seemi Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 Tak dnes jsem dostal hlášku ze servisu, že se řídící jednotka měnit nemusí!! Našli tam nějaký \"bordel\" v káblech, takže:super Ještě nevím nic bližšího kde přesně byl problé, protože jsem tam ještě nějaké drobnosti nechal opravit, ale koncem týdně upřesním závadu.. že bych se konečně dočkal?? chlapi díky za rady a doporučení servisu Nečasů ze zábřehu! Citovat
seemi Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 Nerikej HOP........... nestraš, po půl roce trápení a spousty \"nastříkaných\" peněz bych si už fak zasloužil aspoň rok klidu... Ale jak říkáš, nechval dne před večerem! Citovat
seemi Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Tak dnes jsem konečně dovezl auto ze servisu, a musím s radostí říct, že motor šlape jak hodinky!!! Žádná špatná řídící jednotka, ale v káblech to bylo :-) Nějaké špatné spoje, nebo tak něco:o Takže žádný \"ojeb\" s výměnou ř.jednotky atd. Abych to shrnul, servis v Zábřehu u Nečasů jen doporučuji!!! POCTIVCI a ODBORNÍCI:super:super Nevím už kdo z Vás mi je doporučil, ale DÍKY !! Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Myslím, že pár kladných ohlasů na Nečase tu už je, takže je fajn, že máš taky dobrou zkušenost, tak ať to jezdí [upravil dne 7/8/12 21:01 od koblih69] Citovat
P607Olda Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 jj, rádo se stalo:mad: viz Zasláno 6.4.2012 v 17:35 Já s nimi mám i nadále dobré zkušenosti. [upravil dne 7.8.2012 21:22 od P607Olda] [upravil dne 7.8.2012 21:25 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 WildPitbull: ta informace je stejně nepřenosná, ten \"bordel\" často vznikne špatným servisním zásahem. Citovat
seemi Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 říkal, že šel po svazcích drátů, až našel první problém který odstranil, a to nebylo všechno tak pokračoval až to vyřešil:D ještě dělal něco na těch cívkách, něco v tom smyslu že odstřihnul spojovací konektory na cívkách, a zapojil to \"natvrdo\"!! od opravy jsem ujel asi 1200km, a motor jen brouká!!! ale trochu ještě zlobí převodovka, měnil tam 3ltr.oleje s tím, že ještě 3 vyměníme po 5tkm, a uvidíme jestli je vzpamatuje.. olej tam asi nikdy měněn nebyl, tak uvidíme. mírně to kopne mezi 3-4 stupněm .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.