Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vidis, to me nenapadlo, dyt tam vlastne byl fap :mad: ... mozne to je :)

budu menit cerpadlo v nadrzi, uz se mi moc nezda ten jeho zvuk, tak jsem koukal do sb a vidim, ze tam je jeste neco :), zaroven kdyz mam plnou nadrz, tak mi nekde z nadrze kape nafta, jeste jsem to nemel rozhozene, ale predpokladam, ze kdyz vymenim obe tesneni (i u toho ventilu, jestli tam je) tak se to vyresi ...

[upravil dne 13/7/12 14:56 od BV406]

Odesláno

BV406: Často odchází těsnění kolem čerpadla do nádrže, až budeš tankovat odklop si zadní sedačky a koukej na něj, když uvidíš kolem něj naftu, je to jasný...

Odesláno

ten O kroužek dej opravdu nový, starý po těch letech už nemá profil kulatý,ale někde vlivem stlačení i placatý:D--pak by to zas teklo...;)

[upravil dne 13/7/12 19:55 od ozzy56]

Odesláno

no, zatim jsem se dival do sb na ceny, ale trochu me vyvedlo z klidu, ze pisou, ze to tesnenicko ma stat 277,- kc :myslim, to je ze zlata ?? cenu jeste budu samozrejme zjistovat, ale to me trochu podesilo :)

Odesláno

BV406: Je to normální o-kroužek jen trochu větší, věřím, že když se to změří dalo by se ušetřit a sehnat jinde za max 10,- Kč :D

Odesláno

no já bych tam obyčejný černý O kroužek nedával--je to poměrně špatná práce (při nahozené nádrži),málo místa, odřené prsty, kroužek nedrží na místě, prostě práce na houno a když ta gumka začne téct, protože ji rozleptá nafta,tak zase smrad v autě a kapky nafty pod autem...,aspon já dával vždy origo O kroužek a pak byl pokoj :(

Odesláno

origo je shora plechové víčko,to je přinýtované trhacími nýty, pod ním je plastové víčko, které se jen zatlačí do plechu nad nádrží, dá se lehce vypáčit šroubovákem i když ho někdo těsnil silikonem,není to žádný problém:myslim

Odesláno

Nazdar . Máš to zalepené preto, že niekto pred tebou nastrihol ten plech okolo toho viečka,aby sa dostal k čerpadlu . Inak by musel davat dolu nadrz a to je dost nahovno robota ,ked chce človek vymenit len tesnenie pod čerpadlom :-).

jka tomam spravene prsne tak isto :-))... Ato ,ze necitiš smrdiet naftu v aute,ešte naznamena ze ti pod tym čerpadlom netečie :-).. ja som tiež naftu nacítil ,ale nahodou som sa postavil s plnou nádržou na dost strmy kopec a ostala pomne dost velka mastna skvrna:-))).. Vymenil som okruzok a mam pokj.... A je fakt ze stal skoro 3stovky :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...