skuci Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 nejde o vybití před prodejem ale jestli pak ta výměna je možná třeba svépomocí, což mi bylo řečeno že ano, tak cajk :-) Citovat
Rotorhead Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 odbornici :-), a jaky je zasadni rozdil vyhoda, tech s hrudnim pasem oproti tem bez pasu ? Neni ten pas otravny pri pohybu / sportu ? Citovat
skuci Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Kurt: aha ;-) Rotorhead: otravný není, je to pro přesnější měření ;-) co já sem teda slyšel... oni jsou jen hodinky a nebo třeba hodinky a u toho návlek na prst... Citovat
Slipkont Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Já si myslím že za tu cenu dobrýý .. Já osobně mám tento sportester http://www.mall.cz/treninkove-pocitace/sigma-pc-25-10 i s hrudním pásem a zkušenosti více než dobré. Vydrželo to i v -20st. i při 35st. na slunku na kole, prostě skoro nesmrtelné a baterie v tom mám od vánoc a pořád fungují Citovat
robozv Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 nakolko ja vyuzivam sporttester dost casto pri bikovani, behani a po skusenostiach s viacero znackami mam tento uz 1,5 roka a som max. spokojny http://sporttestery-computery.heureka.cz/sigma-pc-25-10/ ma digitalny prenos baterku si mozes menit sam lebo je k nemu taky nadstavec na vymenu baterky. Mozem vrelo doporucit. Ak si chces kupit sporttester radsej trosku si priplat ako by si mal potom nadavat. Mal som raz analogovy a ked som chodieval behavat na bezecky pas tak mi to rusilo. Citovat
skuci Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 MACI: mám jen jeden dotaz... kde máš ten senzor, mezi prsama, pod nebo jak...? nějak sem nenašel tu správnou pozici, aby to za sebou delší dobu zaznamenávalo... jinak dneska koupeno a dokonce ještě ty sportovní brýle za 99Kč tak uvidíme, jak budu celkově spokojenej... Citovat
Kurt Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Skuci, pás patří pod kozy, středem na hrudní kost. Důležité je ale ty snímací plochy navlhčit - v návodu to určitě píší. Citovat
skuci Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 jj navlhčil to tam taky píšou... až se spotím, to bude navlhčený... musim to vychytat... Citovat
MilanF1 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 U mě lidlovský funguje, orientačně jsem při tepu 100 měřil ručně a sedělo to. Zatím spokojenost. Citovat
skuci Odesláno 20. červenec 2012 Autor Odesláno 20. červenec 2012 tak mohu zatim potvrdit 100% spokojenost. Sice je pravda, že asi lehký navlhčení moc nepomohlo, až když sem se začal potit, cca po 5min. usilovnýho šlapání ale pak už to fungoval parádně celou dobu ;-) Citovat
jofo Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Ja mam ten lidlovsky a uplna pohoda. Meria to to co potrebujem. Ked som to porovnaval s meranim na orbitreku, na beziacom pase a na bicykli v posilnovni tak uplne rovnako to meralo. Skusal som s tym aj plavat a ok. Ziadne rusenie som zatial nespozoroval. Teda az raz ked vedla mna bol chalan s tym istym a tak sa nam to miesalo, ale to stacilo len prestavit iny kanal na hodinkach a uz pohoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.