lukaro Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Ahojda, potřebuji někoho šikovného na opravu 2 fotek. Na autě mám pomačkanou oblast kolem kliky, dělám si teď nějaké album a chtěl bych fotky bez těch promáčklin, uměl by to někdo upravit? Fotky půjdou do tisku, tak bych to potřeboval opravdu hodně dobře upravit odměnu bych vyřešil asi až s človíčkem, co by mi teda pomohl... Moc děkuji, tady jsou ty fotky Stačí si 2 vybrat... V plné velikosti zašlu když tak později, zatím jen jako náhled k práci [upravil dne 29/7/12 18:39 od Lukáš_307] [upravil dne 31/7/12 20:50 od Lukáš_307] Citovat
lukaro Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 Fotky ke stažení: http://leteckaposta.cz/843625113 Bohužel foceno mobilem, lepší nemám... Citovat
Edison Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Dost mizérie. Přepálený, reflexy, protisvětlo to dělá šedivý... Lepší by bylo to cvaknout líp... Na album... Mobil přecijen není foťák... Citovat
koblih69 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Člověče já bych ti to taky zaretušoval, ale chtělo by to na fotkách trochu zapracovat Citovat
lukaro Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 No, tak já si seženu digitál a něco vyfotím, jinak půjde to do tisku ale malý formát... Zítra něco nafotím pokud seženu foťák. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Hmm, že by někdo chtěl prodat auto a snaží se nalakat zajemce na lepší fotky? Pochybuju že tohle je do nějakýho alba či na tisk:myslim Citovat
lukaro Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 Nehodlám auto prodávat a nikde nikoho lákat... A ono to ani jako album nebude. Spíše taková koláž... Ale to je na dlouho, prostě potřebuju jen fotky upravit, nic víc. Citovat
lukaro Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Ať teda víte na co fotky jdou. S kamarády děláme takovou koláž, přehlídku našich aut. Jak minulých, tak skutečných. Je to i jako takový malý projekt, resp. kamarád má dílnu v Kopřivnici a chystáme se společnými silami dávat naše auto dokupy chtěli by jsme udělat jen takový skvostný obrázek, jak naše auta vypadají teď a potom někdy uděláme zase jak vypadají po nějakých úpravách.... Je to taková kravinka, já si teď budu opravovat bok, takže proto teď potřebuji trochu bok upravit na počítači. V reálu to bude opravené asi až za měsíc, to bude našetřeno dostatek financí.. Fotky auta dodám večer Citovat
dodo407sw Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 ked to nieje na predaj, ale kolaz, tak odfod druhu stranu auta Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Je mi celkem jedno jestli je to takovej nebo makovej důvod. Auto nafoť někde kde nebude rušit okolí - Tedy žádné přechody pozadí uprostřed auta ( končící zeď, vrata... ). Vem auto někam ven - na louku, na hriště, na prázdné parkoviště udělej hafo fotek a něco vybereme a zaretušujeme. Foť bez blesku, za světla ale ne za plného slunce Citovat
lukaro Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Rozumím... Jinak já tam chci auto pokud možno ze všech stran, tak jak to mají ostatní odpoledne něco nafotím, dle rozkazů jinak potřebuji pak fotky do středy, kdyby to šlo.. Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Jojo hoď sem odkaz, nijak to nezmenšuj a neořezávej, nech to tak jak to je a dej to na Uložto nebo jinam zabalený ke stáhnutí. Promysli si kolik chceš fotek a z jakých pohledů ( nějaké rozumné množství ať to netrvá moc dlouho ). Já z fotek vyberu a upravím je jak to nejlíp půjde. Foť každou stranu z více úhlů a z různých výšek ať je z čeho vybírat. Zbytečně nezoomuj - nastav si to tak na střed a pohybuj se ty. Citovat
lukaro Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 AKTUALIZACE: fotky dodám ve středu, dříve nebude foťák. Opravit bude potřeba jen 1 fotografii, kterou dodám v nejvyšším možném rozlišení.... Citovat
lukaro Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 FOTKY: http://leteckaposta.cz/369911226 Jsou dvě, stačí si vybrat lepší bohužel nejsem schopen udělat.... Datum co tam je nechat, i když je špatně nastavené, ale to ničemu nevadí. Nechci fotku ořezávat a ani doplnit efekty. Jen vyretušovat oblast kliky, aby to prostě ani při detailním prohlédnutí nešlo poznat....ani nechci ať jde poznat úprava. Na odměně se domluvím s tím, kdo mi to udělá. Děkuji mnohokrát! Citovat
lukaro Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 Tady je můj pokus, ale nejde mi to, pořád je ještě špatný ten odraz u té kliky, to už asi nezvládnu... PŮVODNÍ: OPRAVENÁ: Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Chlape máš to hezký sám bych to líp neudělal Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 No Adobe Photoshop CS5 je mocný nástroj Citovat
Cinicman Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Mne sa tam trochu nepáči ten lom horizontu v odlesku... Tu máš niečo odo mňa: Ak chceš retuš aj v pôvodnej veľkosti tak tu (3,2 Mb) :http://img651.imageshack.us/img651/4369/dscn0819retouch.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.