Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute takze od kupi uz ubehlo nejaky ten tyzden a co boh nechcel zacal blbnut posilovac riadenia pri prudkom toceni citim odpor a po vypnuti motora a naslednom otvoreni nadrzky mi peni kapalina....dalsi dotaz vobec neviem ake disky z ET kupit....v TP mam 215/55 R17,205/60 R16,235/45 R18 ake ET pri tychto diskoch? vdakaaa

Odesláno

Do serva doplniť olej nad rysku 2-3 cm a odvzdušniť.

Čo sa ET diskov týka, keď nebudeš kupovať origo disky tak ich pred kúpou prípadne obutím radšej vyskúšaj priamo na aute či ti nebudú vadiť brzdiče.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Pokial su to neni original , tak mozu mat ake kolvek ET.Daval by som pozor na to ET hlavne pri 16 ,aj pozor aj na sirku disku. Na 17 byva vcelku dost rezerva.Ja mam v Tp na 508 pisane ET 46 a s rozmer ET 48 je tam este s rezervou .

Odesláno
chalani volal som do jedneho bazarau na plechace a typek mi povedal ze ma al e z ET47 moze to byt? podla mna to et je kraviny lebo mam pocit ze byva iba 44....

To se pleteš... ;)

BTW zdaleka nejde jen o to jestli se tam to kolo vejde, ale taky o to jaký budou mít změněné momenty sil vliv na životnost celé nápravy. Ale to se prostě neřeší. Pak se majitel diví, že mu některé části vydrží třeba 10 tis. ;) U Show Car to chápu, ale u auta na ježdění moc ne.

Odesláno

idem na to dneska pozret lebo ich potrebujem a nikde nemozem zohnat kedze jeden plechac stoji okolo 60e moc sa mi do toho nechce ist,ale kazdopadne ked nebude ina moznost budem musiet kupit aj tie nove

[Edited on 19/10/12 09:04 by Fredino]

Odesláno

k tomu co pisal koblih o tych ET. Principialne ma pravdu, avsak zmena z 44 na 47 pre napravu nebude taky problem ako popisal. Keby to bolo ze ides z 30 na 50 a pod. velka zmena tak jeho input plati.

Inak ak chodis nahodou do Rakuska sem tam , alebo CZ, over si cenu . V Peugeot AT bol jeden plechac kedysi o 10-12 € lacnejsi ako na SVK.

Odesláno

ET podle tabulky:

PEUGEOT 407/Break 04.04 - 61/2Jx16 ET 44 5x108x65

PEUGEOT 407/Break 04.04 - 7Jx17 ET 48 5x108x65

18-ky tam nebyly

Podívej pořádně do TP, v českých TP je uvedeno i ET

Odesláno
idem na to dneska pozret lebo ich potrebujem a nikde nemozem zohnat kedze jeden plechac stoji okolo 60e moc sa mi do toho nechce ist,ale kazdopadne ked nebude ina moznost budem musiet kupit aj tie nove

[Edited on 19/10/12 09:04 by Fredino]

Za tú cenu by som do plecháčou nešiel, radšej si trochu priplatiť a máš alu disky, bude to aj lepšie vyzerať.

http://www.centrumkolies.sk/alu-disky/?search_submit=true&title=&max_price=&order_by=price&sort=&field46[]=&field48[]=17&field49[]=5x108&field51[]=&captcha=

Každý disk čo nie je origo na 407-mu vopred vyskúšaj. Origo 17\" disk má ET48 a disk je tvarovaný tak aby oň nič nedralo. Pri iných diskoch si je potrebné dávať pozor na predné brzdiče a tam už ET určiťe nebude ako na origo diskoch.

[upravil dne 19/10/12 22:48 od Judes]

Odesláno

Mne to vyzeralo ze Fredino chce 16\". Osobne si dam na auto radsej 16\" plechac v original kvalite, ako neake nie velmi pekne ALU disky (budu aj tazsie ako plechac) ktore budu este aj o neakych 20-30€ drahsie. O kvalite tych superlacnych ALU, necham na kazdeho nech si urobi nazor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...