Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mám prosbu pro grafiky.... UPDATE FOTO!

Recommended Posts

Odesláno

Ahojda, potřebuji někoho šikovného na opravu 2 fotek. Na autě mám pomačkanou oblast kolem kliky, dělám si teď nějaké album a chtěl bych fotky bez těch promáčklin, uměl by to někdo upravit? Fotky půjdou do tisku, tak bych to potřeboval opravdu hodně dobře upravit :) odměnu bych vyřešil asi až s človíčkem, co by mi teda pomohl...

Moc děkuji, tady jsou ty fotky :)

dsc00174sr.jpg

dsc00020hk.jpg

dsc00176gw.jpg

dsc00177ks.jpg

dsc00107bu.jpg

dsc00035hd.jpg

Stačí si 2 vybrat...

V plné velikosti zašlu když tak později, zatím jen jako náhled k práci ;)

[upravil dne 29/7/12 18:39 od Lukáš_307]

[upravil dne 31/7/12 20:50 od Lukáš_307]

Odesláno

Nehodlám auto prodávat :) a nikde nikoho lákat... A ono to ani jako album nebude. Spíše taková koláž... Ale to je na dlouho, prostě potřebuju jen fotky upravit, nic víc.

Odesláno

Ať teda víte na co fotky jdou. S kamarády děláme takovou koláž, přehlídku našich aut. Jak minulých, tak skutečných. Je to i jako takový malý projekt, resp. kamarád má dílnu v Kopřivnici a chystáme se společnými silami dávat naše auto dokupy :) chtěli by jsme udělat jen takový skvostný obrázek, jak naše auta vypadají teď a potom někdy uděláme zase jak vypadají po nějakých úpravách.... Je to taková kravinka, já si teď budu opravovat bok, takže proto teď potřebuji trochu bok upravit na počítači. V reálu to bude opravené asi až za měsíc, to bude našetřeno dostatek financí.. :)

Fotky auta dodám večer :)

Odesláno

Je mi celkem jedno jestli je to takovej nebo makovej důvod. Auto nafoť někde kde nebude rušit okolí - Tedy žádné přechody pozadí uprostřed auta ( končící zeď, vrata... ). Vem auto někam ven - na louku, na hriště, na prázdné parkoviště udělej hafo fotek a něco vybereme a zaretušujeme. Foť bez blesku, za světla ale ne za plného slunce ;)

Odesláno

Rozumím... ;)

Jinak já tam chci auto pokud možno ze všech stran, tak jak to mají ostatní ;) odpoledne něco nafotím, dle rozkazů ;) jinak potřebuji pak fotky do středy, kdyby to šlo.. :)

Odesláno

Jojo hoď sem odkaz, nijak to nezmenšuj a neořezávej, nech to tak jak to je a dej to na Uložto nebo jinam zabalený ke stáhnutí. Promysli si kolik chceš fotek a z jakých pohledů ( nějaké rozumné množství ať to netrvá moc dlouho ). Já z fotek vyberu a upravím je jak to nejlíp půjde. Foť každou stranu z více úhlů a z různých výšek ať je z čeho vybírat. Zbytečně nezoomuj - nastav si to tak na střed a pohybuj se ty.

Odesláno

AKTUALIZACE: fotky dodám ve středu, dříve nebude foťák. Opravit bude potřeba jen 1 fotografii, kterou dodám v nejvyšším možném rozlišení.... :)

Odesláno

FOTKY:

http://leteckaposta.cz/369911226

Jsou dvě, stačí si vybrat :) lepší bohužel nejsem schopen udělat.... Datum co tam je nechat, i když je špatně nastavené, ale to ničemu nevadí. Nechci fotku ořezávat a ani doplnit efekty. Jen vyretušovat oblast kliky, aby to prostě ani při detailním prohlédnutí nešlo poznat....ani nechci ať jde poznat úprava. Na odměně se domluvím s tím, kdo mi to udělá. Děkuji mnohokrát! :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...