Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

8. 9. 2012 - Minisraz Střední čechy - Historické traktory + OZ + ZOO - Kropáčova Vrutice-> Chleby = Reportáž

Recommended Posts

Odesláno

Tak hlásím dalšího účastníka. Martin/švagr/ + manželka + 2 raubíři. A nás bude Milane o jednoho více.

Odesláno

ozzy1: Moc jsi mě potěšil další rodinkou.

Gabriel 307: Nedá se nic dělat, je to sice už třetí sraz, kam bys rád jel a práce ti to nedovolí, tak snad příští rok. :)

macik.83: Proberte to, jenom dodávám, že by rád jel i Pepito z Rýmařova (uvidí podle práce), ten to má podobně daleko jako ty. ;)

Odesláno

Počasí se zdá být na víkend ideální, příjemných 21°C a polojasno. Ať je nás co nejvíce, abychom užili více zábavy :roker

Odesláno

Ahoj, mně to určitě nevyjde. Jsem se vrátil z dovolený a musím v sobotu bohužel dělat, ale zkusím nahnat Áďu samotnou, jestli nebude mít jiný porogram na sobotu ...

Odesláno

se mnou pojede ještě kámoš ze školy, a taky doufám, že nebude ráno pršet abysme mohli dojet bez střechy... nikdy jsem v Kropáčově Vrutici nebyl, ale předpokládám, že to bude malá obec a potkáme se někde před tou plochou se stroji, v pozvánce stojí že tam bude 250 strojů, tak to musí být nějaký velký plac...

Odesláno

Ota: pojedete jedním autem, nebo dvěma? Ono to je skoro jedno, OZ stejně asi nepojedete :)

V kropáčově vrutici je velký areál firmy NN Košátky, bude to na jejich pozemku. Nevím, kde bude parking pro přihlížející, ale asi venku. Když tam budeme už brzy ráno, očekávám volná parkovací místa u vchodu do objektu, měli bychom na sebe narazit. Oto, tebe určitě nepřehlédneme.

Nikdy předtím jsem tam nebyl, jenom prvně při tvorbě OZ, zdá se to být jediná firma v té vesnici :D

Odesláno

Tak hlásíme příjezd domů a děkujem všem účastníkům za protažení zajímavými místy, kde jsme ještě nejezdili:super

Foto bude asi zítra:papa

Jo, a MilaneF1, přes Bratislavu už jsem nejel.:D

Odesláno

mccolor: Jsme moc rádi, že jste dobře docestovali. ;)

Snad se všem srazík líbil, ač je škoda, že nás nebylo více - traktory pěkné, ZOO příjemná, počasí luxusní. Tak snad příště nás bude více. ... jo a ještě OZ, ten se nepotkal s přízní účastníků, asi si nechtěli namáhat své mozky (vím, bylo horko :D).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...