Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,koupyl jsem si svoje vysněné autíčko Peugeot 607 3.0 V6,2001.A zacalo mě trosku zlobyt,vzdy když nastartuju a rozjedu se tak po překročeni cca 2t otáček se mi rosvítí kontrolka brzd ABS,ESP,ASR default a auto jakoby stratilo víkon,tak jsem byl na diagnostice a tam mi vyjela chyba-snímač tlaku ABS mužete mi stím poradit,děkuju za každou radu.

Odesláno

Tyto tři funkce jsou vzájemně propojené (už jsem tady o tom psal) tedy porucha jedné vyřadí všechny.

To co popisuješ ukazuje na posilovač brzd - někde Ti přisává falešný vzduch. Ale je to jen jedna z možných příčin.

Odesláno

Ted jsem se tu v některých vláknech dočetl že by to mohlo být i geometrii předních kol a dneska mi mechanik na zvedáku říkal že mám dost spatné všechny čepy a tudíš i geometrii muže to souviset a ještě se zeptám na ten podtlak kde ho mám hledat?Díky za jakou koliv radu.

Odesláno
A ještě se pozeptám když mi diagnostika vyhodila chybu špatná lambda sonda zvíší to nějak radikálně spotřebu?

To záleží co je to za chybu, ale pravděpododně to mít vliv na spotřebu bude.

Odesláno

Dnes jse mi stalo že jsem jel a na palubce se mi rosvítilo že mám málo benzínu tak jsem jel natankovat,šoupl jsem tam za 500 a ručička se ani nehla a svítí to pořád a i dojezd na počítači se nezměnil do plusu,čím to může být?Zaseklí plovák nebo?

Odesláno

Nebyl zaseknutý, prostě se to někdy stane, už je tady víc lidí, co se to stalo, i mě...kor, když natankuješ jen za 500, to pro tu nádrž je jak plivnutí :D A ikdyž tankuješ se zapnutým klíčkem, tak se rafička nehne, ani po dalším nastartování ne, až po delší době, když se vzpamatuje a pojme nový údaj o stavu paliva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...