Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak sítko v nádrži nemám??

Sítko nemáš, balónek nemáš, máš tam vůbec nádrž?:roll

Vytáhni plovák z nádrže a koukni se, jestli to tam nemáš ucpaný, pak bych vyměnil ty přepady.

Odesláno

ty prepady jsme uz menil..dal jsem tam ty pluhledne z aqvaria..jak mi tu radily..sito ani pumpu jsme tam nemel jsem to tak koupil..no ze zacatku tam byl bordle jako svina naka carna hmota.a piliny.a kus nake travy..mozna kus nakeho obily..cistil jsme ten plovak tak pred rokem..na chvilku to pomohlo tet jsme se dival a v nadrzi je cisto tak nevim..

Odesláno

Priesvitné hadičky som ti neradil dať. Si to prečítaj poriadne som iba písal, že zakiaľ som tam dal normálne gumenné tak aby som vedel štartovať tak som tam dal z akvárka, lebo iné som po ruke nemal, ale potom som ich vymenil za originál.

Píšeš, že ti to nachvíľu pomohlo to prečistenie. To preto iba na chvíľu, lebo si tam nedal žiadne sitko a čo to si ešte systém do trubky potiahol. Prečisti tú trubku a daj na jej koniec nejaké sitko, lebo sa ti bude stále zapchávať tá trubka od jemného bordelu. Na to to tam je aby sa ti to neupchávalo.

Odesláno
to je ta hadicka navrchu tam taky stoji.nafta sice ne uz tolik

To se mi ty obrazky zdaji nebo to jsi fakt udelal takhle???

To jdes tocit zmrzlinu nebo vyrabet cukrovou vatu??????

Vzdyt tohle co jsi udelal v zivote jezdit nemuze.

Ja jsem ale opravdu padl ted na kolena.

Odesláno

straki007 no vidis to a auto jezdi..psal jsme ze to je provizorni reseni..mel bys spis poradit proc to nestartuje na brnk ..???a nekritizovat..to proizorni reseni bylo udelane hlavne pro vas aby jste videli ze se mi to nezavzdusnuje...nebo jo??nevim..ale pozorovla jsme ot a po zhasnuti motoru par vterin bublinky jdou ale jenom par vteri n a vrati se z cerpadla nafta..asi to tak ma delat ne?aby motor zhasl ne?kde je teda zavada?vymenil jsme ty hadice prepadovou od te co ot ma nasavat uzz jednou jsem to menil..kdzy jsme mel podobny problem treba to pomuze uvidime.

Odesláno

Že sa ti vracajú tie bublinky z čerpadla znamená to, že máš v sústave podtlak. Takže je to niekde upchaté. To je celá sranda prečo ti to nechytá na brnk.

Jasné, že musí byť všade nafta. Už som sa ťa na tie bublinky pýtal a povedal si, že žiadne nemáš. To sa takto ťažko radí keď nespolupracuješ.

[upravil dne 19/8/12 12:10 od marko306]

Odesláno

;) tak jsem zjistil.. ze ta jedna hadica asi byla ucpana..pac ste vratne..se drzi nafta az k filtru,je to spica..a auto chyta

na brnk..sice jsou jeste par bublinek z cerpadla ale to je detail..kamardi dekuji za rady..mam dalsi zavadu nefunkci otackomer..vcera jsem letoval budiky.. bylo to tam spalene.ale nepomohlo to asi spatne cidlo?budky jsou old..meril jsem multimetrem.

[upravil dne 19/8/12 12:28 od 111triko]

Odesláno

to mi připomíná zákaznika přijel že mu něco bouchá na nápravě potom z něj vypdlo že měnil spodní čepy a ještě perla nakonec že se mu povedlo strhnou šroub v těhlici a že ho ůtáhl jen tak lehce všechno špatně a na půl :D:D :bacha

Odesláno
:myslim tak jsme to dal na potes pasky..vse jak ma originalne byt a zase mi nafta pada..to nechapu....nahovno uplne nahovno..ja to auto prodam uz toho mam plne zuby..nic nato mnejede ze ja blbec si kupoval peugeota..nikdo jiny nema s autem takove problemi jako ja..achjo to je vrak..nebydli naky odbornik co mi tady pise kousek od brna ze by se mi nato mrkl??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...