Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím někoho, kdo má katalog ND, jestli by mi nezjistil katalog. číslo šroubů kol na P205 GTI, disky Speedline 6J15 CH4.19. V německý verzi se ty disky tuším nazývají alufelgen. Mladá mi odjela s notebookem a já tam zapomněl CD s katalogem ND. Potřeboval bych to do pátku. Dík.:papa

Odesláno

5405 3516 MONTING SCREW

12X1,25-52,8

FXX BLACK

LIGHT ALLOY ROAD WHEELS

9605 87 16 ALU WHEEL SCREW

12X125-38

FOR WHEEL 5B13 AND

6J15

9606 28 16 MONTING SCREW

12X1,25X33

FOR WHEEL 5,5 J14

Moc s tím ještě neumím, ale zřejmě to bude 9605-87 nebo 9606-28

Odesláno

Crack: Přesně jak píše Fusion, v katalogu je to rozdělený a kdo neumí německy (jako třeba já), musí všechno proklikat, aby to našel. Takže to byla nápověda pro ty, kdo neumí neměcky.

Fusion: Díky za info, bylo to správně, akorát jeden originíl stojí 150-220Kč, podle toho kde se ptáš. Neoriginály se zřejmě nedělají, nebo se mi je aspoň nepodařilo sehnat. Docela darda za blbý šrouby s podložkama.:mad:

Odesláno

Já sem zehnal od známýho co dělá v ronalu šrouby na všechny 4 kola za 200kč za všechny;) dal sem mu ten krátkej šroub a at podle toho najde delší se stejným závitem,tak se někoho poptej,jestli tam někoho znáš

Odesláno

Jo, jo, mám sice jenom 4 na kolo, ale je to stejně prda, takže jsem se kouknul hodně zblízka na disky a vidím, že je stejně už někdo zběsile proháněl na kónusech. Takže když je neseženu levně, tak tam vrazim kónusy a bude.:D

Odesláno

Já to řešil před dvěma měsíci takhle - vzal jsem do ruky Zlaté stránky a podle tam uvedených telefonních čísel obvolával servisy specializující se na francouzské vozy (spíš Ty menší dílny) a vrakáče a sehnal jsem je za 50/ks. Jedná setotiž o France specialitu, kdy se li?áky přidělávaj šroub ama s rovnou dosedací plochou (s klasickýma kuželovýma šroubama bych se docela bál o ústa)

Odesláno

:orovná dosedací plocha bez konusu?To teda čumím,já mám na origo.el.kolech z gtička díry na šrouby s normálním konusem, šrouby jsem tam dal z elektonů z favorita,měl jsem to tak už na 205ce a je to v pohodě.Šrouby stály asi 12,-Kč kus:P

Odesláno

je to docela možný,už jsem to tak koupil.Tak důkladně jsem to nestudoval,hlavně je v těch dírách prd vidět.Pro mě je důležitý,že to funguje a šrouby jsem sehnal \"za tašku hrušek\":papa

Odesláno

Holly, ten pán, co mi je nakonec pustl, jich měl právě akorát 16 - hledal je po různých krabičkách, takže pochybuju, že by je mělještě něškde pod pultem

Odesláno

Já si taky jednou koupil jeté origo elektrony z 206 a taky byly na šrouby s plochou dosedací hlavou. Ale dával jsem tam ještě podložky, abych měl kola zároveň s blatníkem, tak jsem potřeboval šrouby delší. Nechal jsem si je teda udělat u známéhu na míru z kvalitních velkejch imbus šroubů. Když jsem zas měnil kola za jinší, tak mi ty šrouby zůstaly. Můžu se po nich mrknout a změřit délku, ale určitě by pro tebe byly dlouhé. Musel by sis je nechtat u nějakého soustružníka pokrátit a prořezat závit dál. :papa

Odesláno

Jo to si ještě vzpomínám jak jsem se orosil když jsem si kupoval šrouby na alu kola. Takovou ránu jsem fakt nečekal a to mám nějaký alu s kónusama, ale stejnak mě ty šrouby stály polovinu toho co kola....:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...