Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

mám nasledujúci problém s centrálou. Neviem čo jej je, no doteraz fungovala dokonale. Pri poslednom \"funkčnom\" otvorení sa dvere otvorili a vzápätí hneď aj zavreli. Potom sa už normálne otvoriť nedali. Teraz to vyzerá tak, že pri otvorení ďialkovým alebo alarmom, sa otvoria len dve zadné dvere. Pri sedení v aute, a používaním dialkového je počuť cvakanie, keď \"otvára\", otvorí zadné, a nič. Zatvoriť už nezatvára nič, no je počuť cvaknutie od palubovky, a potom následne od dverí, ako keď sa otvára. Neviem čo s tým, kde sa poobzerať... niake nápady??

Ďakujem

Odesláno

Vyzerajú byť v poriadku :-/ a to by sa zo sekundy na sekundu nepo.... či áno? :-/

asi pred mesiacom som menil celú vložku vodičovch dverí. Vtedy bolo chybu objaviť jednoduchšie, po naštartovaní alebo zatváraní sa zavreli všetky dvere okrem vodičových, a otvorila sa centrála naspäť... no takto :-/

Kde sa nachádza RJ centrálu? :-/

[upravil dne 12-8-12 17:11 od t0m@$]

Odesláno

Rj centralu je za kastlikem spolujezdce. vyndat kastlik az takovej problem neni. Je na plastovych cepech, ale vyndat ten plast ve kterem je ten kastlik je o neco horsi....

Potom mam pocit ze je hnedej konektor, co se týká nový jednotky. Tak univerzál. Stojí asi třetinu.

Měl jsem rozebranou i jednotku a dost velkou část na plošňaku zabírá vyleptaná anténa. Takze pokud se něco potentockovalo tam, asi bych to neřešil.

Odesláno

Nemám ani nápady kde začať :-/ no neviem, skúsim začať prestriekaním všetkých spojov vo dverách. Snáď to pomôže, RJ centrály totižto vydáva také cvakacie zvuky, takkže tam by som problém až taký veľký nevidel.. na oplátku však dorobený alarm má dosť veľa neizolovaných káblov, auto bolo dovezené z Nemecka a kto o nich niečo vie, tak je to presne to, že nie sú akurát najlepší mechanici :-/

Tak, prestriekal som všetky 4 dverové kontakty, aj napájanie RJ centrály. Opticky som prezrel aj káble pri dveroch, nič som nevidel, ani náznak polámaného kábla. Naďalej to však nefunguje. Neviem, kde hľadať chybu, zadné dvere a kufor v pohode otvára, predných dvoch sa ani nedotkne. Keď sa zvnútra manuálne zavrú vodičove dvere, počuť RJ centrály cvaknúť, no nič. Na spolujazdcove vôbec nič.

Žiadne nápady? :-/ Nová RJ centrály? :-/ alebo nové vložky dverí? :-/ Niečo také ako relátko centrály neexistuje? Či to je len na new modely?

[upravil dne 14-8-12 17:10 od t0m@$]

• O 3 týdny později...
Odesláno

napadlo me ze v motorku centralu ve dverich je kontakt, ktery po otoceni klickem zamkne nebo odemkne. jestli neni treba chyba tam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...