Operator Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 OK Seppe! Šebetov je u mě taky mrtvolnej, takže v klidu. Co tam vlastně teda máš? Ani mi tak moc nejde o budíky, jako o zkoušku změny podsvícení a to plexi před budíkama. Rád bych si udělal chromový obroučky těch budíků a nechce se mi ničit to moje, když nemám náhradní. Jakou cenu si představuješ? Citovat
Sepp Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Cena?? Hmmm - no \"nova\" mne stala 1.500,- - vzhledem k tomu, ze je mi na nic a taky jsem z ni pouzil zarovky... tak asi za benzin do Prahy a vsimne.. co treba - 500,-? Citovat
Petr X Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 Původně zaslal: Sepp Cena?? Hmmm - no \"nova\" mne stala 1.500,- - vzhledem k tomu, ze je mi na nic a taky jsem z ni pouzil zarovky... tak asi za benzin do Prahy a vsimne.. co treba - 500,-? Tebe cela nova pristrojovka stala jen 15 set korun? To jsi koupil v Peugeotu? To bych za ni snad taky dal, jestli by to vyresilo ty problemy (ted uz jen problemy s palivomerem). Jen bych ty pristrojovky vymenil a nic nastavovat nemusel, ze ne? Treba pocet najetych km a dalsi - tyhle hodnoty jsou ulozeny jinde, ze jo? Na ty pristrojovce je jen segmentovka, ktera ty hodnoty pouze zobrazi? [upravil dne 22.6.05 Petr X] [upravil dne 22.6.05 Petr X] Citovat
Sepp Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 V Peugeotu? Za 1.500,- -- dobry vtip :D Ne - koupil jsem ji na vrakovisti z nejakeho CH Taky jsem ji kupoval hlavne kvuli palivomeru, ale taky i pro to, ze jsem chtel otackomer Jasne - vymenis ji kus za kus - tedy vlastne ne uplne Zalezi na tech \"hodnotach\" ) Ja ji vymenil i s digitalnim ukazatelem - takze mam ted minus 20.500km od puvodniho udaje stavu najetych kilometru - mam dokonce mene, nez kdyz jsem to koupil :D Citovat
Operator Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Sepp Cena?? Hmmm - no \"nova\" mne stala 1.500,- - vzhledem k tomu, ze je mi na nic a taky jsem z ni pouzil zarovky... tak asi za benzin do Prahy a vsimne.. co treba - 500,-? Tak jí vem příště do Prahy s sebou, já jí omrknu a snad se domluvíme. Citovat
Bret Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Začal mi blbnout tachometr. Při rychlosti kolem 100 km/hod. jako by se seknul a pak poskočí výš. Měl jsem podezření na náhon tachometru, ale nikde jsem ho v motoru nenašel. Nedostává náhodou tachometr signály z řídící jednotky? Mám 406 1,9TD r.v. 97 Citovat
Petr X Odesláno 28. červen 2005 Autor Odesláno 28. červen 2005 Mas pravdu, tachometr je elektronickej, zadnej nahon tam opravdu nenajdes Me se obcas rucicka sekala na 70ti Km a po slabym klepnuti do plexiskla nebo palubky to skocilo zase tam, kam ma Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Původně zaslal: Sepp V Peugeotu? Za 1.500,- -- dobry vtip :D Ne - koupil jsem ji na vrakovisti z nejakeho CH Taky jsem ji kupoval hlavne kvuli palivomeru, ale taky i pro to, ze jsem chtel otackomer Jasne - vymenis ji kus za kus - tedy vlastne ne uplne Zalezi na tech \"hodnotach\" ) Ja ji vymenil i s digitalnim ukazatelem - takze mam ted minus 20.500km od puvodniho udaje stavu najetych kilometru - mam dokonce mene, nez kdyz jsem to koupil :D Km ktere ukazuji budiky se nedaji zmenit pouhou vymenou modulu displeje, jsou ulozeny v pameti nekde na desce plosnych spoju uvnitr tech budiku Citovat
carten Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Chlapi nějak mi utekla rada jak na náladový otáčkoměr a palivoměr, mám to samé. jakmile nastartuju, hop a točím 2.500ot. ani nemusím šlapat plyn, když to protočím ručička spadne dolů na nulu. Bylo mi řečeno kup novou přístrojovku, že tohle je známý problém 406 všech motorizací, jenže v peugeotu mi vyrazili dech, přístrojovka cca 13.500,- bez práce a ani nevím jesli to bylo vůbec s daní. Vy tu říkáte něco o ohnutí nějakých pacek, poraďtě teda něco konkrétně. Elektronika je asi od Sagemu, podle toho co je napsáno na budíkách. Díky Citovat
