Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Je mozne aby sa automat prehrial? ... Je ked nespina sahara...Jeden ventrak KO motorcek,druhy elektronika,klima chladic KO - UZ

Recommended Posts

Odesláno

to rucne roztocenie vetrakov som skusal, nejde to ako som pisal, k napajaniu vetrakov sa ale nedostanem bez demontovania prednej masky, a to tu tiez nezvladnem...takze ozaj asi len napor vzduchu, nizsie teploty a kopec stastia

Odesláno

No ja by som sa tiez nebal ist na tom a sledoval by som viacej teplotu ak pojde hore okolo 100 tak pri zapnutom kureni to uchladi. Mam to uz vyskusane. Naporove chladenie to zvladne uplne v pohode.

Y2K nezavidim ti tu vymenu oboch vetrakov. Normalny vetrak zo starej 607 stoji 100 ale tieto mrchy drahe iba original.

Neboj nic a uzi si spiatocnu cestu bez stresov.

Odesláno

Celé to tu sledujem a celý čas som držal palce s opravou teraz prajem štastnú cestu domou.

Hlavne sa nestresuj a pozeraj aj pred seba a nie len na teplotný budík :papa:papa:papa

Odesláno
kaper, zozen zatial odtahovku :D

Zapametaj si: Peugeot odtahovku nepotrebuje vždy príde všade sám.

Ale keby sa stala výnimka tak prídeme ta zobrať tak niekedy po zraze bude čas.

Ak by niečo skúsime niejako pomôcť neboj

Odesláno

Len upozornim na to (aj ked motor mas v poriadku), ze auto s klasickym automatom (v tomto pripade AM6) sa bez beziaceho motora nesmie tahat dalej ako 50km a nie vyssou rychlostou ako 50km/h.

Odesláno

Hele chlapi, když točí větráky, tak nefoukají jen tak proti směru jízdy? na některých autech jsem to tak viděl. Pokud ne, tak bych za jízdy neviděl jako velkou pomoc , kdyby ty ventilátory za jízdy měly foukat, protože nápor vzduchu je od cca 100km/h docela velký. Spíše bych měl obavu v nízkých rychlostech do 50km/h.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...