Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem tak se tatoj stala nemyla věc a to že v hradci kralove chytil kroupy a ma posekany cely auto:( a ted nezna nekdo zvas nekoho kdo se zabyva vytahovaním dolíku? nejlepe z vychodních čech tatu moc štve 14dní auto schovany a když vyjel tak se stalo tohle jinak je to 406 coupe

Odesláno

Já mám pozitivní osobní zkušenost s touto firmou: http://www.autocech.com. Opravovali nám po kroupách firemní auto a bráchovi taky. Tady v TOMTO vláknu jsem dával i fotky. Sídlo mají sice u Náchoda, ale mají tam uvedeno, že pracují po celé ČR. Tekrát když bylo v Praze velké krupobití tak si tady pronajali dílnu a opravovali i tady. Akorát se ti asi nevyplatí opravovat pokud nemáš pojištění. Oprava tehdy vyšla pojišťovnu na 71 tis....

Odesláno

V Autocech měl člen Andrisek na opravu C8 po bouračce, šlo to na pojišťovnu a servis to pěkně natáhl a navic opravu neprovedl tak jak měl takže se to muselo předělavat, něco nechali na řizení pochroumaný a ještě se jim nelibilo že zakazník nebyl spokojenej, takžy dojmy z tohoto servisu mame ted takový nějaký divný

Odesláno

Teď jsem tu měl subaru forester po kroupách - bylo tam cca 130 ďolíků a dělala to firma Karosář. Faktura byla cca 25000,- Jinak firmy jako Karosář, Renovecars nebo vinicars většinou pracují po celé Čr, protože když vám auto pomlátí kroupy tak určitě nebudete jeiní a té firmě se tam vyplatí vyjet. (jezdí karavanama :D) Ale bez pojistky bych zvážil výměnu dílu třeba z vrakoviště - vyjde to možná levněji.

Davidek: proč by panorama neměla být likvidní? Je to likvidní jako jiné poškození skel, jedině co platíš je spoluúčast:papa

Odesláno

Jen jsem se ptal :) Jestli by se to třeba nějak nekrátilo nebo něco víš.

A mám za to že skla se pojištujou na nějakou hodnotu, počítá se ta střecha taky jako třeba přední sklo?

Odesláno

Ne, právěže panorama nejde připojistit jako čelní sklo. Panarama se z hlediska pojistný události bere třeba jako kapota nebo dveře. Prostě patří do celku auta, takže pokud máš havarijko na celý auto, máš pojištěnou i tu panoramu ;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...