Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Že bych si udělal radost? Vrtulník...

Recommended Posts

Odesláno
...trochu foukne vitr a je to neovladatelne.
presne ako vravis, takze si vonku nezalieta :D

s tymto prckom urcite ne, vhodne len na lietani vnutri. ;)

a to vzhladom na jeho velkost a vahu.

[upravil dne 17/8/12 06:34 od Marcel00]

Odesláno

Na to jak tam ficelo, i on na to nadaval a bylo to i slyset, s tim lital dost obratne. Takhle presne litam ja na zahrade :D Pivecko, na terase :D Jen nesmi fouknout vitr, to se pak musim zvednout a jit pro nej

Guest Scratch
Odesláno

taky mam jedno video, jak driftuju na najezdu na dalnici s peugeotem :D

Odesláno

Tak já to mám z pojistky ;) je to více peněz, kupuju teď tlumiče, svíčky, tyčky stabilizátoru.....a tak dále. Zůstane mi suma sumárum dost peněz, tak jsem si říkal, udělám si radost :)

Jinak vrtulník jsem předtím jeden měl, dělal jsem i akrobacii, ale to byla chyba, rozkřápal jsem ho tenkrát. Ale ještě zvažuju koupi, možná si pořídím něco hezkého do bytu :D

Odesláno

Já mám takový ten elektrický jednovrtulový s ocasním rotorem vysílač RC . Délka cca 50cm. Zvládne to i lehčí vánek. Lítá to pěkně, ale naučit se s tím létat :mrk . Už jsem to měl nechtěně cca 15m vysoko a tak 25m daleko a je kumšt to dostat pak bezpečně dolů.Na netu jsem viděl video, jak se s ním dá krásně létat, ale to určitě nebyl žádný amatér. Mini vrtulníček jsem měl doma a v pohodě.

Než dát tyhle peníze, tak bych koupil něco levnějšího venkovního na naučení a pak se rozhodl pro něco pořádného.:D

Odesláno

rozhodne ne... chce to aspon vrtulak, ktery ma dvouclankovou baterku (7.2V).... tohle je naprd.. baterky odchazej jak blby, pac je male napeti a bere to silenejch amper...

Ja bych do toho rozhodne nesel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...