antik Odesláno 11. prosinec 2015 Autor Odesláno 11. prosinec 2015 Jedu do pravotočivý zatáčky a při náklonu mi něco drhne o gumu. No sundám pravý zadní kolo a ejhle: Nechápu že železná koule čepu je uložená v plastovým pouzdru. Doufam že to je ono ? Nebo se pletu? Citovat
Nick406 Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Řekl bych že to bude určitě ono i kdyby ne stabilizátor je KO Citovat
krtek 2 Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 hej je to ono kolegovi sa stalo to iste na kombiku 406 tie asi na to trochu trpia maju aj kovove verzie tych tyciek Citovat
antik Odesláno 18. prosinec 2015 Autor Odesláno 18. prosinec 2015 (upraveno) Takže jsem sehnal toto : Německá HD kvalita od Meyle. Koukám na to a kovová tyčka jistě něco vydrží než ta plastová. Mam to od Badišáka z Autorozvody.cz Upraveno 18. prosinec 2015 uživatelem antik Citovat
antik Odesláno 18. prosinec 2015 Autor Odesláno 18. prosinec 2015 Měla by. Čepy od Meyle jsou nějaký bytelnější. Badišák sám řikal, že to je rozdíl a já nemam od meyle jeden díl. Mam od nich kotouče, brzdový destičky, čepy .... atd. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 ten kotouč brzdí ani néé polovinou činné plochy Citovat
antik Odesláno 18. prosinec 2015 Autor Odesláno 18. prosinec 2015 (upraveno) to je ještě pezotackej kotouč. Myslel jsem přední. Ten zadní nebrzdil vubec, rozhejbal jsem zadní třmeny, a ty dostaly nový gumičky a mazání. A destičky taky Upraveno 18. prosinec 2015 uživatelem antik Citovat
antik Odesláno 24. prosinec 2015 Autor Odesláno 24. prosinec 2015 Měnil někdo na zadních kolech ložiska? Jak je to náročný... atd.. Citovat
John Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 antik: zadní ložiska jsem dělal nedávno obě pro klid a na heveru to jde dobře když člověk na to má vybavení a stahovák. Citovat
antik Odesláno 24. prosinec 2015 Autor Odesláno 24. prosinec 2015 (upraveno) což o to, vybavení dle videa od Krtek2 by tak nějak bylo, ale stahovák ne. Poptám se, třeba ho nějaký pardubičák mít bude. Ale vypadá to jednoduše. Ložisko jedno se dá sehnat od Badišáka cca za 6 stovek, jen jsem nečekal, že to je celý s nábojem, čekal jsem že to je jako na přední nápravě :-) Upraveno 24. prosinec 2015 uživatelem antik Citovat
John Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Tak mužeš i bez stahovaku.. pokud není prostě to vyklepneš silou... Citovat
krtek 2 Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 (upraveno) a jak to vyklepes? sak tam sa ani na to nedostanes len kladivom snad razovym kladivom ale stejne by si musel vysustruzit nejaku platnu ku ktorej priskrutkujes naboj aj razove kladivo Upraveno 24. prosinec 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
antik Odesláno 24. prosinec 2015 Autor Odesláno 24. prosinec 2015 Prý je to na kuželu, takže prý postupné otukavani pomohlo aby šlo sundat. Citovat
krtek 2 Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 (upraveno) no lozisko na kuzeli neni urcite ak by bolo tak by len so stahovakom cuknul jednu otacku a lozisko spadne tu ho taha docelo dlho a vidno jak sa taha po oske za dalsie ty potrebujes klepat z vnutornej strany naboja tam nedostanes ani hodinarske kladivko Upraveno 24. prosinec 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
John Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 (upraveno) krtek 2 : vyklepnutí jsem už viděl a jde to... jinak ložisko vzadu je na ,,trnu" který tam je zasunuty (namlácený) a tím pádem kdyz ho vymlatíš silou tak ti tenhle trn vyleze dovnitř k pružině. Pak je potřeba trn velkou silou přes tyč která se tam dostane ho dostat zpět aby to drželo. Proto je podle mě lepší si sehnat stahovák nebo to nechat do servisu kde na to mají vybavení. Přece jen na tom drží celý kolo. Upraveno 24. prosinec 2015 uživatelem John Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 (upraveno) ja ti rozumiem ale toto by som urcite nerobil ako si poznamenal drzi na tom koleso a mimo toho si mozes rozmlatit zavit na trni respektive zaoblit koniec trnu a pak nenatocis matku to si radsej poziciam stahovak zo zeleziarstva za hodinovu taxu Upraveno 25. prosinec 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
John Odesláno 26. prosinec 2015 Odesláno 26. prosinec 2015 krtek 2 : ja taky ne proto jsem výměnu u sebe nechal u kamaráda v servisu, který na to má vybavení... dal mu na ,,pivo" a bylo. Ale jak znám už antika, bude se snažit co nejvíc ušetřit na metodě vyměna.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.