Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tu Hamu jsem kupoval tátovi (čundrák, horolezec, 57 let) a spokojenost. Používá na zrcadlovku Panasonic, která není zrovna nejlehčí a vše v pohodě. Mohu doporučit.

A má 3-cestnou hlavu.

[upravil dne 13/8/12 17:43 od Butrus]

Odesláno

Dvoucestná hlava je lepši na Kameru, neotočíš foťák na výšku. Bylo by dobrý napsat co maš za foťák, jinak obecně, chce to zkusit jak moc se to bude klepat, tyhle levný stativy mají dost vule v nohách a pevnost taky nic moc, takže potom se teba chvejí už při slabém větru. Čím méně vytahovacích dílů nohy tím líp a čim silnější profil tim líp, ještě by třeba mohl mít haček na zavěšení zavaží, pak tam něco zavěsíš a pevnost se zvýší

Odesláno

no mam Sony H10 vaha asi 300g a pak kdyz chci udelat nejakou extra forku tak pouzivam starej canon 720uz ale uz dlouho jsem ho nevytah. Jde o to ze jedem ve ctvrtek na vodopady a ty bez stativu slusne nevyfotim a nikdo nema na pujceni tak to trosku specha :D

Odesláno

tak ten je drazsi nez ta hama kazdopadne ty veci z lidlu byvaji dobre. Ted nevim jestli jsem nebyl moc rychlej jak je velkej ten star 61 slozenej abych ho dostal do batohu?

[upravil dne 13/8/12 18:31 od Vítek1]

Odesláno
tak ten je drazsi nez ta hama kazdopadne ty veci z lidlu byvaji dobre. Ted nevim jestli jsem nebyl moc rychlej jak je velkej ten star 61 slozenej abych ho dostal do batohu?

Délka složeného stativu 61.3 cm

A měl by mit brašnu s popruhem

Odesláno

Délka složeného stativu 61.3 cm

A měl by mit brašnu s popruhem

to je pase! to nedam do batohu zitra se tam zastavim a nejak to s nima vymyslim co a jak

Odesláno

hlavně pořádný boty a ne nějaký polotopánky :D Hoď sem pak nějaký fotky ze stativu. Já mám jen takový stativek (trojnožku do kapsy) a to někdy stačí, ale většinou je na houno

Odesláno

ten mam taky! Boty mam normalne pohory ale vetsinou chodim v teniskach adidas ve kterejch chodim denne. Uvidim jestli ten stativ vubec koupim tam jde prave o ty vodopady ty proste bez stativu a kdyz je moc svetla nevyfotim chce to delsi cas a to v ruce fakt nejde

Odesláno

No k tomu stativu doporučuju ještě aspoň drátovou spoušť nebo DO jinak si to člověk stejně při dlouhém času roztřepe. Případně fotit na samospoušť. Co se týká stativu mám nějaký levnější Velbon a nemůžu si stěžovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...