ozzy1 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Tak hošani, co je s vámi? Milan si s tím dal takovou práci!!! Vemte děti a jedeme.:) Citovat
ozzy1 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Tak hlásím dalšího účastníka. Martin/švagr/ + manželka + 2 raubíři. A nás bude Milane o jednoho více. Citovat
macik.83 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Skoda ze je to pro nas z ruky, nicmene zkusim jeste probrat. Jimak Milane, smekam pred tvou zapalenosti Citovat
MilanF1 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 ozzy1: Moc jsi mě potěšil další rodinkou. Gabriel 307: Nedá se nic dělat, je to sice už třetí sraz, kam bys rád jel a práce ti to nedovolí, tak snad příští rok. macik.83: Proberte to, jenom dodávám, že by rád jel i Pepito z Rýmařova (uvidí podle práce), ten to má podobně daleko jako ty. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Počasí se zdá být na víkend ideální, příjemných 21°C a polojasno. Ať je nás co nejvíce, abychom užili více zábavy Citovat
Ota Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Tak já zkusím oživit 402ku a přijel bych se taky podívat aspoň na ty traktory Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 omlouvam se vlezlo mi do toho neco rodinneho, omlouvam se ze nedorazim. \"pe.tr\" sem se neprehlail sorry [upravil dne 4/9/12 19:54 od Ta jak bydlí s Pe.Trem] Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Opravdu se nikdo další nepřidá? Úspěšní z OZ budou odměněni Citovat
Neon Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Ahoj, mně to určitě nevyjde. Jsem se vrátil z dovolený a musím v sobotu bohužel dělat, ale zkusím nahnat Áďu samotnou, jestli nebude mít jiný porogram na sobotu ... Citovat
MilanF1 Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Uvidíte, jak vám to vyjde, s vámi jsem moc nepočítat, vím, že jste jeli na dovču Citovat
ozzy1 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Milane, tak zítra. Před hodinou jsem se vrátil ze Slovenska. Citovat
Ota Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 se mnou pojede ještě kámoš ze školy, a taky doufám, že nebude ráno pršet abysme mohli dojet bez střechy... nikdy jsem v Kropáčově Vrutici nebyl, ale předpokládám, že to bude malá obec a potkáme se někde před tou plochou se stroji, v pozvánce stojí že tam bude 250 strojů, tak to musí být nějaký velký plac... Citovat
mccolor Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 No se mnou jede také drahá polovička:D také bych chtěl vědět na kterém place to bude, těch 250 traktorů - vlastně 251 - nepočítali ten můj:D:D Citovat
MilanF1 Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Ota: pojedete jedním autem, nebo dvěma? Ono to je skoro jedno, OZ stejně asi nepojedete V kropáčově vrutici je velký areál firmy NN Košátky, bude to na jejich pozemku. Nevím, kde bude parking pro přihlížející, ale asi venku. Když tam budeme už brzy ráno, očekávám volná parkovací místa u vchodu do objektu, měli bychom na sebe narazit. Oto, tebe určitě nepřehlédneme. Nikdy předtím jsem tam nebyl, jenom prvně při tvorbě OZ, zdá se to být jediná firma v té vesnici Citovat
Medvěd Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Medvědi zítra dorazí v počtu 2 ks (1 velký, 1 menší) Citovat
mccolor Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Tak hlásíme příjezd domů a děkujem všem účastníkům za protažení zajímavými místy, kde jsme ještě nejezdili:super Foto bude asi zítra:papa Jo, a MilaneF1, přes Bratislavu už jsem nejel. Citovat
mccolor Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 A spotřeba ráno 5.0 , odpoledne 5.5, prům.56km/100, na 364 km foto zde: http://mccolor.rajce.idnes.cz/spotreba Tak nevím zda je to na 307SW 2.0HDi 79kw správně pozor, toto není příspěvek do tématu spotřeby, ale jen jat to bylo v den srazu,dík za pochopení [upravil dne 9/9/12 14:44 od mccolor] Citovat
MilanF1 Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 mccolor: Jsme moc rádi, že jste dobře docestovali. Snad se všem srazík líbil, ač je škoda, že nás nebylo více - traktory pěkné, ZOO příjemná, počasí luxusní. Tak snad příště nás bude více. ... jo a ještě OZ, ten se nepotkal s přízní účastníků, asi si nechtěli namáhat své mozky (vím, bylo horko ). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.