Dadadavid Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahoj,chtěl jsem naladit novej program od Novy s názvem Fanda... tak jsem resetoval celé satelitní zařízení od Mascom,vše přesně podle návodu jsem několikrát nastavil,několikrát proladil,ale žádný ani jeden jediný český program nemůžu chytit a když jsem vytáhl kartu,abych ji ověřil na stránkách CS Link,tak mi to psalo,že zadané číslo karty je neplatné,přitom jsme ji kdysy registrovali... prý se má dělat nějaký refresh či co... Nevim no,vyzkoušel jsem mnoho variant ladění a nic... Číslo karty je 04295641398484.. je to gital,resp.cs link. Kartu to po vložení normálně zobrazuje akorát teda v políčku platnost je zakázaná... a žádné placené programy nemáme.. Citovat
Zazimir Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahoj, otevři si stránky Skylinku, kartu tam zaregistruj a následně proveď obnovení karty, ja tam na to přímo tlačítko, Skylink CS link koupil. https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=CZ Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 čti na stránkách Skylinku musíš mít zaplacenej servisní poplatek 29kč/měsíc jinak uvidíš houby a určitě bych ho platil kvůli TV Fanda... Citovat
Dadadavid Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 Hoši,přes rok mi to normálně šlo všechno,tak proč by to nešlo dál...to bude problém v něčem jiným. Citovat
shark734 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 treba poslat reatorizacne zapisy ako pisu vyssie inak nieje nahodou max platnost karty CSlink 1 rok? Citovat
Zazimir Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Servisní poplatek nabíhá až 1.9., ale to se bavíme jenom o kódování signálu, naladit musí jít i tak, pokud nejdou, tak je špatně zadané vyhledávání na přijímači. Na Skylinku si najdi frekvence a polarizaci českých programů a nalaď je jednotlivě. Citovat
FrantaCV Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Taky využívám služeb SkyLink a to včetně placených kanálů. 1. žádný poplatek (29,-/měsíc) po mě nikdy nechtěli 2. jak starou máš kartu - je to GITAL nebo už SkyLink - tady by mohl být problém 3. na odkazu - viz výše - si ověř platnost a aktivitu karty. 4. Pokud při ověření nastane problém, tak se obrať na HotLine, ať Ti podají vysvětlení proč je karta blokovaná. Citovat
Zazimir Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tak OPRAVA ... CS link a Skylink nejsou propojení, pokud nepožádáš o převod na Skylink, tak se musíš orientovat dle pravidel CS Linku. Včetně jejich frekvencí a včetně obnovy karty přes jejich stránky. Omlouvám se, toto jsem přehlédl. Citovat
chuck11 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tady o tom máte popsáno více: http://www.skylink.cz/web/structure/76.html Citovat
Dano406 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Sice nepíšeš jaký model máš,ale zkus se podívat tady http://www.mascom.cz/sat/_Sat_new_sat_dvbt.htm Citovat
miroja Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Prva a zasadna otazka. Volne programy ti idu (CT24, TA3. Ocko...)? Citovat
Dadadavid Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Ne nejdou,ladil jsem podle stránek a taky nic..nechápu v čem to vězí...mám dvě karty jednu Gital a druhou novější cs link... Citovat
Zazimir Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 To už potom zbývá jediné, resetem jsi smazal nastavení celé družice, zpátky Ti ji naprogramují v nejbližší prodejně satelitní techniky. Je to nemilé, ale budeš muset vzít přijímač pod paži a zaběhnout tam. Budou za to chtít nějaký pracný, ale víc jak 100,- Kč to nebude. Citovat
miroja Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Takze dalsia otazka. Na parabole mas len jeden konnvertor, alebo dva konvertory s DISEqC prepinacom (tu istu funkciu plni aj twin). Cize prijmal si predtym programy z jednej, alebo dvoch druzic (spravidla A19,2 +23,5)? Na obrazku je dvojity konvertor... Citovat
Dadadavid Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Mám dva konvektory,ale bez jakýhokoliv otáčení ,vše drží napevno na jednom místě. Citovat
miroja Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Predpokladal som to ;-) Takze by som to tipoval, ze ked si dal tovarenske nastavenie, okrem stanic sa ti zresetovalo aj info, na ktorom vstupe mas ktory konvertor. Treba ist do menu, (presne ti neporadim, pretoze vyrobcovia to oznacuju rozne) kde sa nastavuje antena, konvertor.y.. a tam hladat miesto, kde sa navstavuje nieco ako vstup DISEqC. Ak mas pre A23,5 (satelit Astra na 23.5 stupnoch vychodne, kde vyselaju SK/CZ programy) vstup A (1), prepni to na vstup B (2) alebo naopak. Reciprocne to urob aj pre A19,2. Potom skus ladit. Ak ti najde nieco z nekodovanych programov (CT24, TA3, OCKO, NOE, TV8, Patriot...) tak to mas OK a malo by ti najst aj zakodovene CZ/SK Az potom je to zalezitost karty... Citovat
Dadadavid Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 Tak super,díky za rady,nevím jak,ale už to funguje,akorát jsem použil jinej příjmač co se mi tady válel ) Citovat
Dano406 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 No vida jeké elegantní řešení .Výměna kus za jiný kus.Jen pro zajímavost jaký že typ je ten MASCOM? Citovat
Dadadavid Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 http://www.mascom.cz/sat/_MC1101B/_MC1101CrB.htm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.