Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, rád bych si objednal chromové rámečky na budíky, ale na foru jsem se dočetl, že rámečky na malé budíky dodává výrobce menší a nastává problém s jejich uchycením a i když se to povede, tak dochází ke kontaktu rámečku s rafičkami. Nenašla by se dobrá duše co má doma rozebrané budíky viz foto a nezměřila šuplerou vnitřní průměry budíků?

Rozebírat to z auta je docela pakárna a už mi dřív zařvalo pár příchytek. Děkuji za případnou pomoc

post-40890-14109626277909_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Musím se pochlubit. Dodání rámečků sice trvalo skoro měsíc, ale výsledek stojí za to. Byl teda porod ohnout tu zadní hranu, hlavně u jednoho kroužku, protože byl asi nepatrně silnější, ale povedlo se. Ještě jsem musel zkrátit u menších ručiček to protáhnutí dozadu aby nedrhli o rámečky. Zde je výsledek

post-40890-14109627731711_thumb.jpg

Odesláno

Pro wojtěcha: Kupoval jsem na tuningsamolepka.cz, vše ok, jen ta čekací doba není 14 dní, ale skoro jednou tolik.

Pro matejgigi: Mají i pro model s pěti budíky

Pro Chozeluizskuner: Musím se ti ozvat a vrátit tvoje budíky :papa

Jinak kdo by si je objednával, tak se nelekněte, že ty menší rámečky nesedí úplně přesně a jsou volnější. Stačí vzít elektrikářskou izolačku a dvakrát zvenku rámeček oblepit, pak je to OK. Tím že se ohne zadní hrana, tak se to přitáhne.

Měl jsem z toho fakt strach, jak to dopadne, ale jsem spokojenej.

Odesláno

Ahoj!

Vypadá to parádně. Taky o těch rámečkách přemýšlím. Jen se chci zeptat. Je to sice trochu mimo mísu...ale mám 406 2,0HDI r. 2000 a mám tachometr do 250km/h. Takových jsem viděl málo. Spíš ojediněle. Jinak býva do 230km/h. Nevíte někdo jestli to mělo souvislost s nějakou výbavou, nebo zda se jednalo jen o náhodnou instalaci budíků?

Díky Honza

Odesláno
Ahoj!

Vypadá to parádně. Taky o těch rámečkách přemýšlím. Jen se chci zeptat. Je to sice trochu mimo mísu...ale mám 406 2,0HDI r. 2000 a mám tachometr do 250km/h. Takových jsem viděl málo. Spíš ojediněle. Jinak býva do 230km/h. Nevíte někdo jestli to mělo souvislost s nějakou výbavou, nebo zda se jednalo jen o náhodnou instalaci budíků?

Díky Honza

no já mám u obou aut tachák do 260Km,mají to všechny P406 stejně davaly se tam jedny budíky vůli 3.0V6 která udělá ted bych kecal 240km/h

[upravil dne 27/10/12 08:19 od Charlie 1]

jinak moc pěkná práce:super:super

možná to vypadá i líp než origo....

[upravil dne 27/10/12 08:23 od Charlie 1]

post-26804-14109627748154_thumb.jpg

Odesláno

Já si myslím, že do 260 jsou budíky s teplotou oleje, tj vždy u 2,2 hdi a 3,0 V6.

U slabších modelů až od výbavy prestige (osvětlení prahů, kožený volat, monochromatické zrcátko atd), kde je také teplota oleje.

Odesláno

Já mám právě jak jsem psal 2.0HDI rok 2000 a mám čtyřbudík - tj bez teploměru oleje - a do 260km/h. No asi to mastili frantíci podle toho co jim přišlo pod ruku. Jinak mám teda vyšší výbavu...to ano.

Odesláno

Dotaz: nema někdo na prodej rozebranou přístrojovku nekompletní pro pokusy, mam namysli tou co ma červene ručky(model s bilymapolepama ,zřejmě ) treba 406,potřeboval bych dvě male šipky (ukazatele teplota -palivo) a pruhledny plast co je pod polepem ktery roztahuje světlo pro ručku ;)

Odesláno
Dotaz: nema někdo na prodej rozebranou přístrojovku nekompletní pro pokusy, mam namysli tou co ma červene ručky(model s bilymapolepama ,zřejmě ) treba 406,potřeboval bych dvě male šipky (ukazatele teplota -palivo) a pruhledny plast co je pod polepem ktery roztahuje světlo pro ručku ;)

Tady nevím ale zkus to přesunout sem:

http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=60

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...