Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To platí pouze pro případ, že se někdo hýbe soustavně od mládí a nezničil si metabolismus např. nesmyslnými dietami. Pokud se někdo vykrmil a chce zhubnout, mnohem víc to záleží na stravě než na tom, jak se hýbe. Jinak co se týče těch krabiček, neochutnával jsem, ale při letmém pohledu ten jídelníček uvedený na stránkách vypadá x-krát lépe než nabídka hotovek většiny levných českých hospod.

Odesláno

omlouvám se že jsem poslušně dedočtl celé vlákno, ale zastavil sem se hned na prvních pár příspěvcích.

350 KČ /DEN NENÍ TAK MOC??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

vim že sem jenom blbej zahradník, ale kdybych měl jíst za 350 denně, tak nevydělávám na nic jinýho... za to si uvařim 100% dietní jídlo pro celou rodinu...

Odesláno

oddie: s tim s tebou souhlasim, ze to je kvalitnejsi nez jidla z hospody :)

neni nad to si doma prima uvarit za par kacek :)

Odesláno

Za chvíli mě čekají (bio :P ) jatýrka z anguse z Jelcových Lhotek, dodávají až neskutečné maso, vyzrálé, to se nedostane snad nikde, ani v hospodě, ani v krabičkách, ani u leckterého řezníka ne :)

Odesláno

Tohle si platí jedna moje kolegyně jako dietu a že by zhubla se říct nedá. Jediný co takhle vím je, že strašné množství krabiček končí u mě na výtvarce na míchání barev.

Já bych za to určitě neutrácela, raději navařím na co mám chuť a myslím si, že i celkem zdravě a vyváženě. U většiny polotovarů znám původ.

[upravil dne 30/7/12 23:01 od Nanjua]

Odesláno

To určitě, přiznám se, že obsah jsem nikdy neviděla. Ale stejně je pro mě lepší si o jídle něco zjistit a udělat si ho doma...

Jj, přiznávám,možná jsem konzerva...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...