Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Print tak to neni až tak veľa :) ked si to hľadal má ebay tak čo si napísal do vyhladavaca ? A čo je to za značka? I moje by trebalo dať dole lebo je tam základ. Rozmýšľal som nad znizovacimi pruzinami ale potom by asi trpeli origo tlmice

Odesláno

hm osobne som racelandy nemal, mám iba kratšie pružiny na origo tlmičoch sedí to krásne ale raz dva sú vyťaté ložiská na uložení..racelandy som chcel kupovať ale odhovorili ma od nich,že nevyrdžia dlho a vytečú. Ale ako vravím osobne som ich nemal :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

ano stale žiju :D skoro 4 mesíce jsem tu nebyl. ale to je jina zaležítost.

ted jsem koukal a mam na racelandu najeto 48tkm předek je zatím. tlumiče drzi. zadek nevím. kouknu jak budu přezouvat na zimu

Odesláno

Ale proc ne nic mene pokud sedite hodiny za volantem nebude to asi top coby pohoda.

Ale na blbnuti a jen tak si vyjet pro radost .....?

Dalsi ne nepodstatnou veci by u nas byla cena.

Ale sam za sebe preferuji pohodlicko. :D

Guest servisman
Odesláno

Dej si do auta co chceš, ty v něm budeš jezdit. Občas když člověk neví co s penězi. ;)

Odesláno

Souhlas do sedana origo kůži. Tyhle sedačky jsou kvalitou poplatné ceně, hrozně rychle se opotřebují. Doporučuju klidně starší sportovní z jiného vozu (dá se sehnat i super kousky v kůži a hodně zajímavé značky - často recaro, u italů momo). Osobně z nových preferuji OMP, protože je to kvalita za normální cenu (koukal jsem na ně u speedpro). Číny jsem jezdil dlouho a měnil jsem je po sezoně (trubkový rám), či po dvou (skořepinu), protože se buď proseděly, nebo u skořepin to byla doslova trestná lavice a ten \"molitan\" se rozseděl během chvíle na placku a rozsypal se. Nakonec jsem do skořepin kupoval \"polstry\" od MOMO a vyšly mě skoro na to co kvalitní sedačky od OMP. Jinak kopie číny jsou ve váze nepřekonatelné, jak na tom šetří, tak jsou klidně o 1/2 lehčí než jejich předloha, ale nevydrží... Za posledních 5 let jsem měl 3 páry 2x FK a 1x kožená no name (spoilercentrum). Můj současný favorit: http://www.speedpro.eu/legend-retro-trubkova-zavodni-sedackasedadlo-fiavintage-novinka-2011-p-7072.html

[upravil dne 29/9/13 15:12 od rootsky]

Odesláno

no me se taky líbí normalni origo ... a o tehlech bych normalne ani neuvazoval ale jak rikam od kamarada za 2500 obe ... nova stojí cca 5000 jedna :) jen jsem chtel vedet vas nazor :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...