Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

A já se naopak těšim na graf :) Konečně někdo zabojoval a udělal z 406 Šemíka :aut

Odesláno

JanMartak

Taky se raději zdržím komentáře a zkusím k věci:

25.5.2013 pořádá Milan F1 měření výkonu, tak bys mohl přijet a nechat to změřit rovnou tam a třeba i Straki007 by se rád podíval čím jsi to z toho motoru dostal takvoý výkon. Měl by tam být.

Odesláno

Jenom ještě jedna poznámka - já se velmi těším, že se tu opravdu objeví kvalitní úpravy. Ono tu pár šikovných lidí je - většinou samozřejmě s benzíňáky, ale s ostrými vačkami, sníženou hlavou, upravenými mapami, laděnými svody, upraveným sáním ... Tihle lidi tady neplácají ptákoviny a mají můj obdiv. Pak je tu druhá skupina kterou nazývám \"větší Turbo + větší vstříky\" a ti se tady objeví a zase zmizí. Nakecají toho hromadu, graf žádnej, po nějakém čase se po nich slehne zem. Dalším znamením bývá, že jsou hrozně tajemní a vědí kolik koníků to má ale víc neprozradí ;)

Takže fandím těm co to myslí vážně a těším se na kvalitní úpravy ! :papa

Odesláno
JanMartak

Taky se raději zdržím komentáře a zkusím k věci:

25.5.2013 pořádá Milan F1 měření výkonu, tak bys mohl přijet a nechat to změřit rovnou tam a třeba i Straki007 by se rád podíval čím jsi to z toho motoru dostal takvoý výkon. Měl by tam být.

Myslím si, že bych tím strakiho nijak extra neohromil, myslím si, že má za sebou daleko větší šílenosti než já ... :)

Odesláno
Jenom ještě jedna poznámka - já se velmi těším, že se tu opravdu objeví kvalitní úpravy. Ono tu pár šikovných lidí je - většinou samozřejmě s benzíňáky, ale s ostrými vačkami, sníženou hlavou, upravenými mapami, laděnými svody, upraveným sáním ... Tihle lidi tady neplácají ptákoviny a mají můj obdiv. Pak je tu druhá skupina kterou nazývám \"větší Turbo + větší vstříky\" a ti se tady objeví a zase zmizí. Nakecají toho hromadu, graf žádnej, po nějakém čase se po nich slehne zem. Dalším znamením bývá, že jsou hrozně tajemní a vědí kolik koníků to má ale víc neprozradí ;)

Takže fandím těm co to myslí vážně a těším se na kvalitní úpravy ! :papa

Já jsem se tu dlouho neobjevoval, páč mi došlo, že to co jsem tu psal za moudra...radši no coment :D , ale čas šel dál a já pochytil více zkušeností z mnoha experimentů... uvedu příklad - nevím jestli zde, ale někde se řešil výfuk...že prý nejlepší je jen trubka, druzí zas říkali, že je to p*čovina. Inu názorů bylo tolik, že jsem to prostě zkusil \"na vlastní pěsť\" a zjistil jsem, že mít jen trubku je na h*vno...nejede to a dělá to zbytečně bordel jako prase, ani bych nespočítal, kolik vajíček ty babky na vesnici na moje auto naházely :D:D:D inu, pak jsem šel za názory druhých, kteří říkali, že turbo potřebuje \"protitlak\" ... a hle...jelo to daleko líp než jen s tou trubkou... (to byl jen příklad) Já si v podstatě tady musel vše vyzkoušet sám, jestli to opravdu funguje nebo ne :roll nehledě toho, kolik to všechno stálo. :bacha

Hele já si zjistil také pár cenných věcí, které moc většina lidí neví a taky si to nechám pro sebe, aby to pak neměl každej jako já, určitě mě chápeš :D

Teď se omlouvám, ale za necelý měsíc maturuji, takže v této době není moc čas se někde potulovat kvůli změření výkonu, maturitu chci udělat, tak se radši učím. :myslim i když je to nehorázná nuda :grr:bacha:blicismajlik

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak už nám řekni co jsi upravil :) ať se to tu nehádá

Odesláno
No on to ladil u očního \"baj oko\",160 koní:D možná tak 1 osel.Sory za :xvul

Tak všichni mu poděkujte, nic vám neřeknu, maximálně sem dám graf a to bude celý, na tydle deb*lní komentáře nejsem zvědavej :bacha

Odesláno
me by spis zajimalo jak se soft naladil na jine komponenty bez brzdy? to jako od oka? a kdo to ladil?

Řeknu ti jen jedno... TDIchip Beroun nedoporučuji ani náhodou, je to člověk, který má zájem jen o TDI a na ostatní motory kálí...kdybys slyšel ta moudra co mí říkal :D:D:D A ne jeden můj kamarád se s ním zhádal... je to namyšlený vocas.

Odesláno
vsak mu vytri oci rekni co jsi upravil k tomu mrskni graf a je to

Proč bych to tu měl říkat lidem, který si ze mě a ostatních lidí, které to zajímá a zeptají se dělají prdel...se vykašlu na to to tady říkat / psát? :aut

Jednoduše řečeno:

- sání - domyslete si sami co jsem tam udělal.

- výfuk - domyslete si sami, jak jsem to udělal.

- úprava softwaru řídící jednotky - domyslete si sami, co vše a jak se v ní upravilo.

- lehčí setrvák - tady je to snad jasný.

- atd.

Nebudu tady lidem, který si z toho dělaj prdel tady vypisovat, co tam konkrétně je...(nezaslouží si to)...což je druhý důvod, proč jsem se tu zhruba rok neukázal...a jak to tak vypadá, další rok ani neukážu, protože je to tu furt stejný... :blablabla

Ani se nedivím těm pár lidem, co se tím zabývají, že si to nechávaj pro sebe.

[upravil dne 12/4/13 19:03 od JanMartak]

[upravil dne 12/4/13 19:06 od JanMartak]

Odesláno
ja bych odhadoval tak 110kw pokud se hodne dofouk soft

Na sprintu sem s přehledem natřel 2.2 HDI bez FAPu a s upraveným softwarem na 155HP odbrždíno...dokonce i Audi A4 2.0 TDI se 125kW též bez filtru pevných částic - s tou jsem měl už potíže, tam rozhodovaly setiny sekundy v můj prospěch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...