Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak dostat kontakty z Nokie do Samsungu? Další problém

Recommended Posts

Odesláno

to jsem řešil před půl rokem taky.. já to udělal tak, že jsem si přes OVI udělal zálohu a pak přes nějakej program (už bohužel nevím jak se jmenoval) z ní vytáhnul kontakty, který jsou v kompatibilním formátu s gmailem, kam jsem je natlačil (to už musíš po jednom a je to dost opruz, ale jde to). Pak už jen v telefonu stačilo zadat údaje ke google účtu a vše se zesynchronizovalo.. obrovská výhoda je v tom, že ty kontakty už nikdy neztratíš.. když uděláš hard reset telefonu, tak stačí znovu zadat udaje od google účtu a zpátky se kontakty načtou.. upravovat a přidávat se dají jak přes počítač na googlu, tak i přes telefon normálně v kontaktech a oboustraně se to synchronizuje..

Odesláno

Nokii synchronizovat s Outlookem a pak Outlook se Samsungem, nebo program Mobiledit např.

Na web T-Mobile se jich vejde asi i víc jak 1000

když je tam odešleš tak je jednoduše pak natahneš do Samsungu

[upravil dne 13/8/12 17:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Přihlas se na T-Mobile, tam si zvoliš zalohu kontaktů. Do mobilu ti přijde sms, potvrdíš ji a nastavi se ti synchronizace, pak daš odeslat kontakty na web, až vyměníš telefon tak na webu T-Mobile daš změnu telefonu, nechaš si poslat tu sms do samsungu a daš odslat kontakty do telefonu.

Nebo zkus jestli ta nokie neumí odeslat všechny kontakty přes Bluetooth, ale nevim jestli je samsung nerozhází, ale zkusit to mužeš

Odesláno

Nějakým záhadným způsobem sem zapl že při synchronizaci tel. s hansfree mi pípá ton výstrahy a to se dějě cca každou minutu....to znamená že celou dobu jízdy mi pípá co minutu telefon..... vím že sem to někde zapl ale ted kurva nevím kde...... je to můj první tel s androidem tak se omlouvám za blbé otázky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...