Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

kopr 306 s16 skládání převodovky

Recommended Posts

Odesláno

Taky si nejsem jist, zda je to lepší ... já bych raději nějaké originální, ale stříbrná bude lepší bílá :myslim Nejlepší by byly asi Cyclone :myslim

Odesláno

Musím souhlasit se Stiflerem, na tý 306 to vypadá lacině... Kdyby měli klasickou stříbrnou barvu...alespoň ;) Už jsem to říkal a budu s tím otravnej ale nejlíp na tom stejně vypadaly 17\" Challenger :roll:)

Jinak je to pořád nádherná 306 :) je fajn, že jí udržuješ v tak perfektním stavu :super

[upravil dne 21/9/12 20:12 od Tom_206]

Odesláno

Tak jasný každýmu se libej jiný kola :) ale kdyby byly na každý 306ce stejný kola nebylo by to ono. Kdybych vam chtel všem vyhovět tak mam každý kolo jiný :D:D:D

Třeba bych dal jiny kola ale tyhle dve sady mam doma. Dezenty jsem kupoval nový a 17ky mi přijdou na 306ku moc na normální ježdení. a hlavní důvod 15ka guma stojí mín a radši koupim novou sadu gum v 15ce než sehnat naky jetý 17ky s pochybnym vzorkem nebo z bouračky (což je u nás k videní) jen aby to bylo cool:D

a hlavne jsou na planu jiny veci ted v tejdnu rozvody čekám na kotouče atd což je duležitejší než vzhled kol. :) takže asi tak :):)

Odesláno

my to nemyslíme zle. Já kdybych neměl slušnou nabídku na moje Avantage, nešel bych do 16\", sháněl bych spíše 15\" ... jinak chápu cenu gum, sám jsem kupoval jeté - zvláště vzhledem k mému jezdění ...

Odesláno

vim že to nemyslíte zle to jsem nepsal jen jsem psal proč prave tyto kola :)

Ja prave kupoval na speedliny novy toye mam je vyzkoušený na modrym tak jsem je vzal zas :) myslimže je tam dobrej pomer cena kvalita :) i na ježdeni se mi zdaj 15ky ideální a na vzhled asi 16ky

Odesláno
...Už jsem to říkal a budu s tím otravnej ale nejlíp na tom stejně vypadaly 17\" Challenger :roll

jj, na Challengerech to vypadalo dobře. Tady je inzerát mé bývalky, kterou majitel, kterému jsem ji prodal, prodával. Teď jezdí na klubu u člena Dakaros a už bez Challengerů.

Odesláno

smůla se nám lepí na paty :bojim při rozvodech se zjistilo že tam byl řemen co tam vubec nepatří (jinej tvar zubů) jedna kladka na rozvodech snad ješte původní druha taky nic moc takže předpokladana cena se zdvojnasobila a dneska když mu volám tak další problem řemen na agregaty ko a dve kladky komplet v prde.. :bojim

Odesláno

no to prave nevim dali to do kupy ale je tam zvuk co se mi nelíbí jakoby na volnoběh vibroval řemen na agregaty tak nevim zitra svatek :myslim

Odesláno

kopr: snad to bude vpohodě a dáš to dohromady taky si matně pamatuju poprvé když jsem dělal rozvody na mi16 tak se to dost prodražílo.. o rolny kolem klináku atd...

Odesláno

no tereticky by to nemelo delat nic rozvodak a obe kladky na rozvodech nový vodní pumpa nová na agregatovim řemenu taky napinaci kladka i vodící nová a vše kvalitní tak uvidim :) ale dela to jen na volnověh při malim přidani to hned přestane takže neco rezonuje :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...