Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Na satelitu mi nejdou chytit český programy

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chtěl jsem naladit novej program od Novy s názvem Fanda... tak jsem resetoval celé satelitní zařízení od Mascom,vše přesně podle návodu jsem několikrát nastavil,několikrát proladil,ale žádný ani jeden jediný český program nemůžu chytit a když jsem vytáhl kartu,abych ji ověřil na stránkách CS Link,tak mi to psalo,že zadané číslo karty je neplatné,přitom jsme ji kdysy registrovali... prý se má dělat nějaký refresh či co... Nevim no,vyzkoušel jsem mnoho variant ladění a nic... Číslo karty je 04295641398484.. je to gital,resp.cs link. Kartu to po vložení normálně zobrazuje akorát teda v políčku platnost je zakázaná... a žádné placené programy nemáme..

Odesláno

Servisní poplatek nabíhá až 1.9., ale to se bavíme jenom o kódování signálu, naladit musí jít i tak, pokud nejdou, tak je špatně zadané vyhledávání na přijímači. Na Skylinku si najdi frekvence a polarizaci českých programů a nalaď je jednotlivě.

Odesláno

Taky využívám služeb SkyLink a to včetně placených kanálů.

1. žádný poplatek (29,-/měsíc) po mě nikdy nechtěli

2. jak starou máš kartu - je to GITAL nebo už SkyLink - tady by mohl být problém

3. na odkazu - viz výše - si ověř platnost a aktivitu karty.

4. Pokud při ověření nastane problém, tak se obrať na HotLine, ať Ti podají vysvětlení proč je karta blokovaná.

Odesláno

Tak OPRAVA ... CS link a Skylink nejsou propojení, pokud nepožádáš o převod na Skylink, tak se musíš orientovat dle pravidel CS Linku. Včetně jejich frekvencí a včetně obnovy karty přes jejich stránky. Omlouvám se, toto jsem přehlédl.

Odesláno

To už potom zbývá jediné, resetem jsi smazal nastavení celé družice, zpátky Ti ji naprogramují v nejbližší prodejně satelitní techniky. Je to nemilé, ale budeš muset vzít přijímač pod paži a zaběhnout tam. Budou za to chtít nějaký pracný, ale víc jak 100,- Kč to nebude.

Odesláno

Takze dalsia otazka. ;)

Na parabole mas len jeden konnvertor, alebo dva konvertory s DISEqC prepinacom (tu istu funkciu plni aj twin).

Cize prijmal si predtym programy z jednej, alebo dvoch druzic (spravidla A19,2 +23,5)?

Na obrazku je dvojity konvertor...

post-27863-14109625688324_thumb.jpg

Odesláno

Predpokladal som to ;-)

Takze by som to tipoval, ze ked si dal tovarenske nastavenie, okrem stanic sa ti zresetovalo aj info, na ktorom vstupe mas ktory konvertor.

Treba ist do menu, (presne ti neporadim, pretoze vyrobcovia to oznacuju rozne) kde sa nastavuje antena, konvertor.y.. a tam hladat miesto, kde sa navstavuje nieco ako vstup DISEqC. Ak mas pre A23,5 (satelit Astra na 23.5 stupnoch vychodne, kde vyselaju SK/CZ programy) vstup A (1), prepni to na vstup B (2) alebo naopak. Reciprocne to urob aj pre A19,2.

Potom skus ladit. Ak ti najde nieco z nekodovanych programov (CT24, TA3, OCKO, NOE, TV8, Patriot...) tak to mas OK a malo by ti najst aj zakodovene CZ/SK Az potom je to zalezitost karty...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...