Stifler Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 já teda nevim, ale mně přijde tenhle styl kol docela \"lacině\". Nejsou ošklivé, ale takové tuctové. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Taky si nejsem jist, zda je to lepší ... já bych raději nějaké originální, ale stříbrná bude lepší bílá Nejlepší by byly asi Cyclone Citovat
Tom_206 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Musím souhlasit se Stiflerem, na tý 306 to vypadá lacině... Kdyby měli klasickou stříbrnou barvu...alespoň Už jsem to říkal a budu s tím otravnej ale nejlíp na tom stejně vypadaly 17\" Challenger Jinak je to pořád nádherná 306 je fajn, že jí udržuješ v tak perfektním stavu [upravil dne 21/9/12 20:12 od Tom_206] Citovat
kopr Odesláno 21. září 2012 Autor Odesláno 21. září 2012 Tak jasný každýmu se libej jiný kola ale kdyby byly na každý 306ce stejný kola nebylo by to ono. Kdybych vam chtel všem vyhovět tak mam každý kolo jiný :D:D Třeba bych dal jiny kola ale tyhle dve sady mam doma. Dezenty jsem kupoval nový a 17ky mi přijdou na 306ku moc na normální ježdení. a hlavní důvod 15ka guma stojí mín a radši koupim novou sadu gum v 15ce než sehnat naky jetý 17ky s pochybnym vzorkem nebo z bouračky (což je u nás k videní) jen aby to bylo cool:D a hlavne jsou na planu jiny veci ted v tejdnu rozvody čekám na kotouče atd což je duležitejší než vzhled kol. takže asi tak :) Citovat
MilanF1 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 my to nemyslíme zle. Já kdybych neměl slušnou nabídku na moje Avantage, nešel bych do 16\", sháněl bych spíše 15\" ... jinak chápu cenu gum, sám jsem kupoval jeté - zvláště vzhledem k mému jezdění ... Citovat
kopr Odesláno 22. září 2012 Autor Odesláno 22. září 2012 vim že to nemyslíte zle to jsem nepsal jen jsem psal proč prave tyto kola Ja prave kupoval na speedliny novy toye mam je vyzkoušený na modrym tak jsem je vzal zas myslimže je tam dobrej pomer cena kvalita i na ježdeni se mi zdaj 15ky ideální a na vzhled asi 16ky Citovat
Stifler Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 ...Už jsem to říkal a budu s tím otravnej ale nejlíp na tom stejně vypadaly 17\" Challenger jj, na Challengerech to vypadalo dobře. Tady je inzerát mé bývalky, kterou majitel, kterému jsem ji prodal, prodával. Teď jezdí na klubu u člena Dakaros a už bez Challengerů. Citovat
kopr Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 pekna 306ka ale ty kola mi na to přijdou až moc velký podle me ideal 16ky ale jak jsem psal každymu se libi neco jinyho Citovat
kopr Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 smůla se nám lepí na paty při rozvodech se zjistilo že tam byl řemen co tam vubec nepatří (jinej tvar zubů) jedna kladka na rozvodech snad ješte původní druha taky nic moc takže předpokladana cena se zdvojnasobila a dneska když mu volám tak další problem řemen na agregaty ko a dve kladky komplet v prde.. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 aj, tak to je velice smůla... no a jak to vidíš se sobotou ? Citovat
kopr Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 no to prave nevim dali to do kupy ale je tam zvuk co se mi nelíbí jakoby na volnoběh vibroval řemen na agregaty tak nevim zitra svatek Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 tyjo ty kladky a remeny jsou snad postrach S16ctek:( Citovat
kopr Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 tak jeste zjistit odkud ten zvuk jde odstranit a snad bude pokoj a naka jistita že je to ok:) Citovat
John Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 kopr: snad to bude vpohodě a dáš to dohromady taky si matně pamatuju poprvé když jsem dělal rozvody na mi16 tak se to dost prodražílo.. o rolny kolem klináku atd... Citovat
kopr Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 no tereticky by to nemelo delat nic rozvodak a obe kladky na rozvodech nový vodní pumpa nová na agregatovim řemenu taky napinaci kladka i vodící nová a vše kvalitní tak uvidim ale dela to jen na volnověh při malim přidani to hned přestane takže neco rezonuje Citovat
MilanF1 Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 pěkný fotky, jenom my ty kola přijdou jako z fotoshopu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.