Dave_k Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Někde tady myslím bylo konkrétní rozdělání palubky od clena s nickem ZILA. Dej \"hledání\" a určitě něco najdeš. Citovat
Petr X Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 Původně zaslal: carten Chlapi nějak mi utekla rada jak na náladový otáčkoměr a palivoměr, mám to samé. jakmile nastartuju, hop a točím 2.500ot. ani nemusím šlapat plyn, když to protočím ručička spadne dolů na nulu. Bylo mi řečeno kup novou přístrojovku, že tohle je známý problém 406 všech motorizací, jenže v peugeotu mi vyrazili dech, přístrojovka cca 13.500,- bez práce a ani nevím jesli to bylo vůbec s daní. Vy tu říkáte něco o ohnutí nějakých pacek, poraďtě teda něco konkrétně. Elektronika je asi od Sagemu, podle toho co je napsáno na budíkách. Díky Jojo, presne tak - 2500 ot. a kdyz to vytocis, tak spadne na nul. Ja kdyz do toho klepnu, tak zase jde. Jenze me tohle dela uz i tachometr, ten se zasekava na 70Km/hod. V peugeotu mi rekli, ze se da pristrojovka objednat, cena od 20-25 tis. Kc. To mi vyrazilo dech. Citovat
carten Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 2 Petr: čeče i mě asi 2x stalo že i tacho kravne. Tak ta cena byla asi bez DPH zkusím to tu najít, jax to ty opravil??? Citovat
Tornado Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 To Carten: Ten navod jak rozdelat plubku ma na strankach uzivatel \"Fx\". Ten navod ma TADY, i s obrazkama. Snad je to co hledas... Citovat
carten Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 2 Tor: díky právě jsem hledal a nic nenašel :( Citovat
carten Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 Jo. ještě jednou díky, to je snad ta spárvná cesta, díky moc Tornado Citovat
Petr X Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 Původně zaslal: carten 2 Petr: čeče i mě asi 2x stalo že i tacho kravne. Tak ta cena byla asi bez DPH zkusím to tu najít, jax to ty opravil??? Neopravil, jen docasne. Mrkni na moje nove tema ohledne pristrojovky, shanim totiz novou. Opravil jsem otackomer, ze ted jde, ale stejne obcas blbne, ale staci do nej klepnout, predtim nesel skoro vubec a mohl jsem do nej mlatil jak chtel. Rozdelal jsem to a prihnul ty tycky (kontakty). Ale zacal blbnout i rychlomer a je to cim dal horsi. Ted uz mi nejde ani teplomer, proto me to donutilo koupit novou pristrojovku, ale cena 20-25tis me vydesila, psal jsem kvuli tomu do Peugeotu. A pry se da za tuhle cenu objednat a podle VIN ti daji presne tu, kterou potrebujes. Citovat
Fx Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 Za ty prachy bych se jim na to z vejšky Sežeň jinou na vrakáči, domluv se s nima na vyzkoušení, a na místě ji přehoď. Taková operace to není Citovat
Petr X Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 Původně zaslal: Fx Za ty prachy bych se jim na to z vejšky Sežeň jinou na vrakáči, domluv se s nima na vyzkoušení, a na místě ji přehoď. Taková operace to není Jojo, to planuju. Uz jsem si na netu hledal nejaky vrakace okolo prahy a v praze. Jinak jsem mel tu pristrojovku vyndanou a hrabal se v ni a uz nemam naladu se v tom znova stourat. Ale operace to zadna neni, to mas pravdu, vyndany a zandany to je hned. Problem mi spis dela najit ten slavnej sroubovak, kterej jsem si jeste nekoupil Citovat
Fx Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 Na takovýhle akce stačí šroubovák na bity a sada bitů, kde jsou i torxy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.