Michael coupé Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Ahojte , od vcera resim otazku financovani noveho auta , bral jsem kdysi auto pro rodice a dve pro sebe , pro rodice jeste splacim , jedno sve doplacene a druhe jeste splacim na smlouve chybi doplatit cca 60 tis ,ale auto manzelka minuly tyden ztotalkovala a je hav . pojistene . Vcera jsem resil tedy nove poslal do Ge vse co chteli ,ale prisla odpoved ,ze misto 10% akontace 30% , rikal jsem si proc ne bylo by to rychleji splacene ,tak jsem odeslal zpet ,ze ok nasledne po triceti minutach - zamitnuto.Jedine slozit 60% to uz jsem rikal ne,mam pry zaznam v registru , tak sup na net na nahlizeni do registru ,zaplatil jsem 300Kc a uz tiskl vypis o bezdluznosti , kde jak jsem predpokladal neni nic a jsem cistej . Tak volam do te firmy rikam ,je to pet minut minut ,co me vykoply z Ge ,ze mam zaznam ,Vam zaplatim za vypis a jsem ok ,tak kde je chyba ? Pani rika vydrzte zavolam , vse proklepla a zjistila ,ze zaznam je od telefonica O2 , kde firma ,kde jsem byl jednatelem ma u nic nemalej dluh ,ale ja jako jednatel jsem tam zapsan taky . Tak volam na O2 ,tam se vse vysvetlilo ,ze to neni moje prace a firma je prodana ,ale pry to smazou az si pozadam a to to smazani taky nejaky cas trva.Ted je otazka vite o nekom (clovek , firma) kdo financuje auta bez nahlizeni do doby nez se to vyresi ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 to nevim, dneska do taho nahlizi vsechny bankovni a pojistovaci instituce, jedine cetelem apod. Jina cesta asi nepovede. Taky jeste nejaky cas trva, nez to vymaze ten samtony registr...... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Jedine alternativy ... Netušim, ake mate v ČR, ale u nas Cetelem, Home Credit, Ge Money, Quattro atd atd ... Su to alternativci, ktory az tak \"nesleduju\" tvoje podlznosti a podobne veci ... To je samozrejme vykupene tym, ze si priplatis na vyssich urokoch, a teda aj vyssich splatkach ... Napriklad spolocnost Consumer Finance Holding, vlastni aj Quattro aj Home credit. Patria pod VUB banku ... Keby si isiel s podlznostou do VUB banky, poslali by ta do prdele, ak by si siel napr k Home Creditu, tak ti ten uver daju hoc patria pod financnu instituciu, ktora ta poslala do prdele ... Samozrejme toto riziko si kompenzuju vyssimi splatkami. Osobne by som asi pockal na vymaz, aby si usetril prachy ... Ak to vsak potrebujes nutne, tak jedine si obehnut par takychto spolocnosti, a pobrat ponuky. PLUS= netusim ci u Vas funguju taketo poradenske centra, u nas sa da zohnat take, kde ponukaju \"rozne\" pozicky, uvery, leasingy pod jednou strechou od viac financnych istitucii ... Ak im povies svoje podmienky, urcite ti najdu nejake \"akceptovatelne\" riesenie Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Kolik potřebuješ a jsi ochotem podepsat směnku? Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 a KOBLIH si chce přivydělat:D:D,taky bych potřeboval půjčit na fotovoltaickou elektrárnu na střechu jakej máš úrok? Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Elektrárnu ti postavím na klíč, úrok je otázka dohody Citovat
Laďa Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Však v jedné bydlí A je mu malá tak přemluvil ČEZ aby postavil další reaktor. Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 2 reaktory, už se těším tam bude práce Elektrárny stavím, ale tvoje stecha asi bude mimo naše možnosti. Zakázkami pod mil. korun se smíme zabývat jen když je výhled častého opakování Citovat
Marcel00 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 koblih umi vsechno... najdete ho na kazdem foru na netu Citovat
Michael coupé Odesláno 17. srpen 2012 Autor Odesláno 17. srpen 2012 vyresene platim hotove a mam po starostech prosim SMAZAT ,diky Citovat
straki007 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Jj . Rychle smazat protoze stejne se tady vyklubalo vlakno s pí....nou:D:D:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 jj, tak to uz na forku nasem milovanem chodi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.