tam 4 patice s toho je využitá ta 0 a 2 podle toho... maximalní zatižení je 4Gb takže mohu akorat vyndat tu 1Gb a dat tam dvoj..

Kde jsi našel že max 4GB???

[upravil dne 22/8/12 12:54 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No jen to potvrdilo, co jsem zjistil, z tý první fotky ze skříně :D

Každopádně tady je vidět i časování. Ale koukám, že tvorbu \"screenů\" by jsi měl ještě potrénovat :aut:D

Odesláno

Jinak to na tom screeenu nevidim že max 4GB, jo už to vidim, dělej ty sceeny větší:D

Jako 7-7-7-20 je mazec teda, vzhledem k tomu že ja mam na starý desce 4-4-4-12. Asi bych tu desku vyměnil pokud chce něco tunit tak začit zakladovkou

Jedinou věc co bych ted udělal je vyměna ty jedny RAM za 2GB modul, stejnej jako ta druhá 2GB, jinak neřešit. A pokud řešit tak začit u desky, ale to potom už muže jit komplet:D

[upravil dne 22/8/12 13:04 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Tohle nemá význam tunit.

1) Musel by koupit nový OS - nevím jak to má s licencí na W764bit - Jestli vůbec nějaká, tak tam bude OEM na 32bit

2) Pokud se začne tunit výměnou MB, tak je to napikaču - to je lepší postavit novej komp

3) pokud si nejsem schopen tuning udělat sám, je lepší se smířit s tím co mám a nebo to střelit a koupit novej komp (samo po poradě s někým věrohodným, aby to mělo hlavu a patu) :myslim

Radku, možná tady je to omezení vidět :myslim

[upravil dne 22.8.12 13:06 od MJSytic]

post-2095-14109626395996_thumb.jpg

Odesláno

Piše že tam ma 64bit, kam koukaš? :D Zbytek je jasnej

Jo vždyť tam pak pišu že jsem to pak našel. Ale i tak zajimavý, na strance co jsem daval vyše je napsano 8GB, asi jiná verze

Osobně kdybych měl tunit svou LGA775 tak už není kam, takže u mě vyměna střev už jen proto že 775 je prostě zastaralý a nemá cenu do toho cpát nějaký peníze. Ale jinak moje 2x2.66 jede stabilně na 3.6Ghz a zatim stiha vše co potřebuju, jenže to znamenalo vyměnit chladič, odvětrat bednu atd

[upravil dne 22/8/12 13:12 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Aha, tak to jo - mám blbý stránkování, sorry :mad:

Nevěřím, kterej magor by dával do novýho compu 64bit a jen 3GB RAM:o

Pošli screen :D:aut

Radku: To jsou ty pozdější edity. Než to doklepu, tak si to změníš a já taky :D:D:D

Jinak k tý max velikosti RAM. Někdy pomůže nový BIOS. Já si takhle pomohl k podpoře novějších CPU :myslim

[upravil dne 22.8.12 13:12 od MJSytic]

Odesláno

Klucii moje screenovaní není nejlepší pral jsem se s tim pul hodiny v malovaní než mi to ten P-C vubec jsem dal! :D Takže jsem byl rad za tohle.. No jinak 64Bit a 3Gb ram je tam už od výroby :D No teď jsem v Everestu našel nějaké přetaktovaní a tak jinak Bios mam podle everestu zastaralej :D

Takže by možna CPU šlo hodit taky na 3,6ghz tu jednu ramku vyměnit ? :D Jo a chcete screen že toje 64 Bitova verze? :D

Jinak licence normalní legalní :P Nebo jak si to myslel?

[upravil dne 22/8/12 13:26 od Feelly]

Odesláno

JJ, screen pošli, alespoň si to natrénuješ. Nic na tom není.

Zmáčkenš klávesu \"Prnt Scrn\". Otevřeš malování. Dáš vložit a pak případně vybereš jen tu část, kterou chceš poslat. Jen to vyber a dej \"kopírovat\" (Ctrl+C). V malování dej \"Nový\" ať máš prázdný plátno - a dej znovu vložit - vloží se ti ten výběr. Ten dej uložit jako \"něco.jpg\" třeba na plochu a ten soubor sem vlož :)

Já jsem tvůj příspěvek, kde píšeš že tam máš 64bit přehlédnul. Ano myslel jsem jestli je legální. Ale to samo nehraje roli. Já jen, že pokud je to zároveň s PC, tak to většinou bývají OEM verze a ty jsou vázány na HW - nejdou přenést do jiného PC :myslim

[upravil dne 22.8.12 13:31 od MJSytic]

Odesláno

Paráda - šikovnej :super:potlesk

A kde vidím, že máš tu 64bit verzi??? :D

Najeď na \"Tento počítač\" Prv. tlč. myši a dej Vlastnosti.

Tam je to uvedený ;)

[upravil dne 22.8.12 13:36 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...