Netopýrka Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 ...mňo...na posledním pražském minisrazu nás bylo jak much. Alebrž jsem osoba plachá, která se přetěžko začne bavit s někým neznámým, tak jsem opět (již potřetí) odjela s tím, že jsem sice viděla hafo pěkných autík a spoustu lidí, ale netuším, kdo je vlastně kdo... ...John sliboval, že práskne na forum výsledky slalomu včetně pics, ale kde-nic-tu-nic, tak si musím holt vymyslet jiný způsob, jak vás rozpoznat... Tak, tohle je startovní foto: zleva Sepp, za ním schovaný Ferry, já, Fantomas v pozadí je Vector , pak už zas nefim, akorát Radka (esli si dobře pamatuju ) ...a ta prdelka je prej Hics...ale ruku za to do ohně nedám... Citovat
Netopýrka Odesláno 29. květen 2005 Autor Odesláno 29. květen 2005 ...heh, tak už mi Ferry prozradil, že Hics je jinej človíček...tak aspoň vidíte, jak vás vůbec neznám... Citovat
John Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Bude to snad zitra,jsem neměl o weekendu moc času.Mam asi uz 20fotek lidicek tak se to pokusím sem zítra hodit Citovat
mk405 Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 nic si z toho nedělej, už tu taky chvilku jsem a stejně moc lidiček neznám, vždy se mi někdo představí a mě to nic neřekne dokud nežekne nick, pak to málem nerozchodím protože podle toho jak se se mnou dotičný baví si myslím že je třeba starší nebo mladší a ono je to naopak kdysi jsem tu položil otázku proč nemít pod jménem svojí fotku a hned by každej věděl o koho jde a všichni by se znali, ale bylo mi řečeno že takhle je to lepší a anonimita má výhodu, takže smolíček mk:papa Citovat
John Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 TAK TADY JE MALY SEZNAM FOTEK CO JSEM NAŠEL DOMA :) Netopyrka : Bohouš 205 GTI : DD : Destiny : Driver : Ferry : Mašinkovi : Murdoc a přítelkyně : Murdoc starší : Sepp : Tazman : Vector : Vix : Voštík : Vvitty : Co jsem měl zrovna po ruce jsem sem dal když ještě nějaký najdu tak je sem zase přihodím. :) [upravil dne 1/7/05 John] Citovat
Guest DD Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Dobra prace, Johne .. myslim, ze to pomuze hodne lidem Citovat
Guest DD Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Mimochodem - protestuju proti svoji fotce v seznamu. Vypadam na ni nesympaticky , coz snad nejsem .. teda doufam ;-). Myslim, ze tahle fotka vypovida o moji prave, plache a pratelske povaze daleko lip :D [Edited on 29/5/2005 by DD] Citovat
Ferry Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 hmm tak na tehle fotce vypadas fakt cool Hele ja zase na te sve fotce vypadam tak jako kdybych se jen valel a cely dny se opaloval ( BTW je to skoro pravda ) [Editován dne 29/5/05 Ferry] Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 O tom jak vypadám na fotce já se nemusím moc rozepisovat :D:D Citovat
Hadra Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 .....tak to já jsem asi nejmladší ušák:papa Citovat
AKCZ Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 DD .. Ty brejle nakrivo maj vypovidat o cem v Tve povaze??? :D:D Citovat
Hics Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Jéééé.... Já ta \"prdelka\" nejsem! Kdo si mě to tady splet! Sem ten čék nalevo od Radka, což je ten jedinec v rudém triku téměř naproti Tazmanovi, kterej má sobě kockatou košelu.... Netopýrku sem odhad napoprvé... Do auta bych ji ani vzít nemoh, páč nemám střešní okno.... :D:D Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Hics je tady profláknutej až hrůza, stačí si nalistovat jeho témátko s názvem \"Výměna palubky aneb už nikdy...\", a můžete se kochat Citovat
Netopýrka Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 ...ano ano, jako takový plachý, jemný mladý hoch tam vypadáš... :D Poslyš, a na pumpy jsi zatížený odmala, nebo až co máš Focuse???...já jen jak jsi říkal, že u některých stavíš i dvakrát za den ;) :P ...a ty se s nimi i fotografuješ Citovat
Netopýrka Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 ...ok, ok, omlouvám se, však jsem psala, že skoro nikoho na srazech nepoznávám a jsi srabik, páč můj strejda Xantii má a taky mě v kufru nevozí, normálně můžu na sedadlo spolujezdce a nedrhnu hlavou o střechu :D Citovat
Hics Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 To Netopírka: A to je svezeníčko v Xantošce co? :D:D Néé... nic proti Peginám. Je to jen jiný auto, ale ani lepší ani snad horší. Prostě jiný.... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 a KTERÁ ŽE JE TA nETOPÝRKA ??? Citovat
Netopýrka Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 Jo jo, strejda jí má už asi 4 roky, a jen audio má za 100k, je to svezeníčko parádní....akorát strejda jezdí jak šílenec, takže to moc nevyužívám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.