Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím vás,mě taky vyskakuje tato hláška mám 307SW benzín/LPG

1.6 16v,nevíte někdo,děkuju

[upravil dne 15/8/12 14:00 od hpavel]

Odesláno

Vítej, jsi ve vlákně o 407, ale každopádně tahle hláška je důsledek problému né informace o tom co se děje. Na diagnostice zjistíš pravděpodobnou příčinu - třeba nízký tlak paliva v rampě... to samozřejmě může mít více původců, ale už se dá něco dělat.

Nemáš to ke mě daleko, takže v případě že nemáš kam můžeš zajet :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,kontrolka depollution system faulty mi už dvakrát-tak před rokem naposled- zůstala svítit,ale vždycky se po pár startech to bylo v pořádku. Letos při cestě do Chorvatska se rozsvítila asvítí dál už dva týdny a desítky startů a skoro 2000 km. Na DIA -ne v P. hláška:trvalá závada vysoká teplota vzduchu v sání za výměníkem. Nechal jsem ji smazat v pp. ale po dvou startech svítí kontrolka znovu. Nevíte někdo co to je za závadu?

Odesláno

volnasek nic v zlom ale ty si myslis ze ked das zavadu vymazat tak to veci vyriesi? Problemy netreba odkladat lebo potom sa zvycajne kopia dalsie. A presnu definiciu zavady od nas necakaj to ti nikto nepovie, obetuj 10eciek pichni to na diagnostiku a budes \"mozno\" o nieco mudrejsi. ;)

Odesláno

Frantic on na tej dia bol len nie v Peugeote, ak som to dobre pochopil. Pýta sa či niekto nevie čo je to za závadu čo mu dia vyhodila (hláška:trvalá závada vysoká teplota vzduchu v sání za výměníkem) ;).

Odesláno

No přesně,zkouším to od levnějších variant. DIA mimo Peugeot bylo první a podle toho jsem se ptal jestli někdo neví o co jde protože mi to nic neříká a nevím co se vlastně mohlo pokazit. A určitě si nemyslím,že vymazání závady mi opraví auto. Pokud nic nezjistím , tak holt budu muset do Peugotu

Odesláno

volnasek to urcite nechod, lebo ta len ototo... radsej si najdi niekoho kto sa tomu trosku rozumie a vyjde ta to urcite menej...ale podla tvojej zavady si myslim ze to nebude problem pre niekoho kto s tym robi...

mozno mas len nanic cidlo alebo senzor a tym padom ti zle vyhodnoti informacie. V pohode to moze byt MAP cidlo alebo inak senzor prietoku vzduchu a uz je to cele posahane.

Odesláno

moju informaciu neber ako smerodajnu vzhladom k tomu ze automechanik nie som, ale ak by si sa predsa len rozhodol hladat ten senzor tak je umiestneny na potrubi, ktore vedie zo vzduch. filtra.

Odesláno
Ještě kdybych tak věděl,kde to čidlo hledat-jestli mám rozebrat celé sací potrubí?

Jejda takhle určitě ne. Metoda pokus omyl u těhdle aut je tak akorát cesta do pekla a díra do peněženky...

Odesláno

Podelim sa o svoju skusenost...

Ked sme davali do auta (tiez LPG) hrusku namiesto origo vzd.filtra hned sa mi to rozsvietilo. (zabudol som zapojit to male sede cidlo medzi filtrom a skrtiacou klapkou.

Motor isiel v nudzovom rezime - trochu som bol z toho v prdeli, ale ked sa to zapojilo, motor ozil a po par startoch hlaska zmizla.

To cidlo stoji na autokelly ca.5€ hodi sa mat prinajhorsom jedno v zalohe. Tam by som zacal....

Odesláno

Jestli to je to čidlo hned za filtrem,tak to je zapojeno. Jen tak ze zvědavosti jsem ho vytah ven jak vypadá a dal zpět. Jinak motor jede na 100 procent-žádná ztráta výkonu. No čidlo můžu zkusit vyměnit-neví někdo oficiální název?

[upravil dne 11/9/12 07:57 od volnasek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...