straki007 Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 A uz zadne ohle hlavy a foukle tesneni pod hlavama....... Jak je nekomu dobre znamo tak 2,7 HDI trpi na ohybani hlav,praskanim tesneni pod nima a v horsim pripade propadeni bloku. Povedlo se mi po dlouhem koumani a testovani zjistit ze vse se deje diky regeneraci FAP. Dalo to silene hodne prace a penez aby jsem prisel na to jak regeneraci vypnout. Povedlo se!!! Jezdim bez FAPu a konecne NEREGENERUJI......... Dukaz....... [upravil dne 11/7/12 14:40 od straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 a co jako ma bejt? :aut DELPHI to neni no... takze cakame dalej ale aby som nebol za hnupa tak velka gratulace :potlesk Citovat
rootsky Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Aneb jak vypnou nevypnutelné . Respekt... Citovat
Agrafik Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Nevím, jestli gratulovat . Mám teď brouka v hlavě. Ale jo. Citovat
straki007 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 Jojo Agrafik. Ja to mam za sebou. Jak jsem ti psal. Uz jsem delal zanovni C6 s prasknutym tesnenim. U tech motoru je regenerace velke zlo...... Jsem sam na sebe hrdy...:D:D Sakra,jsi mel videt moje ocicka jak jsem videl hodnoty ktere jsem v softu zadal. Ani jsem neotevrel kapotu. Fsechno pres kabel a cislicka cislicka cislicka........ Hlavne teploty na katiku jsou bomba a tech 0% na zaplneni. Juuuch Nakonec si to auto necham:D:D:D PS: Ted uz neni problem zlomit regeneraci u ostatnich aut s motorem 2,7:D:D Citovat
negrbob Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 sikulka. FAP je to posledni co me trapi :D :D Citovat
straki007 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 Mam jednu zjistovaci verzi softu. Potreboval jsem najit pozice snimacu v mapach jednotky. Samozrejme jsem nenasel napoprve vsechny. Asi vam udelam video jak vypadal chod motoru:D:D:D:D VW se nečape:D:D:D Jojo. Jdu na to.....vecer to sem dam. Negrbob: Pokud te trapi uz jenom FAP tak to je snad nejmensi..... Citovat
Agrafik Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Uvažuju, jak to dát v případě potřeby zpět včetně HW. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.