Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes jsem dostal hlášku ze servisu, že se řídící jednotka měnit nemusí!! Našli tam nějaký \"bordel\" v káblech, takže:super Ještě nevím nic bližšího kde přesně byl problé, protože jsem tam ještě nějaké drobnosti nechal opravit, ale koncem týdně upřesním závadu..:papa že bych se konečně dočkal??:D chlapi díky za rady a doporučení servisu Nečasů ze zábřehu!

Odesláno
Nerikej HOP...........

:D nestraš, po půl roce trápení a spousty \"nastříkaných\" peněz bych si už fak zasloužil aspoň rok klidu... Ale jak říkáš, nechval dne před večerem!:P

Odesláno

Tak dnes jsem konečně dovezl auto ze servisu, a musím s radostí říct, že motor šlape jak hodinky!!!

Žádná špatná řídící jednotka, ale v káblech to bylo :-) Nějaké špatné spoje, nebo tak něco:o Takže žádný \"ojeb\" s výměnou ř.jednotky atd. Abych to shrnul, servis v Zábřehu u Nečasů jen doporučuji!!! POCTIVCI a ODBORNÍCI:super:super

Nevím už kdo z Vás mi je doporučil, ale DÍKY !!

Odesláno

jj, rádo se stalo:mad:

viz Zasláno 6.4.2012 v 17:35

Já s nimi mám i nadále dobré zkušenosti.

[upravil dne 7.8.2012 21:22 od P607Olda]

[upravil dne 7.8.2012 21:25 od P607Olda]

Odesláno

říkal, že šel po svazcích drátů, až našel první problém který odstranil, a to nebylo všechno tak pokračoval až to vyřešil:D ještě dělal něco na těch cívkách, něco v tom smyslu že odstřihnul spojovací konektory na cívkách, a zapojil to \"natvrdo\"!! od opravy jsem ujel asi 1200km, a motor jen brouká!!! ale trochu ještě zlobí převodovka, měnil tam 3ltr.oleje s tím, že ještě 3 vyměníme po 5tkm, a uvidíme jestli je vzpamatuje.. olej tam asi nikdy měněn nebyl, tak uvidíme. mírně to kopne mezi 3-4 stupněm ..:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...