WildPitbull Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahoj,koupyl jsem si svoje vysněné autíčko Peugeot 607 3.0 V6,2001.A zacalo mě trosku zlobyt,vzdy když nastartuju a rozjedu se tak po překročeni cca 2t otáček se mi rosvítí kontrolka brzd ABS,ESP,ASR default a auto jakoby stratilo víkon,tak jsem byl na diagnostice a tam mi vyjela chyba-snímač tlaku ABS mužete mi stím poradit,děkuju za každou radu. Jan C ohodnotil 1 Citovat
FrantaCV Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tyto tři funkce jsou vzájemně propojené (už jsem tady o tom psal) tedy porucha jedné vyřadí všechny. To co popisuješ ukazuje na posilovač brzd - někde Ti přisává falešný vzduch. Ale je to jen jedna z možných příčin. Citovat
WildPitbull Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 A nevíte někdo jestli ten snímač tlaku abs je na kostce abs a dá se vpoho vzměnit nebo je uvnitř kostky abs a tudíš není vyměnitelný? Citovat
Budhas Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Prvně jdi po tom podtlaku, než budeš cokoliv měnit, jak píše FrantaCV Citovat
WildPitbull Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 Ted jsem se tu v některých vláknech dočetl že by to mohlo být i geometrii předních kol a dneska mi mechanik na zvedáku říkal že mám dost spatné všechny čepy a tudíš i geometrii muže to souviset a ještě se zeptám na ten podtlak kde ho mám hledat?Díky za jakou koliv radu. Citovat
Michal.x Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 u starších esp byl ten snímač přímo z venku kostky ale u nových systému nevím je možné že bude integrován uvnitř 607 sem ještě neřešil Citovat
WildPitbull Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 A ještě se pozeptám když mi diagnostika vyhodila chybu špatná lambda sonda zvíší to nějak radikálně spotřebu? Citovat
koblih69 Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 A ještě se pozeptám když mi diagnostika vyhodila chybu špatná lambda sonda zvíší to nějak radikálně spotřebu? To záleží co je to za chybu, ale pravděpododně to mít vliv na spotřebu bude. Citovat
WildPitbull Odesláno 21. červenec 2012 Autor Odesláno 21. červenec 2012 Dnes jse mi stalo že jsem jel a na palubce se mi rosvítilo že mám málo benzínu tak jsem jel natankovat,šoupl jsem tam za 500 a ručička se ani nehla a svítí to pořád a i dojezd na počítači se nezměnil do plusu,čím to může být?Zaseklí plovák nebo? Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Netankoval jsi s klíčkem v zapalování? Citovat
WildPitbull Odesláno 21. červenec 2012 Autor Odesláno 21. červenec 2012 Klíček jsem měl vyndaný. Citovat
WildPitbull Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 Už je to ready bzl jen zaseknutý asi. Citovat
Budhas Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Nebyl zaseknutý, prostě se to někdy stane, už je tady víc lidí, co se to stalo, i mě...kor, když natankuješ jen za 500, to pro tu nádrž je jak plivnutí A ikdyž tankuješ se zapnutým klíčkem, tak se rafička nehne, ani po dalším nastartování ne, až po delší době, když se vzpamatuje a pojme nový údaj o stavu paliva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.