Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jedu do pravotočivý zatáčky a při náklonu mi něco drhne o gumu. No sundám pravý zadní kolo a ejhle: 

img-20151210-155925.jpg

Nechápu že železná koule čepu je uložená v plastovým pouzdru.

Doufam že to je ono ? 

tycka-stabiliz-toru.jpg

Nebo se pletu?

Odesláno (upraveno)

Takže jsem sehnal toto : img-20151218-172243.jpg

Německá HD kvalita od Meyle. Koukám na to a kovová tyčka jistě něco vydrží než ta plastová. 

Mam to od Badišáka z Autorozvody.cz

Upraveno uživatelem antik
Odesláno

Měla by. Čepy od Meyle jsou nějaký bytelnější. Badišák sám řikal, že to je rozdíl a já nemam od meyle jeden díl. Mam od nich kotouče, brzdový destičky, čepy .... atd.

Odesláno (upraveno)

to je ještě pezotackej kotouč. Myslel jsem přední. Ten zadní nebrzdil vubec, rozhejbal jsem zadní třmeny, a ty dostaly nový gumičky a mazání. A destičky taky

Odesláno (upraveno)

což o to, vybavení dle videa od Krtek2 by tak nějak bylo, ale stahovák ne. Poptám se, třeba ho nějaký pardubičák mít bude. Ale vypadá to jednoduše. Ložisko jedno se dá sehnat od Badišáka cca za 6 stovek, jen jsem nečekal, že to je celý s nábojem, čekal jsem že to je jako na přední nápravě :-)

Odesláno (upraveno)

a jak to vyklepes? sak tam sa ani na to nedostanes len kladivom snad razovym kladivom ale stejne by si musel vysustruzit nejaku platnu ku ktorej priskrutkujes naboj aj razove kladivo

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

no lozisko na kuzeli neni urcite ak by bolo tak by len so stahovakom cuknul jednu otacku a lozisko spadne tu ho taha docelo dlho a vidno jak sa taha po oske 

za dalsie ty potrebujes klepat z vnutornej strany  naboja  tam nedostanes  ani hodinarske kladivko

Odesláno (upraveno)

krtek 2 : vyklepnutí jsem už viděl a jde to... jinak ložisko vzadu je na ,,trnu" který tam je zasunuty (namlácený) a tím pádem kdyz ho vymlatíš silou tak ti tenhle trn vyleze dovnitř k pružině. Pak je potřeba trn velkou silou přes tyč která se tam dostane ho dostat zpět aby to drželo. Proto je podle mě lepší si sehnat stahovák nebo to nechat do servisu kde na to mají vybavení. Přece jen na tom drží celý kolo.

post-984-0-14192100-1450975414_thumb.jpg

Upraveno uživatelem John
Odesláno (upraveno)

ja ti rozumiem ale toto by som urcite nerobil ako si poznamenal drzi na tom koleso a mimo toho si mozes rozmlatit zavit na trni respektive zaoblit koniec trnu a pak nenatocis matku  to si radsej poziciam stahovak zo zeleziarstva za hodinovu taxu

Odesláno

krtek 2 : ja taky ne proto jsem výměnu u sebe nechal u kamaráda v servisu, který na to má vybavení... dal mu na ,,pivo" a bylo. Ale jak znám už antika, bude se snažit co nejvíc ušetřit na metodě vyměna.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...