valentin45 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 prosim o radu.Mam boxera 2.0 hdi 2004. při startu se mi vyulovaly hodiny na palubovce a rozvitila se kontrolka imobilizeru.přesto jsem nastartoval.hned jsem motor vypnul ale kontrolka už nezshasla a motor už nejde nastartovat,kontrolka pořad sviti.musim ještě napsat že mam problemy se starterem a při tom startu se jakoby zasekl a.zkoušel jsem odpojit baterku a nic Citovat
marko306 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Nemáš už tú baterku slabú? Daj kľúč do zapalovania, otoč do prvej polohy a počkaj minútku potom vypni klúč a naštartuj. Malo by to pomôcť hádam. Citovat
valentin45 Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 baterka slabá není aspon myslím potom ješte aspon desetkrát točila motorem Citovat
valentin45 Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 baterku jsem trochu dobil přes kable,nechal jsem si z domu dovezt druhy klíč a nepomohlo to.Motor točí ale nestartuje.Potřeboval bych nekoho z okolí Podhradí nad dyjí ,kdo tomu rozumí? Citovat
valentin45 Odesláno 12. srpen 2012 Autor Odesláno 12. srpen 2012 pojistky v motoru i pod palubovkou.ukostreni zatim ne jen jsem zbezne tahal za drat. Citovat
Michal.x Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 u ducata se to občas stáva při poklesu napětí se vynulujou budíky a zapomene imobilizer vždy pomohlo znova nakodovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.