Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pani, ma s tym niekto skusenosti, vyhodim smerovku do prava alebo lava a sipka mi blika ale je ticho, nepocut ziadne cvakanie rele, v com je problem? vdaka

[upravil dne 11/8/12 06:28 od pietroKK]

Odesláno
Asi ti nefunguje elektroakustický měnič (pípák) v COMu (blok páček pod volantem).

vdaka za info, je to mozne opravit alebo vymenit len cely packovy zdruzeny prepinac?

Odesláno

Ovšem bacha, na 407mě je měnič od strany volantu u levé páčky, takže bych moc nedoporučoval demontáž, hrozí rozhození snímače úhlu volantu a to už nikdo nedá dohromady.

[upravil dne 10/8/12 11:26 od HonzaZ]

post-25780-14109626181428_thumb.jpg

Odesláno
u novějších COMů je to takto

dakujem dakujem za rady, a nema niekto nahodou nejaky komplet zdruzeny prepinac na predaj? ..v tom mojom uz aj tak nejde snimanie polohy volantu a aj ta packa smerovky vyskakuje, viem ze novy stoji okolo 500€, nema niekto za lepsi peniaz?

Odesláno

No, jak pietro píše, už mu stejně nefunguje snímač úhlu volantu. Takže to opravdu vidím jedině na vrakoviště, protože nový COM na SW stojí kolem 14000,- Kč, a to je opravdu bomba:grr

Odesláno

Ja som COM menil 10.8.2012 v Kolárove.Rozoberať nedoporučujem.Prečítaj si vlákno COM2003.Kolieska čo sú v tom ti vyskáču a konec.Snímač uhlu v čudu.Skús Universauto Kolárovo.Cena môjho 150e s ESP+11.70e robota.

Chlapci sú celkom šikovný.

[upravil dne 10/9/12 19:02 od Ferry]

Odesláno

Použitý a prehodili to na počkanie.Zavolal som že idem okolo a zastavým sa.Išiel som len tak naoko.Môžeš im zavolať a informovať sa.Myslím že to aj posielajú.Ale lepšie je prehodiť a odskúšajú všetky funkcie.

[upravil dne 10/9/12 19:02 od Ferry]

Odesláno
u novějších COMů je to takto

dakujem dakujem za rady, a nema niekto nahodou nejaky komplet zdruzeny prepinac na predaj? ..v tom mojom uz aj tak nejde snimanie polohy volantu a aj ta packa smerovky vyskakuje, viem ze novy stoji okolo 500€, nema niekto za lepsi peniaz?

Mrkni do podpisu ke mě... jeden mám na prodej ....

• O 4 týdny později...
Odesláno

Řešil někdo u 407 i to, že při návratu volantu do středové polohy se vrátí i blinkr (páčka) a cvakne to - vrátí se tak silně, že jednou blikne i na druhou stranu? Tedy když jedu doprava, srovnám volant, blikr vyskočí zpět do neutrální polohy, ale jednou problikne lehce doleva. :-) Je to masakr ti frantíci. :-)

Myslíte že to pomůže něčím prostříkat nebo jsou pružinky v háji? Asi taky výměna združeného přepínače, že? Je to 2004, ten nový model tam lze použít?

Odesláno

To Micky

Je zodratý kolík na pačke smerovky.Myslím že sa to dá vymeniť z páčky stieračov.Poprípade kúpa Commu z vrakoviska.

[upravil dne 10/9/12 19:09 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...