Holly Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Prosím někoho, kdo má katalog ND, jestli by mi nezjistil katalog. číslo šroubů kol na P205 GTI, disky Speedline 6J15 CH4.19. V německý verzi se ty disky tuším nazývají alufelgen. Mladá mi odjela s notebookem a já tam zapomněl CD s katalogem ND. Potřeboval bych to do pátku. Dík. Citovat
Fusion Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 5405 3516 MONTING SCREW 12X1,25-52,8 FXX BLACK LIGHT ALLOY ROAD WHEELS 9605 87 16 ALU WHEEL SCREW 12X125-38 FOR WHEEL 5B13 AND 6J15 9606 28 16 MONTING SCREW 12X1,25X33 FOR WHEEL 5,5 J14 Moc s tím ještě neumím, ale zřejmě to bude 9605-87 nebo 9606-28 Citovat
Crack Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 :-D to se ti povedlo,alufelgen se v německu nazívají všechny litáky:D;) Citovat
Fusion Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Crack: je to tak, ale v tom katalogu je to rozdělený na li?áky a oceláky. Viz \"light alloy\" Citovat
Holly Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Crack: Přesně jak píše Fusion, v katalogu je to rozdělený a kdo neumí německy (jako třeba já), musí všechno proklikat, aby to našel. Takže to byla nápověda pro ty, kdo neumí neměcky. Fusion: Díky za info, bylo to správně, akorát jeden originíl stojí 150-220Kč, podle toho kde se ptáš. Neoriginály se zřejmě nedělají, nebo se mi je aspoň nepodařilo sehnat. Docela darda za blbý šrouby s podložkama. Citovat
Crack Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Já sem zehnal od známýho co dělá v ronalu šrouby na všechny 4 kola za 200kč za všechny;) dal sem mu ten krátkej šroub a at podle toho najde delší se stejným závitem,tak se někoho poptej,jestli tam někoho znáš Citovat
Fusion Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 jojo, mě taky říkali asi 250. Což je 250 x 5 = 1250 x 4 = 5000 A za to si už můžu koupit zánovní li?áky. Je to úplnej nesmysl... Citovat
Holly Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Jo, jo, mám sice jenom 4 na kolo, ale je to stejně prda, takže jsem se kouknul hodně zblízka na disky a vidím, že je stejně už někdo zběsile proháněl na kónusech. Takže když je neseženu levně, tak tam vrazim kónusy a bude. Citovat
Crack Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 mě ale stačili jen na předek,vzadu mě to drží krátkej asi na 1cm závitu a to by mělo stačit Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Já to řešil před dvěma měsíci takhle - vzal jsem do ruky Zlaté stránky a podle tam uvedených telefonních čísel obvolával servisy specializující se na francouzské vozy (spíš Ty menší dílny) a vrakáče a sehnal jsem je za 50/ks. Jedná setotiž o France specialitu, kdy se li?áky přidělávaj šroub ama s rovnou dosedací plochou (s klasickýma kuželovýma šroubama bych se docela bál o ústa) Citovat
Holly Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Medvěd: A kde jsi je nakonec splašil? Citovat
Ráďa Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 :orovná dosedací plocha bez konusu?To teda čumím,já mám na origo.el.kolech z gtička díry na šrouby s normálním konusem, šrouby jsem tam dal z elektonů z favorita,měl jsem to tak už na 205ce a je to v pohodě.Šrouby stály asi 12,-Kč kus:P Citovat
Holly Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Tak to pochybuju, že jsou originály. Nejspíš tam někdo naprasil kónusy, takže už to teď vypadá, jako že tam patří. Citovat
Ráďa Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 je to docela možný,už jsem to tak koupil.Tak důkladně jsem to nestudoval,hlavně je v těch dírách prd vidět.Pro mě je důležitý,že to funguje a šrouby jsem sehnal \"za tašku hrušek\" Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Holly, ten pán, co mi je nakonec pustl, jich měl právě akorát 16 - hledal je po různých krabičkách, takže pochybuju, že by je mělještě něškde pod pultem Citovat
milda Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Já si taky jednou koupil jeté origo elektrony z 206 a taky byly na šrouby s plochou dosedací hlavou. Ale dával jsem tam ještě podložky, abych měl kola zároveň s blatníkem, tak jsem potřeboval šrouby delší. Nechal jsem si je teda udělat u známéhu na míru z kvalitních velkejch imbus šroubů. Když jsem zas měnil kola za jinší, tak mi ty šrouby zůstaly. Můžu se po nich mrknout a změřit délku, ale určitě by pro tebe byly dlouhé. Musel by sis je nechtat u nějakého soustružníka pokrátit a prořezat závit dál. Citovat
Holly Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 Dííky, ale už tam mám kónusy + 1 sadu pojiš?ováků s podložkama. Ty kónusy tam zapadly jako ulitý, tak jsem je tam dal. Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Jo to si ještě vzpomínám jak jsem se orosil když jsem si kupoval šrouby na alu kola. Takovou ránu jsem fakt nečekal a to mám nějaký alu s kónusama, ale stejnak mě ty šrouby stály polovinu toho co kola.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.