HonzaZ Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Tak to vypadá na ten EGR. Hlavně to vyzkoušej v nízkých otáčkách mezi 1500 až 2000 při lehkém sešlápnutí plynu. Tam se to projevuje nejvíce. Jinak pokud budeš měnit EGR, jelikož máš rok 2004 jako já, tak budeš muset ještě nechat přehrát SW ŘJ motoru. Jinak to bude cukat ještě více. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 No, koblížku, když jsem ho měnil, tak byl docela čistý. On se totiž při vypnutí motoru automaticky oklepává. Citovat
Machy999 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Právě je to dva roky co už byl čištěný. Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 No, koblížku, když jsem ho měnil, tak byl docela čistý. On se totiž při vypnutí motoru automaticky oklepává. Já vím, pamatuju si na to. Jen s ohledem na cenu bych to já osobně zkusil. Citovat
Pedros007 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Ahoj Dingo, popiš jak přesně to cukání probíhá, v jakých intervalech se to opakuje atd.. Měl jsem cukání při regeneraci pár let a konečně jsem se toho zbavil, tak rád poradím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.