Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám P 406 2,0 HDi,r.v.2001.Dnes jsem chtěl odtáhnout do servisu jedno nepoj.auto ze silnice,ale nebylo jak. Po odstranění obdélníčku vpravo na zadním nárazníku,jsme se pokoušeli všichni zúčastnění při akci zašroubovat nové,ještě nepoužité, jakoby pozlacené oko pro tažné lano,ale ouha nelze v žádném případě,jiné u rezervy nebylo,akorát ze stejného materiálu tyčka(z jedné strany tisícihran,z druhé závit) a ta je v tomto případě taky na h....Takže jak to teda vlastně je? Ví to někdo,nebo jsem úplnej trotl...!!!

Prosím o dodržování pravidel a přemýšlení u volby názvu vlákna, nadpis \"Jak?\" opravdu nic nikomu neřekne a já takové vlákno příště rovnou smažu. Ferry

[upravil dne 9/8/12 19:07 od Ferry]

Odesláno

Oprav si nadpis na nějaký smysluplný...

EDIT: po 4. přečtení jsem to teprve pochopil... máš zrezivělý závit, musíš ho znovu vyříznout ... ozzy56 byl první :papa

[upravil dne 9/8/12 19:15 od koblih69]

Odesláno

ten závit v karoserii pro tažné oko máš zarezlý, je to známá ,,závada\'\' u 406...,zkus ho prořezat závitníkem a pak naplnit vazelínou...

[upravil dne 9/8/12 19:34 od ozzy56]

Odesláno

jj, když nemáš závitník, k protažení poslouží i běžný šroub M12, do kterého vybrousíš zářezy jakoby závitník - na bláto to stačí. A pak stříkat vodou a protahovat, za 5 minut to máš čisté. A po vysušení naplnit vazelínou.

Odesláno

ten závit tam do té díry vleze normálně ,ale už tam nejde to bez toho závitu(cca 2,5cm),tak asi bude ten závit v kastli už vyrezlej na nulu,že vlastně není do čeho oko zašroubovat,no nic tahat se nikdo nebude

Odesláno

Jasne ja som tento problem riesil asi pred mesiacom. Chcel som odtiahnut kamarata a zistil som ze oko dozadu nenasrobujem a co bolo horsie tak neslo narobovat ani dopredu. Nastastie som to za 2 roky nepotreboval;) Po precitani fora som zistil ze je to stara znama vec a staci to nanovo prerezat. A nahodou som zistil ze kamarat co ma tiez Peugeot 406 to uz tiez cistil a ma aj nejaky dlhsi zavitnik na to tak sme to precistili, prestriekli olejom a teraz to funguje ako za nova:D Este tam musim natlacit tu vazelinu az to zasa nejaky cas vydrzi a dufat ze to ani potrebovat nikdy nebudem:papa

A takisto som musel vzadu aj v predu tu dieru v ktorej nie je zavit (hned zozaciatku) trosku opilnikovat malim gulatym pilnikom aby som tam to oko aj po narezani zavitu nasroboval...

[upravil dne 9/8/12 20:10 od Bugi]

Odesláno

Tak hotovo,jako nové,funkční,musel jsem trochu obrousit to oko,závitníkem protáhnout závit a je to tam i s vazelínou.Zajímavé je,že jsem otevřel i ten předek a ten kupodivu pro prostříknutí olejem šel jak po másle,žádná úprava nebyla potřeba,tak kdyby chtěl někdo vodtáhnót,stačí napsat:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...